Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για το Φεβρουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ

VIII H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τα καλύτερα πράγματα θα τα βρείτε μόλις αλλάξετε πορεία.

Γενικά: Το μήνα Φεβρουάριο μπορείτε να επιλύσετε ότι σας απασχολεί με τη λογική.

Αισθηματικά: Νοιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε από μια σχέση που έχει βαλτώσει. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας αναστατώσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Απαιτείται νηφαλιότητα και ψυχραιμία, γιατί θα υπάρξουν δυσκολίες. Οικονομικά: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας. Χρήματα που περιμένετε θα καθυστερήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

IX ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Στηριχθείτε στον εαυτό σας και δεν θα χάσετε.

Γενικά: Το Φεβρουάριο χρειάζεται να μείνετε μόνοι και ν’ αφιερώσετε χρόνο για ενδοσκόπηση.

Αισθηματικά: Μέσα από μια μακροχρόνια σχέση απολαμβάνετε πληρότητα και ικανοποίηση. Αν είστε μόνοι ένα πρόσωπο που γνωρίζατε από παλιά μπορεί να κάνει την καρδιά σας να κτυπήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Καταστάσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει χρειάζονται μεθοδικότητα και σύνεση. Προσέξτε τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν γιατί μπορεί να σας παρασύρουν. Οικονομικά: Με μετριοπάθεια και σωστό σχεδιασμό θα αντιμετωπίσετε τις πιέσεις και το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αλλαγές στη ζωή σας που πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με σύνεση.

Γενικά: Ο Φεβρουάριος θα σας φέρει ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε έγκαιρα, θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικά: Μέσα από κοινές δραστηριότητες θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας και θα επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας. Μία φιλική συνάντηση μπορεί να γίνει η αιτία αν είστε αδέσμευτοι να βρείτε το άλλο σας μισό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Απρόοπτες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Η τύχη σας χαμογελά, προσέξτε όμως τις βιασύνες και τις υπερβολές. Οικονομικά: Καθυστερήσεις θα παρουσιαστούν σε θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας ανατρέψουν τα σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Έχετε το σθένος και τη σοφία να υπερνικήσετε κάθε δυσκολία

Γενικά: Το Φεβρουάριο ο πιο καλός σύμμαχος είναι η θέληση σας. Τολμήστε να αλλάξετε ό, τι δεν σας αρέσει και δεν θα το μετανιώσετε.

Αισθηματικά: Η ακαταμάχητη σεξουαλικότητα σας θα ανανεώσει τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας σαγηνεύσει, αλλά η σχέση μαζί του θα είναι εφήμερη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Η αυτοπεποίθηση και η επαναστατική διάθεση που έχετε θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Οικονομικά: Ανατροπές και αστάθεια στα οικονομικά σας πιέζουν να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων.

ΛΕΩΝ

XII ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Η θυσία σας πρέπει να έχει συγκεκριμένο στόχο.

Γενικά: Το μήνα αυτό οι αποφάσεις που θα πάρετε θα απαιτήσουν θυσίες, αλλά μόνο έτσι θα αλλάξει η ζωή σας.

Αισθηματικά: Μόνο αν αποφασίσετε να κάνετε κοινές προσπάθειες θα αλλάξει προς το καλλίτερο η σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ψάχνετε να βρείτε το ταίρι σας, αλλά οι δοκιμασίες συνεχίζονται.

Επαγγελματικά –Οικονομικά: Επανεξετάστε τα επαγγελματικά σας, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προσέξτε τους συνεταιρισμούς. Οικονομικά: Απώλειες και άγχος από κακούς υπολογισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΧΙΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός άλλου.

Γενικά: Το Φεβρουάριο, οι αλλαγές είναι αναγκαίες και το τέλος αναπόφευκτο πριν από κάθε νέα αρχή.

Αισθηματικά: Μία απατηλή ερωτική σχέση έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Αφήστε πίσω ό, τι σας περιορίζει για να ανοίξει ο δρόμος για κάτι καλύτερο. Οι αδέσμευτοι είστε καθηλωμένοι σε μια σχέση από το παρελθόν ή σε ένα πρόσωπο που δεν σας ανήκει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Η κακή διάθεση και η γκρίνια που υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα δημιουργεί παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις. Με επικοινωνία και διπλωματία θα βρείτε τις ισορροπίες σας. Οικονομικά: Μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες, γιατί θα ταλαιπωρηθείτε αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

XIV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Τα καλά πράγματα έρχονται στη ζωή μας με μέτρο και κίνηση.

Γενικά: Είναι μια περίοδος γαλήνης και ψυχικής ισορροπίας. Οι μικρότητες της καθημερινότητας δε σας αγγίζουν.

Αισθηματικά: Η σχέση σας έχει ρουτινιάσει και βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Η απόσταση μεγαλώνει και είναι καιρός να πάρετε τις αποφάσεις σας. Για τους αδέσμευτους μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Μετά από πολύ προσπάθεια έχουν εξομαλυνθεί οι αντιθέσεις και έχετε φέρει τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε. Η ανασφάλεια και η αναποφασιστικότητα, σας κρατούν στάσιμους. Οικονομικά: χρειάζεται σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Το κακό είναι το καλό που χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο.

Γενικά: Το Φεβρουάριο στέκεστε πάνω σ’ ένα σταυροδρόμι και πρέπει να αποφασίσετε πιο είναι ο σωστός δρόμος για σας.

Αισθηματικά: Αυτή τη περίοδο θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν υπολογίζατε. Νοιώθετε αποξενωμένοι από το σύντροφο σας. Μπλοκαρισμένα συναισθήματα και ανασφάλειες έρχονται στο φως και σας πιέζουν. Για τους αδέσμευτους το γαϊτανάκι των σχέσεων συνεχίζεται. Πάτε από τη μια σχέση στην άλλη γιατί δεν μπορείτε ούτε να αντισταθείτε, ούτε να δεσμευθείτε.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας γιατί τα πισώπλατα μαχαιρώματα θα σας δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Οικονομικά: Πολλά έξοδα, αλλά και ευκαιρίες για άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

XVI ΠΥΡΓΟΣ

Ξαφνική αλλαγή που γκρεμίζει τις αυταπάτες.

Γενικά: Αυτό το μήνα να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Δείτε το πρόβλημα σε βάθος και μην το παίρνετε αψήφιστα.

Αισθηματικά: Πολλά πράγματα έχουν συσσωρευτεί και κάποια στιγμή θα εκραγούν. Ο εγωισμός σας απομακρύνει από το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι πρέπει να ξεκαθαρίσετε παλιές καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Στα επαγγελματικά σας υπάρχουν αλλαγές, οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και η πρωτοβουλία σας θα παίξει καθαριστικό ρόλο. Οικονομικά: Προσέξτε τις σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

XVII ΑΣΤΕΡΙ

Ελπίδα και αναμονή μιας καλύτερης ζωής

Γενικά: Αυτό το μήνα θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς τις ζωής σας.

Αισθηματικά: Ο σύντροφος κάνει τα πάντα για να σας ευχαριστήσει. Η συμβίωση σας είναι αρμονική και περνάτε μια υπέροχη περίοδο. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που να σας προσφέρει ηρεμία και ευτυχία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα καλυτερεύουν. Συνεχίστε τις προσπάθειες σας. Οικονομικά: Ένας ικανοποιητικός μήνας, χωρίς πολλές σκοτούρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Οι πλάνες συχνά πυροδοτούν δημιουργικότητα.

Γενικά: Το Φεβρουάριο, τα μάτια σας δεκατέσσερα, κάτι γίνεται στα παρασκήνια.

Αισθηματικά: Στη σχέση σας επικρατεί ασυνεννοησία και ένταση. Αναστάτωση προκαλείται γιατί τίποτα δεν είναι σαφές και ξεκάθαρο. Μια παράνομη σχέση μπορεί να έρθει στην επιφάνεια. Οι αδέσμευτοι ταλαιπωρείστε από απατηλές φαντασίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Κάποιοι φόβοι για επαγγελματικά σας είναι υπερβολικοί. Οι πολλές υποχρεώσεις σας αγχώνουν. Ένα ταξίδι θα σας ηρεμίσει. Οικονομικά: Αντιμετωπίζετε δυσκολίες από δική σας ευθύνη και τώρα πληρώνετε τα λάθη σας.

ΙΧΘYΕΣ

XIX ΗΛΙΟΣ

Περίοδος για σωστό σχεδιασμό και δράση.

Γενικά: Μετά από πολύ δουλειά και επιμονή ήρθε η ώρα να δρέψετε τα φρούτα των κόπων σας.

Αισθηματικά: Επιτέλους ένας μήνας αρμονίας. Βρήκατε την ισορροπία σας, αλλά είναι εύθραυστη. Συνεχίστε την προσπάθεια. Οι αδέσμευτοι θέλετε να ζήσετε τον έρωτα χωρίς περιορισμούς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά: Μια καλή περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Οικονομικά: Μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα. Περιορίστε τις σπατάλες.

Περισσότερα στο βιβλίο Ταρό για όλους - Εκδόσεις Ερεχθηίδας.

Εικονογράφηση: Αικατερίνη Δουλφή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved