Προσωπικό Έτος 3: Η χαρά της ζωής!

Οι κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κινηθείς το 2015 αν ανήκεις στον Προσωπικό Έτος 3

Προσωπικό Έτος 3: Η χαρά της ζωής!
arithmologia2016

Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή λειτουργεί σε εννεαετείς κύκλους ανάπτυξης που ενσωματώνουν τις βασικές αρχές των αριθμών από το 1 έως το 9. Αν ξέρεις σε πιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι – βρίσκοντας τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους - θα μπορέσεις να προγραμματίσεις καλύτερα το μέλλον σου και να κατανοήσεις το παρελθόν σου.

Η σχέση των αριθμών με τους πλανήτες είναι το κλειδί της αριθμολογίας. Κάθε αριθμός κυβερνάται από ένα πλανήτη και έχει τις ιδιότητες του.

Ο αριθμός 1 κυβερνάται από τον Ήλιο
Ο αριθμός 2 κυβερνάται από τη Σελήνη
Ο αριθμός 3 κυβερνάται από το Δία
Ο αριθμός 4 κυβερνάται από τον Ουρανό
Ο αριθμός 5 κυβερνάται από τον Ερμή
Ο αριθμός 6 κυβερνάται από την Αφροδίτη
Ο αριθμός 7 κυβερνάται από τον Ποσειδώνα
Ο αριθμός 8 κυβερνάται από τον Κρόνο
Ο αριθμός 9 κυβερνάται από τον Άρη

Ο Αριθμός κάθε Προσωπικού Έτους έχει τη φύση και τη συμπεριφορά του πλανήτη - κυβερνήτη του και δείχνει πότε είναι ο κατάλληλος καιρός για να κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα.

Αν θέλεις να υπολογίσεις τον Αριθμό του Προσωπικού στο Έτους και να μάθεις τι σημαίνει, αντικατέστησε το έτος γέννησης σου με το τρέχον ημερολογιακό έτος και κατόπιν πρόσθεσε σε αυτό την ημέρα και το μήνα γέννησης σου. Στη συνέχεια άθροισε τους αριθμούς και κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Βήματα για τον υπολογισμό του Αριθμού του Προσωπικού σου έτους για το 2015

Έστω ό,τι γεννήθηκες στις 15 Νοεμβρίου.

1. Μέρα γέννησης: 15 (1+5)=6

2. Μήνας γέννησης: 11 (1+1)=2

3. Τρέχον έτος: 2015 (2+0+1+5)=8

4. Πρόσθεσε τους αριθμούς 6+2+8=16 (1+6)=7. Ο μονοψήφιος αριθμός που θα προκύψει από την άθροιση είναι ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για τη συγκεκριμένη χρονιά. Αριθμός Προσωπικού Έτους για το 2015 είναι το 7.

Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την άθροιση είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22, 33) κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Το Προσωπικό Έτος αρχίζει την 1η Ιανουαρίου κάθε χρονιάς και επηρεάζει και τους 12 μήνες

Προσωπικό Έτος 3: Αυτή τη χρονιά πρόσεξε τι εύχεσαι γιατί είναι πολύ πιθανό να σου συμβεί. Η τύχη είναι με το μέρος σου και σε συνδυασμό με τη θετική σου ενέργεια, υπόσχεται επέκταση σε όλους της τομείς της ζωή σου καθώς και αναγνώριση των ταλέντων σου.

1. Η χρονιά 3 είναι από τις πιο ευχάριστες του κύκλου των εννέα. Πρόκειται για μια δημιουργική περίοδο χαράς και αισιοδοξίας. Οι δυσκολίες του προηγούμενου έτους ξεθωριάζουν στο βάθος του ορίζοντα.

2. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να εκφραστείς λεκτικά, συναισθηματικά και καλλιτεχνικά, γι' αυτό είναι σημαντικό να είσαι αληθινός /η, και ό,τι κάνεις να το κάνεις με την καρδιά σου.

3. Βάλε χρώμα στη ζωή σου, διασκέδασε και παίξε, όχι μόνο με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σου. Άλλαξε τη διακόσμηση του σπιτιού σου, ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου και μπες σε καινούργια φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα.

4. Ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, μόλις όμως το ενδιαφέρον σου για κάτι εξανεμιστεί ξεγλιστράς με χάρη και το αντικαθιστάς με κάτι άλλο. Με τόσα ενδιαφέροντα έχεις κέρδη από πολλές πηγές.

5. Η θετική στάση που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις της ζωής κάνει τους φίλους και τους συνεργάτες να θέλουν να σε βοηθήσουν. Δημοσιότητα και αναγνώριση από άτομα κύρους.

6. Αφιέρωσε χρόνο και ξόδεψε τα απαραίτητα χρήματα για την εμφάνιση σου, γιατί η γνώμη του κοινωνικού σου κύκλου επηρεάζεται αρκετά από την εξωτερική σου εικόνα

7. Μέσα από τα ταξίδια ή τις συναντήσεις με διάσημα πρόσωπα από διάφορες χώρες θα δοκιμάσεις ενδιαφέρουσες εμπειρίες και θα εξερευνήσεις νέες δυνατότητες.

8. Χρήματα από το πουθενά εμφανίζονται ξαφνικά. Μπορεί να είναι μια αύξηση μισθού, να κερδίσεις ένα λαχείο ή να πάρεις μια ανέλπιστη κληρονομιά. Εύνοια επίσης σε επιχειρηματικά θέματα, επενδύσεις ή χρηματιστήριο.

9. Απόφυγε ασχολίες που σε περιορίζουν ή σε απομονώνουν. Χρειάζεσαι ελευθερία κινήσεων και έκφρασης προκειμένου ν΄ αποδώσεις το μέγιστο των δυνατοτήτων σου.

10. Αν σκοπεύεις να παντρευτείς ή ν' αποκτήσεις απόγονο ο δρόμος είναι ανοικτός. Εκτός από τη φυσική γέννα μπορεί η γέννηση να λάβει χώρα σε πνευματικό επίπεδο, στο χώρο της τέχνης ή ν' αφορά τη συγγραφή ενός βιβλίου.

Διάβασε επίσης:

Τα γεγονότα της χρονιάς σύμφωνα με τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved