Προσωπικό Έτος 1: Αλλαγή πλεύσης

Οι κατευθύνσεις στις οποίες πρέπει να κινηθείς το 2015 αν ανήκεις στον Προσωπικό Έτος 1

Προσωπικό Έτος 1: Αλλαγή πλεύσης
arithmologia2016

Σύμφωνα με την αριθμολογία, η ζωή λειτουργεί σε εννεαετείς κύκλους ανάπτυξης που ενσωματώνουν τις βασικές αρχές των αριθμών από το 1 έως το 9.

Κάθε χρόνος είναι κάτω από έναν αριθμό και κάθε αριθμός έχει μια συγκεκριμένη δόνηση. Όταν ένα άτομο ολοκληρώσει το Προσωπικό του Έτος 9 αρχίζει ξανά από το 1 και προχωράει μέσα από τους εννέα αριθμούς.

Κάθε αριθμός Προσωπικού Έτους περιγράφει με ακρίβεια τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν, καθώς και τον τρόπο που πρέπει να τ' αντιμετωπίσει το άτομο που είναι κάτω από αυτόν τον αριθμό για να εναρμονιστεί με τη φυσική ροή του έτους

Για να βρεις σε ποιο έτος του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι πρέπει να βρεις τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους. Το Προσωπικό Έτος αρχίζει την 1η Ιανουαρίου κάθε χρονιάς και επηρεάζει και τους 12 μήνες.

Για να υπολογίσεις τον Αριθμό του Προσωπικού στο Έτους αντικατέστησε το έτος γέννησης σου με το τρέχον ημερολογιακό έτος και πρόσθεσε σε αυτό την ημέρα και το μήνα γέννησης. Στη συνέχεια άθροισε τους αριθμούς και κάνε αναγωγή.

Για παράδειγμα, αν γεννήθηκες στις 15 Νοεμβρίου μπορείς να υπολογίσεις τον Αριθμό Προσωπικού σου έτους για το 2015 κάνοντας τα παρακάτω βήματα:

Μέρα γέννησης: 15 (1+5)=6
Μήνας γέννησης: 11 (1+1)=2
Τρέχουν έτος: 2015 (2+0+1+5)=8
Πρόσθεσε τους αριθμούς 6+2+8=16 (1+6)=7. Ο μονοψήφιος αριθμός που θα προκύψει από την άθροιση είναι ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για τη συγκεκριμένη χρονιά.
Ο Αριθμός του Προσωπικού σου Έτους για το 2015 είναι το 7.

Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την άθροιση είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22, 33) κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Τώρα που γνωρίζεις τον Αριθμό του Προσωπικού σου έτους θα έχει ενδιαφέρον να κοιτάξεις εννέα χρόνια πριν – όταν βρισκόσουν στο ίδιο Προσωπικό Έτος - και να δεις τι είχε συμβεί. Αν έχεις γερή μνήμη θα εκπλαγείς βλέποντας να επαναλαμβάνονται τα ίδια γεγονότα με μια δόνηση παρόμοιου τύπου. Π.χ αν πριν 9 χρόνια έδωσες χρήματα για να κτίσεις ένα σπίτι, τώρα 9 χρόνια μετά μπορεί να στέλνεις χρήματα στο παιδί σου που σπουδάζει. Από τη στιγμή που θα κάνεις αυτή τη διαπίστωση μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο μέλλον κοιτάζοντας τα επόμενα χρόνια.

Προσωπικό Έτος 1: Το πράσινο φως για την πραγματοποίηση των νέων σχεδίων σου έχει ανάψει και οι αλλαγές είναι προ των πυλών.

Αυτή η χρονιά είναι κατάλληλη για να βρεις μια νέα κατεύθυνση στη ζωή και να δοκιμάσεις δρόμους που δεν έχεις ως τώρα ταξιδέψεις. Κάθε ταξίδι έχει έναν προορισμό – στόχο, ο οποίος πρέπει να είναι ξεκάθαρος πριν κάνεις το πρώτο σου βήμα.

Για ν' αυξήσεις τις πιθανότητες να φτάσεις με επιτυχία στον προορισμό σου είναι σημαντικό να έχεις υπόψιν σου τα εξής:

1. Κλείσε τους λογαριασμούς σου με ό,τι σε κρατάει δέσμιο με το παρελθόν ή εγκλωβισμένο σε αρρωστημένες καταστάσεις.

2. Ξεκαθάρισε τι ακριβώς θέλεις, πάρε πρωτοβουλία και κινήσου γρήγορα. Αν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις και βάλεις τα δυνατά σου τα σχέδια σου θα ευοδωθούν.

3. Εστίασε την προσοχή σου σ' ένα στόχο κάθε φορά. Το μυστικό της επιτυχίας η καλή προετοιμασία και η αφοσίωση. Μην παραιτείσαι, ο επιμένων νικά.

4. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η ανυπομονησία είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι σου. Μην πιστεύεις τα πάντα και τους πάντες. Λίγη καχυποψία δεν βλάπτει.

5. Περίοδος επέκτασης και ανάπτυξης. Ασχολήσου με την αυτοβελτίωση σου. Αναζήτησε το σωστό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορείς ν' αναπτύξεις τα ταλέντα και τις ικανότητες σου.

6. Διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο και επέλεξε με προσοχή τους φίλους και τους συνεργάτες σου. Μην αναλώνεσαι σε επιπόλαιες σχέσεις.

7. Απόφυγε σπατάλες εντυπωσιασμού. Υπολόγισε καλά τα οικονομικά σου, πριν ξοδέψεις και το τελευταίο σου euro σε «άρτον και θεάματα».

8. Περιόρισε την αδιαλλαξία και το πείσμα καθώς επίσης και τη τάση σου να κρίνεις και να απαιτείς από τους άλλους να χορεύουν στο ρυθμό που τους παίζεις.

9. Κίνδυνος υπερκόπωσης από υπερβολική δραστηριότητα. Βρες χρόνο για ξεκούραση.

10. Μην δίνεις υποσχέσεις που θα δυσκολευτείς να τηρήσεις.

Ό, τι αρχίζει το έτος 1 παραμένει καθ' όλη τη διάρκεια των εννέα ετών.

Διάβασε επίσης:

Τα γεγονότα της χρονιάς σύμφωνα με τον Αριθμό του Προσωπικού σου Έτους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved