Ζώδια Σήμερα 29/9: Η σωστή πληροφορία είναι «όπλο»

Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Με τη Σελήνη στους Διδύμους πολλά θα δουν τα ματάκια μας και θα ακούσουν τα αφτάκια μας, ενώ κουτσομπολιά, φήμες και πληροφορίες θα ανταλλάσσονται με χαρακτηριστική ταχύτητα. Εδώ όμως είναι που χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε το «φίλτρο» μας και να κάνουμε σωστή διάκριση. Το να πετάξουμε τις άχρηστες -οι οποίες ενδεχομένως να είναι και περισσότερες- και να κρατήσουμε τις χρήσιμες, που μπορούμε να αξιοποιήσουμε είναι θέμα μυαλού. Ακόμα λοιπόν κι αν μας πουν διάφορα που μας αρέσουν ή μας... βολεύουν, καλό θα ήταν να μην τα καταπιούμε αμάσητα, αλλά να τα ψάξουμε και να τα αναλύσουμε λίγο στο κεφάλι μας, για να καταλήξουμε σε όσο το δυνατό ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Κριέ, πώς θα αντιδρούσες αν κέρδιζες το Τζακ ποτ σε κάποιο τυχερό παιχνίδι;

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Δίδυμοι είστε «μανούλες» στο να διαδίδετε, όπως και στο να μαζεύετε πληροφορίες. Και όπως πολύ καλά ξέρετε «όποιος γυρίζει, μυρίζει», γι’ αυτό χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας γιατί δε θα πάει χαμένο.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες «κοσκινίστε» όσα μάθετε σήμερα γιατί μπορεί τα μισά -αν όχι τα περισσότερα- να είναι ψέματα, ιδιαίτερα αν αφορούν στα επαγγελματικά σας ή είστε στο κατώφλι κάποιων αποφάσεων.

Ταύροι και Σκορπιοί να είστε πιο ευέλικτοι, πιο ανοιχτόμυαλοι και κυρίως πιο πονηροί και δε θα χάσετε ούτε στον οικονομικό, ούτε στον σεξουαλικό τομέα.

#AstroQuote of the Day:



Διάβασε επίσης:

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved