Προσωπικό Έτος 8: Οικονομικές προοπτικές και κοινωνική άνοδος!

Οι κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κινηθείς το 2015 αν ανήκεις στον Προσωπικό Έτος 8

Προσωπικό Έτος 8: Οικονομικές προοπτικές και κοινωνική άνοδος!
arithmologia2016

Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή λειτουργεί σε εννεαετείς κύκλους ανάπτυξης που ενσωματώνουν τις βασικές αρχές των αριθμών από το 1 έως το 9. Αν ξέρεις σε πιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι – βρίσκοντας τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους - θα μπορέσεις να προγραμματίσεις καλύτερα το μέλλον σου και να κατανοήσεις το παρελθόν σου.

Αν θέλεις να υπολογίσεις τον Αριθμό του Προσωπικού στο Έτους και να σχεδιάσεις ανάλογα τη δράση σου ώστε να πετύχεις εκεί που οι άλλοι αποτυγχάνουν, αντικατέστησε το έτος γέννησης σου με το τρέχον ημερολογιακό έτος και κατόπιν πρόσθεσε σε αυτό την ημέρα και το μήνα γέννησής σου. Στη συνέχεια άθροισε τους αριθμούς και κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Βήματα για τον υπολογισμό του Αριθμού του Προσωπικού σου έτους για το 2015

Έστω ότι γεννήθηκες στις 15 Νοεμβρίου.

1. Ημέρα γέννησης: 15 (1+5)=6

2. Μήνας γέννησης: 11 (1+1)=2

3. Τρέχον έτος: 2015 (2+0+1+5)=8

4. Πρόσθεσε τους αριθμούς 6+2+8=16 (1+6)=7. Ο μονοψήφιος αριθμός που θα προκύψει από την άθροιση είναι ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για τη συγκεκριμένη χρονιά. Αριθμός Προσωπικού Έτους για το 2015 είναι το 7.

Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την άθροιση είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22, 33) κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Το Προσωπικό Έτος αρχίζει την 1η Ιανουαρίου κάθε χρονιάς και επηρεάζει και τους 12 μήνες.

Προσωπικό Έτος 8: Το έτος 8 χρειάζεται ένα ξεκάθαρο σχέδιο για να μπορέσεις να διοχετεύσεις την ενεργητικότητά σου, ν' αλλάξεις οποιαδήποτε δεδομένη κατάσταση και τελικά να φτάσει στο στόχο σου. Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι δύναμη, θέληση, αυτοπειθαρχία και προσπάθεια.

1. Το 8 κυβερνά τον κόσμο της ύλης. Ό,τι έχεις σπείρει τα προηγούμενα χρόνια τώρα έχει ωριμάσει και είναι έτοιμο να δώσει τους καρπούς του. Κινήσου με φρόνηση και μην παραβαίνεις το νόμο αν δεν θέλεις να χαθούν όλες οι προσπάθειες σου.

2. Περίοδος κατάλληλη για ν' ασχοληθείς με την κοινωνική πλευρά της ζωής σου. Διεύρυνε τον κύκλο των φίλων και των γνωστών. Ευνοούνται συμφωνίες σε χώρους συγκέντρωσης και κατά την διάρκεια ταξιδιών.

3. Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Αν είσαι επιχειρηματίας εκτίμησε τις προτάσεις για συνεργασία και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις προκειμένου να εξαπλωθείς σε νέες αγορές.

4. Είναι μια εποχή κατάλληλη για να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου. Αποδέξου τις ευθύνες σου, αξιολόγησε κάθε σου ενέργεια και απόφυγε να διασκορπίζεις τις δυνάμεις σου.

5. Σου αρέσει η εξουσία και ξέρεις να την επιβάλλεις, αν και πρέπει να προσέξεις να μην φτάσεις στα όρια της τυραννίας. Οι ενέργειες σου έχουν ρίσκο και η διάθεσή σου είναι επιθετική. Επειδή το μυαλό κυβερνά την καρδιά μπορεί να φαίνεσαι άκαμπτος/η και σκληρός/η στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι.

6. Βελτίωσε τις ικανότητες σου και γίνε πιο ικανός/η στην εργασία ή την τέχνη σου. Η επιθυμία σου ν' αποκτήσεις πλούτη και η προθυμία σου να προοδεύσεις αργά και σταθερά, θα εξασφαλίσουν την οικονομική σου επιτυχία.

7. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρεις την προαγωγή που περίμενες μαζί βέβαια με περισσότερες ευθύνες. Στον αγώνα σου για να φτάσεις στην κορυφή, μην ξεχνάς τους φίλους σου και τ' άτομα που είναι γύρω σου και σε βοήθησαν.

8. Αυτό το διάστημα είναι ό,τι το καλύτερο για όσους επιδιώκουν σχέση ή γάμο με γνώμονα την σκοπιμότητα. Η οικονομική ασφάλεια υπερισχύει της τρυφερότητας, του συναισθήματος και της σωστής επικοινωνίας.

9. Το χρήμα δεν θα λείψει από τη ζωή σου αν μάθεις να δουλεύεις για το καλό όλων και όχι μόνο για το προσωπικό σου συμφέρον. Μοιράσου απλόχερα με τους άλλους την καλή σου τύχη, τις ικανότητες και τα ταλέντα σου.

10. Η χρονιά 8 είναι μια καρμική περίοδος. Υπονοεί την ισορροπία δυνάμεων που είναι γνωστή ως αίτιο και αιτιατό. Είναι καιρός να πληρώσεις τα χρέη σου, να δεχτείς τις ανταμοιβές σου και να σπείρεις καλούς σπόρους.

Διάβασε επίσης:

Τα γεγονότα της χρονιάς σύμφωνα με τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved