Αυτός ο τύπος είναι σχεσάκιας, και μόνιμη πηγή χαράς δίπλα σου!

Για να είναι ισορροπημένος ο Αριθμός Ψυχής 2 χρειάζεται αρμονία και ειρήνη

Αυτός ο τύπος είναι σχεσάκιας, και μόνιμη πηγή χαράς δίπλα σου!

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

phonienta

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο

latin phonienta

*Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείται φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο.

Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ο αληθινός σας εαυτός, είναι το κομμάτι που είναι γνωστό μόνο σε εσάς. Αν κάποιος πιστεύει στη φιλοσοφία της μετενσάρκωσης, ο Αριθμός της Ψυχής δείχνει αυτό ήσασταν σε προηγούμενες ζωές. Το μέρος αυτό του εαυτού σας δεν αναγνωρίζεται εύκολα από τους άλλους, εκτός και αν σας ξέρουν πολύ καλά. Ο Αριθμός της Ψυχής είναι αυτό που με το κρυμμένο εγώ σας θέλετε να είστε. Αυτός ο πόθος, όταν είναι πολύ ισχυρός, υπερνικά τις δονήσεις των άλλων τεσσάρων βασικών αριθμών.

Αφού ο Αριθμός της Ψυχής αποκαλύπτει τη συσσωρευμένη ανάπτυξη από τις προηγούμενες ζωές, γίνεται μια θεμελιώδης δύναμη που επηρεάζει τις ενέργειες της τωρινής ζωής.

Αν πάλι αυτή η ψυχική ώθηση καταπιέζεται από τις εξωτερικές συνθήκες και η ψυχή δεν καταφέρνει να φτάσει τον στόχο της, μπορεί να επαναληφθεί η ίδια δονητική δόνηση σε μελλοντική ζωή μέχρι να βρει την αληθινή της έκφραση.

Αριθμός Ψυχής 2

Το βασικό αίτημα για να είναι ισορροπημένος ο Αριθμός Ψυχής 2 είναι η αρμονία και η ειρήνη. Τα άτομα με αυτό τον αριθμό δεν αντέχουν τις συγκρούσεις γι αυτό προτιμούν να είναι οπαδοί, ή να δουλεύουν στο παρασκήνιο παρά να ηγούνται.

Προσαρμόζονται εύκολα στις καταστάσεις και αυτό που τους χαρακτηρίζει στη συμπεριφορά τους είναι η διακριτικότητα.

Είναι ευαίσθητοι στις ανάγκες των συνανθρώπων τους και αποφεύγουν να τους πληγώνουν. Συμπαρίστανται στα προβλήματα αυτών που αγαπούν και τους ενθαρρύνουν στις προσπάθειες τους. Διαθέτουν μια ζεστή καρδιά γεμάτη αγάπη.

Διαβάστε επίσης: Το όνομά σας αποκαλύπτει το πεπρωμένο σας

Μερικές φορές δίνουν τόσα πολλά που ξεχνούν τον εαυτό τους. Η εκτίμηση των άλλων είναι πολύ σημαντική γι αυτούς ενώ η κριτική μπορεί να τους πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Η ηρεμία και η υπομονή τους πολλές φορές φαίνεται σαν ατολμία και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η τάση τους να αφήνουν τα πράγματα να εξελιχθούν περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή έχει σαν επακόλουθο μερικές φορές να χάνουν ευκαιρίες.

Είναι καλοί στη συνεργασία και το συμβιβασμό και μπορούν και βλέπουν και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης. Βοηθούν να επικρατεί ειρήνη ανάμεσα σε αντίθετες δυνάμεις, γι αυτό και γίνονται καλοί διπλωμάτες, διαιτητές και μεσολαβητές.

Η συντροφικότητα για τα άτομα 2 είναι απαραίτητη γιατί δεν τους αρέσει να αποφασίζουν μόνοι τους. Μπορεί να γίνονται κτητικοί με τους ανθρώπους και τα πράγματα ή ακόμα και να ζηλεύουν, αλλά επειδή δεν τους αρέσουν οι διαπληκτισμοί είναι πάντα οι πρώτοι που επιδιώκουν να συμφιλιωθούν μετά από ένα καυγά.

Αν θέλετε μια σχέση που να βασιλεύει η πίστη, και η στοργή, και μια μόνιμη πηγή χαράς δίπλα σας, δεν υπάρχει πιο αφοσιωμένος σύντροφος από κάποιον με Αριθμό Ψυχής 2.

Στο επόμενο: Ο Αριθμός Ψυχής 3

Πηγές:

Numerology, Kay Lagerqist, Ph. D. & Lisa Lenard

Numerology, Faith Javane, Dusty Bunker

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved