Δευτέρα 29 Μαίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 47' 33" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 27° 23' 58" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 08' 19" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 00' 08" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 05° 01' 45" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 02° 50' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 54' 15" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 03' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 24' 12" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 11' 25" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 33' 60" ΤΑΥΡΟΣ

Αριθμός Ωριμότητας 5: Ο Πολυτάλαντος

Το 5 είναι ο αριθμός που συνδέεται με την ιδέα της αλλαγής

Αριθμός Ωριμότητας 5: Ο Πολυτάλαντος

 Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας γίνεται όλο και πιο έντονη όσο ωριμάζουμε και φτάνει στο αποκορύφωμα της μετά το 50ο έτος της ηλικίας μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιό είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας, γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και με ποιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

 

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8  4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8     40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 5 - Ο ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΣ

Το 5 είναι ο αριθμός που συνδέεται με την ιδέα της αλλαγής. Η βασική του αρχή είναι η κίνηση προς τα εμπρός.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 5 είναι μαγνητικές προσωπικότητες και ελκυστικοί με το αντίθετο φύλο. Απρόσμενοι και ενθουσιώδεις, δυναμικοί και ανεξάρτητοι παραμένουν πάντα νέοι.

Αγαπούν την περιπέτεια και οτιδήποτε είναι καινούργιο και όπως είναι φυσικό τα ταξίδια είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά για τους 5, είτε γιατί γνωρίζουν νέους ανθρώπους, είτε για να δουν διαφορετικές κουλτούρες, είτε για να ζήσουν σε ένα άγνωστο περιβάλλον.

Πολυτάλαντοι και δημιουργικοί μπορούν να πουλήσουν ψυγείο σε Εσκιμώο χάρη στην επινοητικότητα και τον τρόπο που χρησιμοποιούν το λόγο. Είναι καλοί στη διαφήμιση, τις πωλήσεις και την προώθηση ταλέντων.

Μπορούν να διοικήσουν μια εταιρία, όχι επειδή διαθέτουν διοικητικές ικανότητες αλλά γιατί ξέρουν πώς να κάνουν τους άλλους να δουλεύουν. Επειδή είναι ανυπόμονοι προτιμούν ότι δίνει γρήγορα αποτελέσματα.

Τους αρέσουν οι τομείς που έχουν σχέση με την κερδοσκοπία και λόγω των πολλών τους ενδιαφερόντων χαρακτηρίζονται «πολυτεχνίτες». Έχουν μάθει όμως να παίρνουν όλα όσα μπορούν από κάθε ευκαιρία, πριν προχωρήσουν στην επόμενη.

Έχουν μια τάση να γκρεμίζουν πράγματα ή να δημιουργούν φασαρίες κάτι που οφείλεται στην εσωτερική τους ένταση, την επαναστατική φύση τους και την αίσθηση ότι είναι ανίκητοι.

Τους κινούν την περιέργεια τα πάντα και στα νεανικά τους χρόνια μπορεί να είχαν κάποια σύγχυση σχετικά με την κατεύθυνση που έπρεπε να ακολουθήσουν στη ζωή τους. Η μεγαλύτερη τους πρόκληση είναι να βρουν σταθερότητα, να δεσμευτούν και να τελειώσουν ότι αρχίζουν.

Στο δεύτερο μισό της ζωής σας είναι πιθανόν να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο, μιας και τα διεθνή ταξίδια είναι μία από τις ασχολίες των νεανικών σας χρόνων ή να ρισκάρετε εξερευνώντας καινούργια πράγματα.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved