Αριθμός Προσωπικότητας 22: Ο σχεδιαστής

Οι 22 είναι διαισθητικοί και δημιουργικοί και μπορούν και υλοποιούν τις ιδέες που οι προσωπικότητες 11 ονειρεύονται.

Αριθμός Προσωπικότητας 22: Ο σχεδιαστής

Ο Αριθμός Προσωπικότητας δείχνει πως μας βλέπουν οι άλλοι. Είναι το δυναμικό μας ή η εν δυνάμει εξέλιξή μας.

Η προσωπικότητα είναι το μέσο με το οποίο ο εσωτερικός μας εαυτός έρχεται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον

Κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την προσωπικότητας τους, έχουν ιδέες ή νοιώθουν πράγματα που τους είναι δύσκολο να εκφράσουν.

Άλλοι πάλι έχουν μια πιο ευχάριστη προσωπικότητα, και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε όλους στους τομείς της ζωής και επιπλέον βοηθά στην επίτευξη πνευματικών, συναισθηματικών, και φυσικών στόχων.

Ο υπολογισμός του Αριθμού της Προσωπικότητας

Παράδειγμα

1. Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας με κεφαλαία γράμματα καλά αραιωμένα αφήνοντας αρκετό περιθώριο από κάτω.

Μ Α Ρ Ι Α Π Ε Τ Ρ Ι Δ Ο Υ
4 1 8 3 1 4

2. Γράψτε κάτω από κάθε σύμφωνο τον αντίστοιχο αριθμό.
3. Κάντε το άθροισμα των αριθμών και αναγάγετέ το σε μονοψήφιο αριθμό.

4 +1 +8 +3 +1 + 4 = 21, 2 +1 = 3

Το 3 είναι ο αριθμός προσωπικότητας της Μαρίας Πετρίδου.

Μην ξεχνάτε, αν το τελικό διψήφιο αποτέλεσμα είναι ένας από τους Κυρίαρχους Αριθμούς 11, 22 ή 33 δεν πρέπει να κάνετε αναγωγή σε μονοψήφιο.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΩΝ

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Ελληνική αρίθμηση

elalfavhto

Οι αντιστοιχίες των αριθμών για την Λατινική αρίθμηση

latalfavhto

Αριθμός Προσωπικότητας 22 - Ο σχεδιαστής

Τα άτομα που έχουν στο αριθμολογικό τους προφίλ Κυρίαρχους Αριθμούς 11, 22, 33 θεωρούνται παλιές ψυχές και διαθέτουν σοφία και πνευματική γνώση, την οποία έχουν μάθει από πολλές προηγούμενες ζωές.

Μπορούμε να δούμε τον αριθμό 22, σαν δύο 2 που αντιπροσωπεύουν την ευαισθησία, την αρμονία, τη συνεργασία και επίγνωση των σχέσεων ή σαν 4 που σημειοδοτεί τη σκληρή δουλειά, τον προγραμματισμό, την οργάνωση και την υλοποίηση των πραγμάτων.

Οι 22 είναι διαισθητικοί και δημιουργικοί και μπορούν και υλοποιούν τις ιδέες που οι προσωπικότητες 11 ονειρεύονται. Έχουν την ικανότητα να βλέπουν την ευρύτερη εικόνα, τις λεπτομέρειες και να χρησιμοποιούν την πνευματική τους σοφία για να πετύχουν απτά αποτελέσματα.

Σοβαροί, εργατικοί και πιστοί ξέρουν να συμπαραστέκονται στους άλλους.

Αναλαμβάνουν μεγάλα εγχειρήματα που απαιτούν σχεδιασμό και οργάνωση και βοηθούν στο να αποκτήσουν οι άνθρωποι ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης.

Λόγω της ακατάπαυτης δράσης τους και της ανάμιξής τους σε έργα και οργανώσεις μπορεί να νοιώσουν κάποιες φορές ότι πνίγονται, αν υπάρξουν πολλά εμπόδια και τότε πρέπει να καταφύγουν στη δόνηση του 4 για να γειωθούν ξανά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι 22 νοιώθουν ότι ζουν σε δύο κόσμους ή δύο πραγματικότητες – τον υλικό κόσμο της καθημερινότητας και των προβλημάτων και τον κόσμο της δημιουργικότητας που τα πάντα είναι δυνατά.

Αν κάνουν κατάχρηση της ισχυρής τους ενέργειας κυνηγώντας μεγάλα όνειρα που αποσκοπούν στην προσωπική τους δόξα, τότε θα μειώσουν τον κραδασμό του 22 στο επίπεδο του 4.

Σε αυτή την περίπτωση θα μετατραπούν σε εργασιομανείς, τσιγκούνηδες ή εργάτες, αντί να γίνουν οι δυναμικοί πνευματικοί ηγέτες, που είναι ο προορισμός τους.

*Αν θέλετε να διαβάσετε και για τους άλλους Αριθμούς Προσωπικότητας πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved