Ο Αριθμός της Ψυχής 33

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 33 με την αγάπη και το παράδειγμα τους προσπαθούν να αφυπνίσουν τους ανθρώπους

Ο Αριθμός της Ψυχής 33

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

Α Ε Η Ι Ο Υ Ω

1 5 8 1 6 3 8

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο

A E I O U Y

1 5 9 6 3 7

(Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείτε φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο)

Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ο αληθινός σας εαυτός, είναι το κομμάτι που είναι γνωστό μόνο σε εσάς. Αν κάποιος πιστεύει στη φιλοσοφία της μετενσάρκωσης ο Αριθμός της Ψυχής δείχνει αυτό είσαστε σε προηγούμενες ζωές. Το μέρος αυτό του εαυτού σας δεν αναγνωρίζεται εύκολα από τους άλλους, εκτός και αν σας ξέρουν πολύ καλά. Ο Αριθμός της Ψυχής είναι αυτό που με το κρυμμένο εγώ σας θέλετε να είστε. Αυτός ο πόθος όταν είναι πολύ ισχυρός υπερνικά τις δονήσεις των άλλων τεσσάρων βασικών αριθμών. Αφού ο Αριθμός της Ψυχής αποκαλύπτει τη συσσωρευμένη ανάπτυξη από τις προηγούμενες ζωές, γίνεται μια θεμελιώδης δύναμη που επηρεάζει τις ενέργειες της τωρινής ζωής. Αν πάλι αυτή η ψυχική ώθηση καταπιέζεται από τις εξωτερικές συνθήκες, και η ψυχή δεν καταφέρνει να φτάσει τον στόχο της, μπορεί να επαναληφθεί η ίδια δονητική δόνηση σε μελλοντική ζωή μέχρι να βρει την αληθινή της έκφραση.

Αριθμός Ψυχής 33

Το 33 είναι ο αριθμός της καλλιέργειας και της αφύπνισης του πνεύματος. Αντιπροσωπεύει το ανώτατο επίπεδο συνειδητότητας που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος.

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 33 με την αγάπη και το παράδειγμα τους προσπαθούν να αφυπνίσουν τους ανθρώπους για να καταλάβουν πως να κάνουν τις πνευματικές αλήθειες να λειτουργήσουν στον υλικό κόσμο.

Δείχνουν γενναιότητα σε δύσκολές καταστάσεις, και διατηρούν τη θέση τους χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες. Αποδέχονται τα βάρη που πρέπει να σηκώσουν με υπομονή χωρίς να περιμένουν ανταμοιβή ή αναγνώριση.

Είναι πρόθυμοι να δώσουν τα φώτα τους και να θυσιαστούν για τους άλλους και τα ιδανικά τους. Προσφέρουν απλόχερα τη αγάπη και τη βοήθεια τους σε όλους όσους την έχουν ανάγκη. Μπορεί όμως εύκολα να παρασυρθούν από την απελπισία των άλλων, νιώθοντας το μεγάλο πόνο του κόσμου και να θυσιάσουν τον εαυτό τους.

Η τάση τους να επωμίζονται περισσότερα από όσα αντέχουν είναι η αιτία που χάνουν πολλές φορές την ισορροπία τους. Καλό θα ήταν να θυμούνται ότι αυτοθυσία πρέπει να γίνεται μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις.

Είναι επίσης πολύ δημιουργικοί και διαθέτουν μεγάλη φαντασία. Εκτιμούν την τέχνη και την ομορφιά. Είναι ιδιαίτερα εκφραστικοί και καμιά φορά και δραματικοί γι αυτό συχνά βλέπουμε κάτω από αυτό τον αριθμό χαρισματικούς ψυχαγωγούς.

Σε θέματα σχέσεων πρέπει να μάθουν να ασχολούνται και με τις δικές τους ανάγκες και να αφήνουν τους άλλους να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη δική τους ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Ιανουαρίου

-Το όνομά σας αποκαλύπτει το πεπρωμένο σας

-Ο Αριθμός της Ψυχής 1

-Ο Αριθμός της Ψυχής 2

-Ο Αριθμός της Ψυχής 3

-Ο Αριθμός της Ψυχής 4

-Ο Αριθμός της Ψυχής 5

-Ο Αριθμός της Ψυχής 6

-Ο Αριθμός της Ψυχής 7

-Ο Αριθμός της Ψυχής 8

-Ο Αριθμός της Ψυχής 9

-Ο Αριθμός της Ψυχής 11

-Ο Αριθμός της Ψυχής 22

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved