Πώς να ρίξεις τα Ταρώ: Το ρίξιμο του τρελού

Το ρίξιμο του τρελού, χρησιμοποιείται για να μάθουμε πώς θα εξελιχθεί μια κατάσταση.

Πώς να ρίξεις τα Ταρώ: Το ρίξιμο του τρελού

Αν θέλετε να ξεκινήσετε τη μύησή σας στα Ταρώ, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις πολλές μεθόδους ριξίματος η οποία να μην έχει πολλές απαιτήσεις. Χρειάζεστε βέβαια τις ερμηνείες των καρτών, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο της Νίας Θεοφανίδου «Ταρό για όλους», όπου η συγγραφέας εξηγεί αναλυτικά πως ερμηνεύονται όλες οι κάρτες της Μεγάλης και της Μικρής Αρκάνα. Πρόκειται για έναν πολύτιμο σύμβουλο σε όσους θέλουν να προσεγγίσουν και σιγά-σιγά να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο των Ταρώ.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε το ρίξιμο του τρελού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν θέλουμε να μάθουμε πως θα εξελιχθεί μια κατάσταση.

Οδηγίες:

  1. Βγάζετε έξω τον Τρελό.
  2. Διαλέγετε δώδεκα κάρτες στην τύχη.

  3. Παίρνετε τις κάρτες και, χωρίς ν' αλλάξετε τη σειρά ή τη φορά τους, τοποθετείτε μέσα σε αυτές τον Τρελό και τις ανακατεύετε.

  4. Ρωτάτε τον ενδιαφερόμενο από πού επιθυμεί ν' αρχί­σετε να τραβάτε (από πάνω ή από κάτω) και τοποθε­τείτε τις δεκατρείς κάρτες σε μια σειρά.
Presentation2b
  1. Σε κάποιο σημείο θα πέσει ο Τρελός. Το σημείο αυτό σηματοδοτεί το παρόν. Οι κάρτες που βρίσκονται στα αριστερά του Τρελού δείχνουν το παρελθόν, ενώ οι κάρτες στα δεξιά του Τρελού δείχνουν το μέλλον.

  2. Αν ο Τρελός πέσει στο τέλος, σημαίνει ότι η κατάστα­ση η οποία σας απασχολεί δεν έχει μέλλον.

*Πριν ξεκινήσετε, συγκεντρωθείτε για λίγο στο ζήτημα που σας απασχολεί και υποσχεθείτε ότι θα ερμηνεύσετε τις κάρτες τόσο έντιμα, όσο αν τις ρίχνατε για κάποιον άλλο, χωρίς να τις χρωματίζετε με τα δικά σας θέλω.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved