Προσωπικό Έτος 5: Ζήσε τη στιγμή!

Οι κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κινηθείς το 2015 αν ανήκεις στον Προσωπικό Έτος 5

Προσωπικό Έτος 5: Ζήσε τη στιγμή!
arithmologia2016

Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή λειτουργεί σε εννεαετείς κύκλους ανάπτυξης που ενσωματώνουν τις βασικές αρχές των αριθμών από το 1 έως το 9. Αν ξέρεις σε πιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι – βρίσκοντας τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους - θα μπορέσεις να προγραμματίσεις καλύτερα το μέλλον σου και να κατανοήσεις το παρελθόν σου.

Αν θέλεις να υπολογίσεις τον Αριθμό του Προσωπικού στο Έτους και να σχεδιάσεις ανάλογα τη δράση σου ώστε να πετύχεις εκεί που οι άλλοι αποτυγχάνουν, αντικατέστησε το έτος γέννησης σου με το τρέχον ημερολογιακό έτος και κατόπιν πρόσθεσε σε αυτό την ημέρα και το μήνα γέννησής σου. Στη συνέχεια άθροισε τους αριθμούς και κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Βήματα για τον υπολογισμό του Αριθμού του Προσωπικού σου έτους για το 2015

Έστω ότι γεννήθηκες στις 15 Νοεμβρίου.

1. Ημέρα γέννησης: 15 (1+5)=6

2. Μήνας γέννησης: 11 (1+1)=2

3. Τρέχον έτος: 2015 (2+0+1+5)=8

4. Πρόσθεσε τους αριθμούς 6+2+8=16 (1+6)=7. Ο μονοψήφιος αριθμός που θα προκύψει από την άθροιση είναι ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για τη συγκεκριμένη χρονιά. Αριθμός Προσωπικού Έτους για το 2015 είναι το 7.

Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την άθροιση είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22, 33) κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Το Προσωπικό Έτος αρχίζει την 1η Ιανουαρίου κάθε χρονιάς και επηρεάζει και τους 12 μήνες.

Προσωπικό Έτος 5: Το σύνθημα αυτής της περιόδου είναι «αλλαγή». Η πραγματική αλλαγή είναι πάντοτε εσωτερική και είναι δική μας επιλογή. Αφορά κατά κύριο λόγο στη νοοτροπία, τις πεποιθήσεις και τις σχέσεις με τους άλλους.

1.Ένας άνεμος ανανέωσης συμπαρασύρει ό,τι έχει δοκιμαστεί ανεπιτυχώς στο χρόνο. Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από συμβατικές καταστάσεις και να εξερευνήσεις νέες δυνατότητες.

2. Η νοητική ανάπτυξη είναι το κλειδί της χρονιάς και αν επιλέξεις να ασχοληθείς με θέματα εκπαίδευσης θα εντυπωσιάσεις τους άλλους με τις γνώσεις σου και θα δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου.

3. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κάνεις πράγματα που δεν είχες κάνει μέχρι τώρα ή να δουλέψεις πάνω σε χαμένες ευκαιρίες. Αν το σπίτι σου δεν ικανοποιεί πλέον τις ανάγκες σου, μετακόμισε. Αν ο χώρος ή το αντικείμενο της εργασίας σου σε κούρασαν, γύρισε σελίδα.

4.Τα ταξίδια και η επαφή σου με νέα πρόσωπα θα σου ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες και θα σου δώσουν την ευκαιρία να δικτυώσεις και να προωθήσεις πιο εύκολα τον εαυτό σου. Πρόσεχε τα ατυχήματα από απροσεξία.

5. Επειδή τα σχέδια σου μπορεί ν' ανατραπούν ανά πάσα στιγμή να είσαι ευέλικτος/η και δεκτικός/η και να έχεις εναλλακτικό σχέδιο δράσης. Απόφυγε να δεσμευτείς με μακροχρόνια συμβόλαια ή πιεστικούς όρους.

6. Αντιμετώπισε τα γεγονότα της ζωής σου με ανοιχτό νου και καρδιά. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε εποικοδομητικές πράξεις μέσα από νοητικές εφαρμογές. Η αχίλλειος πτέρνα σου είναι η ανυπομονησία σου.

7. Να είσαι σε εγρήγορση, ώστε να μπορείς να πάρεις αποφάσεις ανάλογα με την εξέλιξη των γεγονότων. Άρπαξε τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν μετά από μια αναπάντεχη αλλαγή των αρχικών σου σχεδίων.

8. Στον τομέα της εργασίας σου απόφυγε ν' αναλάβεις βαριές υποχρεώσεις ή κυριαρχικές θέσεις. Πρόσεξε μην πέσεις θύμα υπερκόπωσης και νευρικής εξάντλησης. Ξεκουράσου όποτε σου δίνεται η ευκαιρία.

9. Περίοδος ιδιαίτερα αισθησιακή. Ο μαγνητισμός σου δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Οι ερωτικές σου υποθέσεις θα είναι πολλές και έντονες αλλά με ημερομηνία λήξεως. Μόλις τα πράγματα σοβαρεύουν το βάζεις στα πόδια.

10. Η χρονιά 5 θεωρείται μια συναρπαστική χρονιά. Για να τη ζήσεις στο έπακρο είναι σημαντικό να είσαι ο εαυτός σου! Απαραίτητες προϋποθέσεις η ελευθερία λόγου και κίνησης. Τα πράγματα πάνε καλύτερα για όσους είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουνε και να ποντάρουν στο μέλλον.

Διάβασε επίσης:

Τα γεγονότα της χρονιάς σύμφωνα με τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved