Προσωπικό Έτος 2: Η δύναμη πίσω από το θρόνο!

Οι κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κινηθείς το 2015 αν ανήκεις στον Προσωπικό Έτος 2

Προσωπικό Έτος 2: Η δύναμη πίσω από το θρόνο!
arithmologia2016

Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή λειτουργεί σε εννεαετείς κύκλους ανάπτυξης που ενσωματώνουν τις βασικές αρχές των αριθμών από το 1 έως το 9.

Κάθε χρόνος είναι κάτω από έναν αριθμό και κάθε αριθμός έχει μια συγκεκριμένη δόνηση. Όταν ένα άτομο ολοκληρώσει το Προσωπικό του Έτος 9 αρχίζει ξανά από το 1 και προχωράει μέσα από τους εννέα αριθμούς.

Κάθε αριθμός Προσωπικού Έτους περιγράφει με ακρίβεια τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν, καθώς και τον τρόπο που πρέπει να τ' αντιμετωπίσει το άτομο που είναι κάτω από αυτόν τον αριθμό για να εναρμονιστεί με τη φυσική ροή του έτους

Για να βρεις σε ποιο έτος του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι πρέπει να βρεις τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους. Το Προσωπικό Έτος αρχίζει την 1η Ιανουαρίου κάθε χρονιάς και επηρεάζει και τους 12 μήνες.

Για να υπολογίσεις τον Αριθμό του Προσωπικού στο Έτους αντικατέστησε το έτος γέννησης σου με το τρέχον ημερολογιακό έτος και πρόσθεσε σε αυτό την ημέρα και το μήνα γέννησης. Στη συνέχεια άθροισε τους αριθμούς και κάνε αναγωγή.

Για παράδειγμα, αν γεννήθηκες στις 15 Νοεμβρίου μπορείς να υπολογίσεις τον Αριθμό Προσωπικού σου έτους για το 2015 κάνοντας τα παρακάτω βήματα:

Μέρα γέννησης: 15 (1+5)=6
Μήνας γέννησης: 11 (1+1)=2
Τρέχουν έτος: 2015 (2+0+1+5)=8
Πρόσθεσε τους αριθμούς 6+2+8=16 (1+6)=7. Ο μονοψήφιος αριθμός που θα προκύψει από την άθροιση είναι ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για τη συγκεκριμένη χρονιά.
Το 7 είναι ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για το 2015

Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την άθροιση είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22, 33) κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Τώρα που γνωρίζεις τον Αριθμό του Προσωπικού σου έτους θα έχει ενδιαφέρον να κοιτάξεις εννέα χρόνια πριν – όταν βρισκόσουν στο ίδιο Προσωπικό Έτος - και να δεις τι είχε συμβεί. Αν έχεις γερή μνήμη θα εκπλαγείς βλέποντας να επαναλαμβάνονται τα ίδια γεγονότα με μια δόνηση παρόμοιου τύπου. Π.χ αν πριν 9 χρόνια προσλήφθηκες σε μια δουλειά τώρα 9 χρόνια μετά μπορεί να πάρεις προαγωγή, να μετακινηθείς σε μια νέα θέση ή να βρεις μια καινούργια. Τη στιγμή που θα κάνεις αυτή τη διαπίστωση μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο μέλλον κοιτάζοντας τα επόμενα χρόνια.

Προσωπικό Έτος 2
Αυτή η χρονιά σημειοδοτεί μια περίοδο κυοφορίας. Ο σπόρος που φυτεύτηκε την προηγούμενη χρονιά για ν' αναπτυχθεί και να δώσει καρπούς χρειάζεται υπομονή και φροντίδα. Οι ενέργειες που δουλεύουν το έτος 2 είναι καλά κρυμμένες και θα έρθουν αργότερα στην επιφάνεια. Το μέλλον δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί.

1.Τη χρονιά 1 ξεκαθάρισες τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν και έθεσες τους στόχους σου. Το ταξίδι ξεκίνησε, η ένταση της προετοιμασίας υποχωρεί σιγά – σιγά και οι ρυθμοί τώρα είναι πιο χαλαροί.

2. Ώρα για ομαδική δουλειά. Η ικανότητα σου να βλέπεις και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης σε βοηθά να εξισορροπείς αντίθετες καταστάσεις και να δημιουργείς αρμονικές σχέσεις..

3. Μην αφήνεις να σου ξεφεύγουν οι ευκαιρίες περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Η ζωή δεν περιμένει, υπολόγισε το κέρδος που θ' αποκομίσεις από κάθε κατάσταση και πάρε τις αποφάσεις σου

4. Απόφυγε την έντονη προβολή. Θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα παραμένοντας στο παρασκήνιο. Με ήπια συμπεριφορά εύκολα θα γίνεις η δύναμη πίσω από το θρόνο.

5. Έχεις την προδιάθεση ν' αφήνεις μισοτελειωμένα πράγματα επειδή έχασες το ενδιαφέρον σου. Μην αποθαρρύνεσαι αν δεν πετύχεις με την πρώτη φορά, ξαναπροσπάθησε.

6. Χωρίς να πιέζεις τα πράγματα και χρησιμοποιώντας την πειθώ σου οι επικερδείς διαπραγματεύσεις σου θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία

7. Διακρίνεις την κάθε λεπτομέρεια και βλέπεις όχι μόνο ό,τι είναι μπροστά και δίπλα σου αλλά ακόμα και ό,τι είναι πίσω σου. Αν είσαι σε δίλημμα εμπιστεύσου το ένστικτο σου.

8. Επειδή η συντροφικότητα παίζει καθοριστικό αποτέλεσμα στις αποφάσεις σου, επίλεξε με προσοχή το σύντροφο και τους συνεργάτες σου. Αναζητώντας την επιβεβαίωση αφήνεσαι να εξαπατηθείς από ανθρώπους που σε κολακεύουν.

9. Όσο κι αν αντιπαθείς τις αντιπαραθέσεις και τις προστριβές είναι σημαντικό για την ψυχική σου ηρεμία να εκφράζεις τη γνώμη σου και να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου.

10.Μην θυσιάσεις για κανένα λόγο τον εαυτό στο βωμό των αρμονικών σχέσεων αν δεν θέλεις να γίνεις το «χαλί» να σε πατούν.

Διάβασε επίσης:

Τα γεγονότα της χρονιάς σύμφωνα με τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved