Αριθμός Πεπρωμένου 6 - Ο Αισθησιακός

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 6 είναι από τη φύση τους εχέμυθοι και δεν αποκαλύπτουν ποτέ ότι τους εμπιστεύονται

Αριθμός Πεπρωμένου 6 - Ο Αισθησιακός

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Ράνου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

Αριθμός Πεπρωμένου 6 - Ο Αισθησιακός

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 6 είναι συναισθηματικά και ευαίσθητα, τρυφερά και ευγενικά, παιχνιδιάρικα και αστεία. Είναι δημιουργικά, δραστήρια και εφευρετικά.

Διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη συμπεριφορά τους και ενδιαφέρονται για τις καλές τέχνες, όπως είναι η μουσική, η ποίηση, ο χορός.

Είναι τύποι κοινωνικοί και πάντα απασχολημένοι. Είναι περιζήτητοι στον κύκλο των φίλων τους. Αγαπούν τα ταξίδια και ταξιδεύουν όποτε τους δίνεται η ευκαιρία σε άλλες χώρες.

Χάρη στον καλοσυνάτο χαρακτήρα τους κερδίζουν εύκολα την εμπιστοσύνη των άλλων και έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν τα πιο απόκρυφα μυστικά τους χωρίς καν να το προσπαθούν.

Έχουν τακτ και είναι από τη φύση τους εχέμυθοι και δεν αποκαλύπτουν ποτέ ότι τους εμπιστεύονται. Είναι ευχάριστοι συνομιλητές, αξιόπιστοι, ειρηνόφιλοι και καλοί διπλωμάτες.

Οι ρυθμοί τους είναι αργοί και αναστατώνονται όταν οι άλλοι περιμένουν από αυτούς να δράσουν γρήγορα και τα θαλασσώνουν. Θέλουν να εργάζονται με την ηρεμία τους και δεν τους αρέσει να παρεμβαίνουν στη δουλειά τους.

Δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν σε ένα θέμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ ανεξάρτητοι για αυτό αποφεύγουν να δεσμεύονται και παρ΄ όλο που εργάζονται σκληρά δεν θέλουν ν' αναλαμβάνουν υποχρεώσεις.

Είναι άτομα αισθησιακά και απολαμβάνουν τα σεξουαλικά παιχνίδια. Τα εγκαταλείπουν όμως όταν το ενδιαφέρον τους στρέφεται στη σταδιοδρομία τους ή σε ένα πιο ευτυχισμένο τρόπο ζωής.

Είναι πολύ σπάταλοι, αγαπούν τις ανέσεις και την πολυτέλεια, το νόστιμο και καλό φαγητό. Τους αρέσουν τα ωραία ρούχα, τα κοσμήματα και να συλλέγουν πολύτιμες πέτρες.

Είναι πολύ τυχεροί και λαμβάνουν βοήθεια και καθοδήγηση σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους από άγνωστες πηγές, ξένους και πρόσωπα που έχουν εξουσία.

Το 6 θεωρείται ο πιο τυχερός από τους αριθμούς από το 1 έως το 9.

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 7 - Ο Μυστηριώδης

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριθμό Πεπρωμένου εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved