Αριθμός πεπρωμένου 4: Ο Περιπλανώμενος

Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 4 είναι από τη φύση τους αυτοδημιούργητοι και μπορούν να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να επιτύχουν αυτό που επιθυμούν.

Αριθμός πεπρωμένου 4: Ο Περιπλανώμενος

Ο Αριθμός Πεπρωμένου – και είναι ένας από τους 5 βασικούς αριθμούς του αριθμολογικού σας προφίλ αποκαλύπτει:

αποκαλύπτει:

- Το σκοπό σας σε αυτή τη ζωή και πως θα τον πετύχετε
- Τις δυνατότητες σας και τον τρόπο να τις αναπτύξετε
- Τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν
- Το είδος της εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς

Πως θα υπολογίσετε τον Αριθμού του Πεπρωμένου σας

Για να υπολογίσετε τον Αριθμό του Πεπρωμένου, γράψτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ( όπως αναγράφεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως) και αντιστοιχήστε κάθε γράμμα με τον κατάλληλο αριθμό.

ΠΊΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

destiny1

Οι αντιστοιχίες των αριθμών στη Λατινική αρίθμηση

destiny2

Για τον υπολογισμό του Αριθμού Πεπρωμένου θα χρησιμοποιήσουμε το όνομα Αθηνά Ράνου και αντιστοιχούμε τα γράμματα με τους αριθμούς

Α Θ Η Ν Α Ρ Α Ν Ο Υ
1 9 8 5 1 1 1 5 7 4
Στη συνέχεια προσθέτουμε όλους τους μονοψήφιους αριθμούς 1+9+8+5+1+1+1+5+7+4= 42

Τέλος κάνουμε αναγωγή του διψήφιου αριθμού για να βρούμε το ριζικό αριθμό - εκτός κι αν το αποτέλεσμα είναι ένας Κυρίαρχος Αριθμός (11, 22 33). 4+2=6

Ο αριθμός 6 είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου της Αθηνάς Ράνου.

Αριθμός Πεπρωμένου 4 - Ο Περιπλανώμενος


Τα άτομα με Αριθμό Πεπρωμένου 4 είναι άτομα εργατικά, πρακτικά και με δυνατή θέληση.
Είναι από φύση τους αυτοδημιούργητοι και μπορούν να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να επιτύχουν αυτό που επιθυμούν.

Η ζωή τους είναι γεμάτη από ξαφνικές αλλαγές και ανατρέπεται εκεί που δεν το περιμένουν. Έτσι με την πάροδο του χρόνου γίνονται διστακτικοί και δύσκολα εμπιστεύονται.

Ζώντας μέσα στην αβεβαιότητα αποδυναμώνεται η ικανότητα της διάκρισης μεταξύ σωστού και λάθους και η ικανότητα κρίσης. Διακρίνονται για την ξεροκεφαλιά και το πείσμα τους.

Ενδιαφέρονται για τις μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς - κοινωνία, περιβάλλον, προσωπικά – και αυτό μπορεί να τους οδηγήσει σε πολιτικές ή πνευματικές ομάδες, όπου μπορούν να εισάγουν νέες ιδέες και να γίνουν και οι ίδιοι ηγέτες.

Έχουν την ικανότητα να κερδίσουν χρήματα από διάφορες πηγές, όμως τα ξοδεύουν εύκολα. Αν δεν προσέξουν να μην σπαταλούν θα αναγκαστούν να δουλέψουν σκληρά σε μεγάλη ηλικία για να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες τους.

Νοιώθουν μια ενστικτώδη αντίδραση ενάντια σε κανόνες και κανονισμούς. Επειδή η οπτική τους διαφέρει πάντα από εκείνη των άλλων και επειδή είναι απόλυτοι στις απόψεις τους συχνά δημιουργούν προβλήματα εις βάρος τους.

Η συμπεριφορά τους άλλοτε είναι ευγενική και τρυφερή και άλλοτε σκληρή και απότομη, χαρακτηριστικό που ενοχλεί συχνά τα άτομα που ζουν μαζί τους. Όσοι όμως παραβλέψουν αυτή την ιδιομορφία τους θα διαπιστώσουν ότι είναι ανοιχτόκαρδοι και πολύ εξυπηρετικοί.

Δεν έχουν καθαρή εικόνα της ζωής και αυτό δημιουργεί προβλήματα στην οικογένεια και τους φίλους τους οι οποίοι είναι συνήθως λίγοι. Πάντα νοιώθουν ότι οι άλλοι τους παρεξηγούν.

Έχουν να αντιμετωπίσουν την κριτική και την αντίθεση σε όλη τους τη ζωή και αυτό τους αναγκάζει να απομονώνονται και νοιώθουν λυπημένοι και μόνοι.

Επειδή δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση, μένουν σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν περνάνε καλά αλλά χάνουν και ευκαιρίες να ζήσουν κάτι καλύτερο, με αποτέλεσμα να αισθάνονται διαρκώς ότι κάτι τους λείπει.

Στο επόμενο: Αριθμός Πεπρωμένου 5 - Ο Ριψοκίνδυνος.

Άλλα άρθρα σχετικά με τον Αριθμό Πεπρωμένου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved