Ο Αριθμός της Ψυχής 22

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 22 νοιώθουν ότι ζουν ταυτόχρονα σε δύο κόσμους, το γήινο κόσμο με τα προβλήματα του και το μαγικό κόσμο της φαντασίας

Ο Αριθμός της Ψυχής 22

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

Α Ε Η Ι Ο Υ Ω

1 5 8 1 6 3 8

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο

A E I O U Y

1 5 9 6 3 7

(Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείτε φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο)

Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ο αληθινός σας εαυτός, είναι το κομμάτι που είναι γνωστό μόνο σε εσάς. Αν κάποιος πιστεύει στη φιλοσοφία της μετενσάρκωσης ο Αριθμός της Ψυχής δείχνει αυτό είσαστε σε προηγούμενες ζωές. Το μέρος αυτό του εαυτού σας δεν αναγνωρίζεται εύκολα από τους άλλους, εκτός και αν σας ξέρουν πολύ καλά. Ο Αριθμός της Ψυχής είναι αυτό που με το κρυμμένο εγώ σας θέλετε να είστε. Αυτός ο πόθος όταν είναι πολύ ισχυρός υπερνικά τις δονήσεις των άλλων τεσσάρων βασικών αριθμών. Αφού ο Αριθμός της Ψυχής αποκαλύπτει τη συσσωρευμένη ανάπτυξη από τις προηγούμενες ζωές, γίνεται μια θεμελιώδης δύναμη που επηρεάζει τις ενέργειες της τωρινής ζωής. Αν πάλι αυτή η ψυχική ώθηση καταπιέζεται από τις εξωτερικές συνθήκες, και η ψυχή δεν καταφέρνει να φτάσει τον στόχο της, μπορεί να επαναληφθεί η ίδια δονητική δόνηση σε μελλοντική ζωή μέχρι να βρει την αληθινή της έκφραση.

Αριθμός Ψυχής 22

Το 22 με την πρακτική του γνώση, την ικανότητα του να σχεδιάζει και να οργανώνει, είναι ιδανικό για να υλοποιεί όνειρα.
Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 22 νοιώθουν ότι ζουν ταυτόχρονα σε δύο κόσμους, το γήινο κόσμο με τα προβλήματα του και το μαγικό κόσμο της φαντασίας που τα πάντα είναι δυνατά.
Με την πρωτοτυπία που τους διακρίνει βρίσκουν λύσεις σε θέματα που οι άλλοι τα θεωρούν άλυτα. Οι μεταρρυθμίσεις και οι βελτιώσεις τους ωφελούν μεγάλες ομάδες ανθρώπων τόσο υλικά όσο και πνευματικά.

Με την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα τους, εμπνέουν τους άλλους και διακρίνονται στον πολιτικό στίβο. Έχουν υψηλούς στόχους και χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους για να κτίσουν κάτι διαχρονικό.
Αν κάνουν κατάχρηση της ισχυρής τους ενέργειας και εργάζονται με σκοπό την προσωπική τους δόξα, από φυσικοί ηγέτες θα μετατραπούν σε εργασιομανείς εργάτες. Γι αυτό πρέπει να έχουν αυτοπειθαρχία, να επιδιώκουν την ισορροπία μεταξύ ύλης και πνεύματος, να εκλεπτύνουν την τέχνη της πειθούς και να εξελίξουν τις ανθρώπινες σχέσεις.

Είστε ειδικοί στον τομέα σας και όλοι έρχονται σε σας για να τους πείτε τη γνώμη σας και να ζητήσουν τη σοφή συμβουλή σας.
Μπορείτε να γίνετε ένας από τους μεγιστάνες του πλούτου και με το φιλανθρωπικό σας έργο να βοηθήσετε εκατομμύρια ανθρώπους.

Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 22 είναι επιφυλακτικά όταν πρόκειται να κάνουν σχέσεις, φιλικές ή αισθηματικές γιατί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο επιδιώκουν να βρουν τη σταθερότητα την οποία και προσφέρουν. Αναζητούν ένα σύντροφο που να είναι πρακτικός και ξεκάθαρος και μαζί να κτίσουν τα όνειρα τους.

Διαβάστε επίσης:

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Ιανουαρίου

-Το όνομά σας αποκαλύπτει το πεπρωμένο σας

-Ο Αριθμός της Ψυχής 1

-Ο Αριθμός της Ψυχής 2

-Ο Αριθμός της Ψυχής 3

-Ο Αριθμός της Ψυχής 4

-Ο Αριθμός της Ψυχής 5

-Ο Αριθμός της Ψυχής 6

-Ο Αριθμός της Ψυχής 7

-Ο Αριθμός της Ψυχής 8

-Ο Αριθμός της Ψυχής 9

-Ο Αριθμός της Ψυχής 11

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved