Προσωπικό Έτος 9: Το τέλος ενός κύκλου!

Οι κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κινηθείς το 2015 αν ανήκεις στον Προσωπικό Έτος 9

Προσωπικό Έτος 9: Το τέλος ενός κύκλου!
arithmologia2016

Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή λειτουργεί σε εννεαετείς κύκλους ανάπτυξης που ενσωματώνουν τις βασικές αρχές των αριθμών από το 1 έως το 9. Αν ξέρεις σε πιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι – βρίσκοντας τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους - θα μπορέσεις να προγραμματίσεις καλύτερα το μέλλον σου και να κατανοήσεις το παρελθόν σου.

Αν θέλεις να υπολογίσεις τον Αριθμό του Προσωπικού στο Έτους και να σχεδιάσεις ανάλογα τη δράση σου ώστε να πετύχεις εκεί που οι άλλοι αποτυγχάνουν, αντικατέστησε το έτος γέννησης σου με το τρέχον ημερολογιακό έτος και κατόπιν πρόσθεσε σε αυτό την ημέρα και το μήνα γέννησής σου. Στη συνέχεια άθροισε τους αριθμούς και κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Βήματα για τον υπολογισμό του Αριθμού του Προσωπικού σου έτους για το 2015

Έστω ότι γεννήθηκες στις 15 Νοεμβρίου.

1. Ημέρα γέννησης: 15 (1+5)=6

2. Μήνας γέννησης: 11 (1+1)=2

3. Τρέχον έτος: 2015 (2+0+1+5)=8

4. Πρόσθεσε τους αριθμούς 6+2+8=16 (1+6)=7. Ο μονοψήφιος αριθμός που θα προκύψει από την άθροιση είναι ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για τη συγκεκριμένη χρονιά. Αριθμός Προσωπικού Έτους για το 2015 είναι το 7.

Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την άθροιση είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22, 33) κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Το Προσωπικό Έτος αρχίζει την 1η Ιανουαρίου κάθε χρονιάς και επηρεάζει και τους 12 μήνες.

Προσωπικό Έτος 9: Τα παλιά συστήματα αριθμολογίας δεν χρησιμοποιούσαν τον αριθμό 9 στο σύστημα τους, γιατί θεωρούσαν ότι είναι ο αριθμός του Θεού.
Η σύγχρονη αριθμολογία χρησιμοποιεί το 9 γιατί θεωρεί ότι εμπεριέχει την ενέργεια των προηγουμένων οκτώ αριθμών, πράγμα που του δίνει μεγάλη δύναμη.

1. Ήρθε η ώρα να κόψεις το γόρδιο δεσμό που σε κρατάει εγκλωβισμένο/η σε ένα παρελθόν που δεν έχει πλέον τίποτα να σου προσφέρει. Κάνε τον απολογισμό σου, αναγνώρισε τα λάθη, τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες σου και σχεδίασε τα χρόνια που έρχονται.

2.Οι ανταμοιβές της προσπάθειας των προηγούμενων χρόνων είναι πλέον γεγονός και αφορούν τον υλικό, τον συναισθηματικό και τον πνευματικό τομέα. Χρησιμοποίησέ τις με σύνεση.

3. Μην στρέφεσαι σε αυτά που δεν έχεις ή έχουν χαθεί. Χρησιμοποίησε τις εμπειρίες του παρελθόντος σαν σκαλοπάτια για ν' ανέβεις ψηλότερα και χτίσε ένα φωτεινό μέλλον, όπως το ονειρεύεσαι.

4. Η σύγκρουση ανάμεσα στα συναισθήματα και τη λογική μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές. Η συναισθηματική δυσαρέσκεια όμως εμφανίζεται μόνο αν επιμένεις να ζεις στο παρελθόν

5. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα αυτή την περίοδο εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς γι' αυτό μην χάνεις ανώφελα τον καιρό σου σε δραστηριότητες που δεν είναι δημιουργικές ή σε ανθρώπους που σου απορροφούν την ενέργεια που χρειάζεσαι για την τελική προσπάθεια.

6. Βγάλε τις εκκρεμότητές σου από το χρονοντούλαπο που τις είχες καταχωνιάσει για οποιοδήποτε λόγο και τακτοποίησε τες. Μόνο έτσι θα δημιουργήσεις χώρο να μπει κάτι νέο στη ζωή σου.

7. Βρίσκεσαι στον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού, και αν τα σημάδια δεν είναι υπέρ σου καλύτερα να αποσυρθείς και να περιμένεις να γυρίσει ο τροχός για να ξαναδοκιμάσεις.

8. Προσπάθησε ν' αποφύγεις τον ακραίο συναισθηματισμό. Η ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία σου είναι πιθανό να σου δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Η θεραπεία σε αυτή την περίπτωση είναι ένα ταξίδι ή μερικές ημέρες διακοπών για ν' αλλάξεις δόνηση.

9. Ο αποχωρισμός από τις συνήθειες του παρελθόντος είναι μια δυσάρεστη συναισθηματική κατάσταση. Τώρα όμως μπορείς να απελευθερωθείς από τοξικές σχέσεις και καταστάσεις που σου είναι βαρίδια, ν' ανοίξεις τα φτερά σου και ν' ατενίσεις με αισιοδοξία το μέλλον.

10. Το Προσωπικό Έτος 9 ενδείκνυται για να οραματιστείς τον καινούργιο κύκλο που θ' αρχίσει τον επόμενο χρόνο. Οι ψυχικές σου δυνάμεις είναι καλά αναπτυγμένες και η φιλοσοφία σου ακολουθεί την εγκόσμια ροή. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και παραδόσου στο μυστήριο της ζωής.

Διάβασε επίσης:

Τα γεγονότα της χρονιάς σύμφωνα με τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved