Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 29° 57' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 57' 31" ΙΧΘΥΕΣ
ΕΡΜΗΣ - 03° 19' 05" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 04° 42' 00" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 27° 47' 02" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 16° 27' 20" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 31' 28" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 16' 37" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 18' 02" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 29° 57' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 23' 25" ΤΑΥΡΟΣ R

Προσωπικό Έτος 7: Γνωριμία με τον εσωτερικό εαυτό σου!

Οι κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κινηθείς το 2015 αν ανήκεις στον Προσωπικό Έτος 7

Προσωπικό Έτος 7: Γνωριμία με τον εσωτερικό εαυτό σου!

arithmologia2016

Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή λειτουργεί σε εννεαετείς κύκλους ανάπτυξης που ενσωματώνουν τις βασικές αρχές των αριθμών από το 1 έως το 9. Αν ξέρεις σε πιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι – βρίσκοντας τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους - θα μπορέσεις να προγραμματίσεις καλύτερα το μέλλον σου και να κατανοήσεις το παρελθόν σου.

Αν θέλεις να υπολογίσεις τον Αριθμό του Προσωπικού στο Έτους και να σχεδιάσεις ανάλογα τη δράση σου ώστε να πετύχεις εκεί που οι άλλοι αποτυγχάνουν, αντικατέστησε το έτος γέννησης σου με το τρέχον ημερολογιακό έτος και κατόπιν πρόσθεσε σε αυτό την ημέρα και το μήνα γέννησής σου. Στη συνέχεια άθροισε τους αριθμούς και κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

Βήματα για τον υπολογισμό του Αριθμού του Προσωπικού σου έτους για το 2015

Έστω ότι γεννήθηκες στις 15 Νοεμβρίου.

1. Ημέρα γέννησης: 15 (1+5)=6

2. Μήνας γέννησης: 11 (1+1)=2

3. Τρέχον έτος: 2015 (2+0+1+5)=8

4. Πρόσθεσε τους αριθμούς 6+2+8=16 (1+6)=7. Ο μονοψήφιος αριθμός που θα προκύψει από την άθροιση είναι ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για τη συγκεκριμένη χρονιά. Αριθμός Προσωπικού Έτους για το 2015 είναι το 7.

Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την άθροιση είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22, 33) κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Το Προσωπικό Έτος αρχίζει την 1η Ιανουαρίου κάθε χρονιάς και επηρεάζει και τους 12 μήνες.

Προσωπικό Έτος 7: Ώρα για ενδοσκόπηση και απολογισμό. Αξιολόγησε τα θετικά σου χαρακτηριστικά, τα ταλέντα που διαθέτεις και πως τα χρησιμοποιείς. Κοίταξε κατάματα τις ανεπάρκειες και τα λάθη που επαναλαμβάνεις. Αυτή η συνειδητοποίηση είναι το πρώτο βήμα για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και ν' απελευθερωθείς από οτιδήποτε σ' εγκλωβίζει.

1. Επαναπροσδιόρισε τη σχέση σου με τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Επειδή περνάς μια περίοδο που οι εντάσεις σε αποσυντονίζουν, επιδίωξε να βρίσκεσαι με άτομα που μιλάτε την ίδια γλώσσα και έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

2. Χαλάρωσε τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Μην σπαταλάς το χρόνο και την ενέργειά σου σε πράγματα που είναι πέραν των δυνατοτήτων σου. Μείωσε την υπερβολική εργασία και φρόντισε ν' αναπαύεσαι και να χαλαρώνεις σε τακτικά διαστήματα.

3. Απόφυγε όσο είναι δυνατό τους πολυσύχναστους χώρους. Έχεις ανάγκη από ηρεμία και καθαρή ατμόσφαιρα. Προτίμησε τη ζωή της εξοχής, από αυτή της πόλης. Εκμεταλλεύσου την επαφή σου με τη φύση για ν' ακούσεις την εσωτερική σου καθοδήγηση και να βρεις το σκοπό της ζωής σου.

4. Οι επιθυμίες του κόσμου της ύλης μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να καταλάβεις τη δύναμη της σκέψης και του λόγου. Νέοι ορίζοντες για την καλλιέργειά σου ανοίγονται μέσα από τα ταξίδια και τις πληροφορίες που αντλείς από ξένες κουλτούρες.

5. Με τις διαισθητικές σου ικανότητες μπορείς και διαβάζεις εύκολα τους ανθρώπους σε σημείο που κάποιες φορές νοιώθουν άσχημα. Εστίασε περισσότερο στα εσωτερικά τους κίνητρα παρά στις εξωτερικές τους εκδηλώσεις.

6. Κατάλληλη εποχή για να διευρύνεις τις πνευματικές και μεταφυσικές σου γνώσεις ή ν' ασχοληθείς με εναλλακτικές θεραπείες και βότανα. Αν οι ασχολίες σου έχουν σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο μπορείς τώρα να εκφράσεις τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου με πρωτότυπους τρόπους που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον.

7. Η τύχη εμφανίζεται εκεί που δεν την περιμένεις. Απρόβλεπτες κληρονομιές, δώρα και μπόνους, επιστροφή χρημάτων που είχες ξεγράψει και κάθε τι ουρανοκατέβατο τη χρονιά 7 μπορεί να συμβεί!

8. Μη ριψοκινδυνεύεις τα χρήματά σου σε κερδοσκοπικές επιχειρήσεις. Μακριά από χρηματιστηριακές πράξεις και παντός είδους επενδύσεις. Δεν ευνοούνται τυχερά παιχνίδια και χαρτοπαιξία.

9. Φρόντισε την υγεία και τη διατροφή σου. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης και καθάρισε τον οργανισμό σου. Άφησε πίσω σου το φθοροποιό παρελθόν, συχωρώντας όσους θεωρείς ότι σε προσέβαλαν ή σε έβλαψαν.

10. Τη χρονιά 7 ευνοούνται ρομαντικές περιπέτειες και σχέσεις που βασίζονται σε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Επίσης οι κρυφοί δεσμοί και ό,τι είναι παράνομο. Οι απαγορευμένες σχέσεις καλό θα ήταν να μην προκαλούν με δημόσιες εμφανίσεις, γιατί όταν έρθουν στην επιφάνεια οι επιπτώσεις τους θα είναι καταστροφικές.

Διάβασε επίσης:

Τα γεγονότα της χρονιάς σύμφωνα με τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved