Οι λιγότερο συνηθισμένοι κυρίαρχοι αριθμοί: Ο αριθμός 77

Τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η πρακτικότητα και η αποτελεσματικότητα

Οι λιγότερο συνηθισμένοι κυρίαρχοι αριθμοί: Ο αριθμός 77

Αν στο αριθμολογικό σας προφίλ έχετε τον Κυρίαρχο αριθμό 77/5 είστε ένα άτομο δημιουργικό, και ικανό για μεγάλα επιτεύγματα.

Η ευαίσθητη δόνηση αυτού του αριθμού ενισχύει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τη διπλωματική σας ικανότητα.

Διαισθάνεστε τα προβλήματα των ανθρώπων και με λεπτό τρόπο τους προτείνετε πρακτικές λύσεις για να ανακουφιστούν από τη σκληρή πραγματικότητα.

Έχετε αυτοπεποίθηση και χειρίζεστε με επιδεξιότητα κάθε κατάσταση. Τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι η πρακτικότητα και η αποτελεσματικότητα.

Είστε άτομα έξυπνα και γοητευτικά και προσελκύετε εύκολα την προσοχή των άλλων, σε όποιο περιβάλλον και να βρεθείτε.

Οι φιλοδοξίες σας είναι πιθανόν να σας δημιουργήσουν την επιθυμία να ανεβείτε κοινωνικά και να συμμετάσχετε ενεργά στη δημόσια ζωή. Η διπλωματία και η διακριτικότητά σας θα σας βοηθήσουν πολύ σε αυτή την αναρρίχηση.

Η χαρισματική σας προσωπικότητα έλκει την αφθονία, σας οδηγεί στην επιτυχία και σας χαρίζει υλικές ανέσεις. Θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους από εσάς είστε δραστήριοι να κερδίσετε φήμη και τιμές.

Η καλή σας τύχη μπορεί να προέρχεται από την εργατικότητα και τη σωστή διαχείριση των οικονομικών σας ή ένα απρόοπτο γεγονός, όπως μια κληρονομιά ή μια δωρεά. Από όπου και αν προέρχεται, σας παρέχει την άνεση να ταξιδέψετε και να αφυπνίσετε τη δημιουργική σας πλευρά.

Το γεγονός ότι αισθάνεστε ασφαλείς και προστατευμένοι από τα γυρίσματα της ζωής σας επιτρέπει να αφιερώνετε χρόνο σε ευχάριστες επιδιώξεις.

Απολαύστε τις χαρές που σας προσφέρει τόσο απλόχερα η ζωή αλλά φανείτε προσεκτικοί και πρακτικοί. Η υπερβολή μπορεί να σας προκαλέσει υλικές απώλειες. Εστιαστείτε στους στόχους που μπορείτε να υλοποιήσετε, σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Εκτός από τον εαυτό σας, σκέπτεστε και τους άλλους. Νοιώθετε την ανάγκη αλλά και την ηθική υποχρέωση να προσφέρετε ένα μέρος από τα αγαθά και τις ανέσεις σας για να ανακουφίσετε τους λιγότερα ευνοημένους από εσάς.

Αν είστε ένα αρνητικό 77/5 μπορεί να χάσετε από επιπολαιότητα τα αγαθά που σας προσέφερε τόσο απλόχερα η ζωή. Εκτός από την κατασπατάληση των υλικών σας πόρων στις απώλειές σας μπορεί να συγκαταλέγονται οι φίλοι και άτομα της οικογένειάς σας.

Η πρόκληση γι’ αυτόν τον Κυρίαρχο Αριθμό είναι να έρθει σε επαφή με την ψυχή του μέσα από σιωπή και περισυλλογή, ν’ αποκτήσει εσωτερική σοφία και να τη μετουσιώσει με προσωπική προσπάθεια σε συμπαντική αγάπη. Οι δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσει θα είναι επίπονες και για να τα καταφέρει μπορεί να φτάσει στα πέρατα της γης. Στόχος του είναι η κατανόηση των μυστηρίων. Πρέπει να αναλύει συνεχώς, οι επιλογές του να γίνονται με πλήρη συνείδηση και να ζει σύμφωνα με τις πνευματικές αρχές.

Οι αριθμολόγοι πιστεύουν ότι, όσοι έχουν έναν Κυρίαρχο Αριθμό έχουν κάνει ένα συμβόλαιο (στο παρελθόν, όταν είχαν ακόμα πνευματική μορφή) να γεννηθούν και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα σε αυτή τη ζωή, να κινηθεί σε μια ανώτερη δόνηση.

Πηγές:

"Numerology, Faith Javane& Dusty Bunker"

"Numerology, Kay Lagerqist, Ph.D & Lisa Lenard"

Διαβάστε επίσης:

-Κυρίαρχοι Αριθμοί: Οι Αριθμοί των δοκιμασιών

-Ο Κυρίαρχος Αριθμός 11

-Ο Κυρίαρχος Αριθμός 22

-Ο Κυρίαρχος Αριθμός 33

-Ο Κυρίαρχος Αριθμός 44

-Ο Κυρίαρχος Αριθμός 55

-Ο Κυρίαρχος Αριθμός 66

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved