Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 18° 18' 50" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 07' 58" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 05° 10' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 00° 19' 27" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΡΗΣ - 15° 15' 50" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΔΙΑΣ - 29° 15' 53" ΙΧΘΥΕΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 20° 30' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 42' 44" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 22° 39' 25" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 01' 17" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 12° 55' 60" ΤΑΥΡΟΣ R

Αριθμός Ωριμότητας 8: Το Αφεντικό

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 8 χαρακτηρίζονται για την αντοχή και το πείσμα τους

Αριθμός Ωριμότητας 8: Το Αφεντικό

Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας γίνεται όλο και πιο έντονη όσο ωριμάζουμε και φτάνει στο αποκορύφωμα της μετά το 50ο έτος της ηλικίας μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιό είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας, γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και με ποιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

 

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8  4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8     40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 8 - ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Οι δύο κύκλοι του 8 αντιπροσωπεύουν την ισορροπία ανάμεσα στον τον υλικό και τον πνευματικό κόσμο. Η ενέργεια του 8 έχει για άξονά της τη δύναμη και τη δράση. Είναι ο αριθμός του υλισμού και της κυριαρχίας, ο αριθμός του αφεντικού.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 8 χαρακτηρίζονται για την αντοχή και το πείσμα τους και έχουν την ικανότητα να υπερνικούν κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται στο δρόμο τους προκειμένου να φτάσουν στο στόχο τους – την κορυφή.

Οι επιχειρήσεις είναι το φόρτε τους και έχουν το ταλέντο να αναλαμβάνουν αποτυχημένες επιχειρήσεις και να τις βελτιώνουν. Αναλαμβάνουν μεγάλα εγχειρήματα και οικονομικά ρίσκα και δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου να υλοποιήσουν τις ιδέες τους.

Έχουν πάντα κανόνες για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα και είναι απαιτητικοί και σκληροί κριτές των προσπαθειών των άλλων σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Δεν είναι παράξενο που συνεχώς δίνουν διαταγές.

Τα κέρδη τους προέρχονται από τη σκληρή τους δουλειά και τα προσωπικά τους επιτεύγματα. Η προσωπική τους επιτυχία είναι πάντα πιο σημαντική από τις οικονομικές ανταμοιβές τους και έχουν ανάγκη να αναγνωρίζεται η αξία τους.

Στις σχέσεις τους είναι γενναιόδωροι και πιστοί αλλά όχι συναισθηματικοί και επειδή είναι εργασιομανείς είναι διαρκώς απασχολημένος με κάτι. Όταν θυμώνουν μιλάνε σκληρά και είναι περισσότερο αυστηροί από ό, τι αντέχει κανείς.

Η πρόκληση τους είναι να μάθουν να χρησιμοποιούν τη δύναμή τους με μέτρο και να μην παρασύρονται από την επιθυμία τους για κυριαρχία ή για έλεγχο. Επίσης να ισορροπήσουν τον υλικό με τον πνευματικό κόσμο.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 8 στο δεύτερο μισό της ζωής τους μπορεί να γίνουν σπουδαίοι ηγέτες και δάσκαλοι των άλλων. Αν ενδιαφερθούν για το κοινό καλό και όχι την ικανοποίηση του εγώ τους θα μείνουν στην μνήμη των ανθρώπων σαν μεγάλες προσωπικότητες.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved