Αριθμός Ωριμότητας 9: Ο Πολυτάλαντος

Το 9 είναι ο τελευταίος των μονοψήφιων ακεραίων αριθμών και εμπεριέχει την ενέργεια όλων των προηγουμένων.

Αριθμός Ωριμότητας 9: Ο Πολυτάλαντος

Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας γίνεται όλο και πιο έντονη όσο ωριμάζουμε και φτάνει στο αποκορύφωμα της μετά το 50ο έτος της ηλικίας μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιό είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας, γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και με ποιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8 4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8 40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 9 - Ο ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΣ

Το 9 είναι ο τελευταίος των μονοψήφιων ακεραίων αριθμών και εμπεριέχει την ενέργεια όλων των προηγουμένων. Θεωρείται μυστικιστικός αριθμός και συμβολίζει την ολοκλήρωσης της συνείδησης.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 9 είναι διαρκώς απασχολημένα με κάτι και δεν ησυχάζουν αν δεν το πετύχουν. Είναι μαχητές και προοδεύουν γρήγορα, όποιον δρόμο κι αν διαλέξουν.

Η ζωή τους είναι μια σειρά από μαθήματα που τους διδάσκουν όλο το φάσμα του ανθρώπινου δράματος με σκοπό να απαρνηθούν τον υλικό κόσμο για χάρη του πνευματικού.

Τα συναισθήματα τους είναι έντονα και ακραία. Αμφιταλαντεύονται διαρκώς από τον θυμό στην μεγάλη ανεκτικότητα, από τα παθιασμένα ξεσπάσματα στην ψυχρή παρατήρηση, από την ανεξέλεγκτη ζήλια στην κατανόηση.

Ιδεαλιστές και τελειομανείς θέλουν να δείξουν σε όλους έναν καλύτερο δρόμο και γι αυτό συχνά ανακατεύονται εκεί που δεν πρέπει. Καλόκαρδοι και γενναιόδωροι κάποιες φορές βοηθάνε τους άλλους χάνοντας τον εαυτό τους.

Μοιάζουν με την ινδική καρύδα – σκληρή εξωτερικά και γεμάτη γλυκό χυμό εσωτερικά. Εξωτερικά είναι σκληροί, πειθαρχημένοι και ακλόνητοι και εσωτερικά απαλοί και συμπονετικοί.

Με τα χρόνια, περνώντας από την ανεκτικότητα στην αποστασιοποίηση, μαθαίνουν να εξισορροπούν τις ανάγκες των άλλων με τις δικές τους. Κατανοούν τη σημασία της κοσμικής αγάπης και εκτιμούν την πραγματική σοφία.

Διακρίνονται για την κλίση τους στις θεραπευτικές τέχνες και τη μεταφυσική. Ασχολούνται με καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες και είναι εξαίρετοι δάσκαλοι.

Στο δεύτερο μισό της ζωής τους, τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 9, προσφέρουν με μεγάλη τους ευχαρίστηση τις γνώσεις, τη ζεστασιά και την κατανόηση τους σε όσους τα έχουν ανάγκη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved