Κυριακή 2 Απριλίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 12° 22' 48" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 13' 52" ΛΕΩΝ
ΕΡΜΗΣ - 27° 47' 29" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 39' 24" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 03° 53' 53" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 19° 27' 22" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 52' 10" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 52' 01" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 46' 11" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 31" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 11' 33" ΤΑΥΡΟΣ R

Αριθμός Ωριμότητας 3: Ο Δημιουργικός

Το 3 είναι ο αριθμός της αιώνιας νεότητας που σκορπίζει παντού τη χαρά.

Αριθμός Ωριμότητας 3: Ο Δημιουργικός

 


Ο Αριθμός Ωριμότητας αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα τις δυνατότητες μας.

Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας γίνεται όλο και πιο έντονη όσο ωριμάζουμε και φτάνει στο αποκορύφωμα της μετά το 50ο έτος της ηλικίας μας.

Με τον Αριθμό της Ωριμότητας αντιλαμβανόμαστε τι πρέπει να αναπτύξουμε και με ποιον τρόπο, ποιό είναι το αποτέλεσμα των εμπειριών μας, γιατί συνέβησαν και που μας οδηγεί το πεπρωμένο μας.

Σε αυτούς που εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους, αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικός. Μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και με ποιο προγραμματισμό θα ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

 

Υπολογισμός Αριθμού Ωριμότητας

Θα υπολογίσουμε τον Αριθμό της Ωριμότητας, της Ελένης Δημητρίου που γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1984

Ο υπολογισμός γίνεται σε δύο στάδια. Πρώτα βρίσκουμε το άθροισμα του ονόματος (Αριθμός Πεπρωμένου) και στην συνέχεια αθροίζουμε την ημερομηνία γεννήσεως (Αριθμός Πορείας Ζωής)

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Ο Αριθμός Πεπρωμένου της Ελένης Δημητρίου είναι 3

Ε Λ Ε Ν Η Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ

5 3 5 5 8  4 8 4 8 3 1 1 7 4

26/ 8     40/4

8+4=12 1+2=3

Ο Αριθμός Πορείας Ζωής της Ελένης Δημητρίου είναι 4

12/61984

1+2+6+1+9+8+4=31 3+1=4

Ο Αριθμός Ωριμότητας της Ελένης Δημητρίου είναι το 7

Το άθροισμα του Αριθμού Πεπρωμένου (3) με τον Αριθμό Πορείας Ζωής (4), 3+4= 7

ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 3 - Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ

Το 3 είναι ο αριθμός της αιώνιας νεότητας που σκορπίζει παντού τη χαρά. Η δόνηση του είναι διεγερτική και ενθουσιώδης και θεωρείται ο πιο τυχερός από όλους τους αριθμούς.

Τα άτομα με Αριθμό Ωριμότητας 3 είναι πρωτότυπα και πνευματώδη. Δημιουργικοί και σε διαρκή κίνηση θέλουν τα πάντα και τα θέλουν τώρα, σαν το μικρό παιδί που απαιτεί άμεση ικανοποίηση των επιθυμιών του.

Ο χρόνος τους είναι το τώρα και δεν σκέπτονται ποτέ το αύριο. Έχουν συνήθως πολλές επιλογές γι αυτό δεν προγραμματίζουν τη ζωή τους, περιμένοντας ότι κάτι ενδιαφέρον θα εμφανιστεί την επόμενη στιγμή.

Δεν τους αρέσει να παίρνουν διαταγές και επιδιώκουν να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τους γύρω τους. Χάρη στην εξυπνάδα και τη διορατικότητα τους ανεβαίνουν ψηλά.

Έχουν την καταπληκτική ικανότητα να βρίσκονται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Διαθέτουν το χάρισμα του λόγου και διακρίνονται για τις ετοιμόλογες απαντήσεις τους.

Προσελκύουν κοντά τους πολλούς ανθρώπους και δουλεύουν αρμονικά με τον κόσμο. Τα πηγαίνουν καλύτερα όταν τους επιτρέπουν να δημιουργούν και να ολοκληρώνουν μεγάλα σχέδια.

Στις σχέσεις τους είναι εγκάρδιοι και γενναιόδωροι. Είναι οι πιο διασκεδαστικοί σύντροφοι αλλά τους αρέσει να ερωτοτροπούν. Κάνουν καλή παρέα, είναι ευχάριστοι οικοδεσπότες, καλοί συζητητές, και ζωηροί αφηγητές που ζωντανεύουν τις ιστορίες τους με δραματικές πινελιές.

Το πιο σημαντικό για τους 3 είναι να χρησιμοποιούν ελεύθερα τη φαντασία τους, να ομορφαίνουν το περιβάλλον τους και να δημιουργούν. Πάντα έχουν κάτι να κάνουν και κάτι να δουν. Δίνουν χρώμα όπου βρεθούν, ενθουσιάζουν και εμπνέουν.

Αν έχετε Αριθμό Ωριμότητας 3, το δεύτερο μέρος της ζωής σας θα είναι γεμάτο φίλους και δημιουργικές δραστηριότητες. Η ζωή σας θα γίνεται πιο εύκολη με το πέρασμα του χρόνου.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved