Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 52' 10" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 58' 33" ΚΡΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 58' 23" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 03' 56" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 22° 02' 04" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 29' 35" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 30' 49" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 39' 23" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 58' 29" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 55' 09" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 53' 46" ΚΡΙΟΣ R

Αριθμός Πεπρωμένου 11 - Ο Πνευματικός Δάσκαλος

Όσοι έχετε Αριθμό Πεπρωμένου 11 έλκεστε από τον αποκρυφισμό και τις πνευματικές μελέτες

Αριθμός Πεπρωμένου 11 - Ο Πνευματικός Δάσκαλος

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

 

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

 

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Ράνου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

 

Αριθμός Πεπρωμένου 11 - Ο πνευματικός δάσκαλος

Τα άτομα που έχουν ως Αριθμό Πεπρωμένου έναν Κυρίαρχο Αριθμό (11, 22, 33) έχουν δύο δυνατότητες. Η πρώτη είναι να δουλεύουν με την ανώτερη δόνηση του Κυρίαρχου Αριθμού – να ζουν με βάση πνευματικές, φιλοσοφικές και μεταφυσικές αρχές - και η δεύτερη να δουλεύουν στα όρια της κατώτερης δόνησης – να εστιάζονται στην προσωπική τους ικανοποίηση, στον υλικό κόσμο ή στις κατώτερες ενέργειες.

Πρέπει να βρουν τρόπο να είναι ισορροπημένοι υλικά, συναισθηματικά και πνευματικά, να προσαρμόζονται συνεχώς και να θυμούνται την πνευματική τους προέλευση.

Όσοι έχετε Αριθμό Πεπρωμένου 11 έλκεστε από τον αποκρυφισμό και τις πνευματικές μελέτες. Μέσα από κάποια μεταφυσική ή φιλοσοφική θεωρία θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε πιο εύκολα τις δημιουργικές σας δυνατότητες.

Η επιθυμία σας να βοηθήσετε τους άλλους να εξελιχτούν σας μετατρέπει σε εξαίρετο δάσκαλο. Μπορείτε να γίνετε αξιόλογος εκπαιδευτικός, ρήτορας, συγγραφέας, και γενικά κάποιος που εμπνέεστε κατανοώντας τις ανάγκες των άλλων και ανοίγετε καινούργιους δρόμους έκφρασης.

Αν είστε καλλιτέχνης χάρη στην έμπνευση σας θα δημιουργήσετε έργα εξαιρετικού κάλλους που θα προκαλούν συναισθήματα σε όσους τα βλέπουν.

Η οξεία σας αντίληψη και η προβλεπτικότητά σας σάς κάνουν έναν οραματιστή. Νοιώθετε συμπόνια για όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την εθνικότητα το βιοτικό τους επίπεδο ή τη θέση τους στην κοινωνία.

Με την αίσθηση δικαίου και τιμιότητας που σας χαρακτηρίζει, μπορείτε να καταλάβετε δημόσια ή δημοτικά αξιώματα ή οποιαδήποτε θέση, όπου η αμεροληψία σας θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής όσων βρεθούν κάτω από τη δικαιοδοσία σας.

Έχετε το θάρρος της γνώμης σας και θα παλέψετε με κάθε μέσο για να την επιβάλετε. Η ζωή σας θα είναι πάντα δραστήρια και θα συναντάτε συνεχώς δοκιμασίες και προκλήσεις.

Αν δεν ανταποκρίνεστε στις υψηλές δονήσεις του 11 θα ζήσετε τη ζωή του 2. Θα πελαγώνετε μέσα στις λεπτομέρειες της δουλειάς σας και θα αναγκαστείτε να είστε υπάλληλος κάποιων άλλων.

Αν είστε ένα αρνητικό 11 χρησιμοποιείτε δηλαδή τις δυνάμεις σας με άσχημα τρόπο, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσετε άσχημο κάρμα. Μπορεί π.χ να είστε άδικος, προκατειλημμένος με τους άλλους και αυστηρός. Το αντίβαρο για όλα αυτά είναι να κάνετε πράξεις φιλανθρωπίας

Χρησιμοποιείστε τις ιδιότητες του 11, για να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη ζωή στην οποία όλες οι πράξεις σας θα είναι υπολογισμένες και μετρημένες. Χρησιμοποιήστε την ισχυρή σας διαίσθηση και την αφοσίωσή σας ώστε να γίνετε μια όαση για τις διψασμένες ζωές των συνανθρώπων σας.

 

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 22 - Ο Επινοητικός

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριθμό Πεπρωμένου εδώ

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved