Αριθμός Πορείας ζωής 66: Ένας επιτυχημένος ιδεαλιστής

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 66 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, είστε ένα άτομο έξυπνο, υπεύθυνο και προνοητικό

Αριθμός Πορείας ζωής 66: Ένας επιτυχημένος ιδεαλιστής

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 66 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, είστε ένα άτομο έξυπνο, υπεύθυνο και προνοητικό.

Ο μαγνητισμός σας έλκει οτιδήποτε επιθυμήσετε και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ν’ αποκτάτε μεγάλα πλούτη και ασφάλεια.

Το μυαλό σας είναι πολύ δραστηριοποιημένο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενεργητικότητα για να δημιουργήσετε πετυχημένες επιχειρήσεις, ή να φέρετε απτά αποτελέσματα.

Ενδιαφέρεστε για τα κοινά και η ιδεαλιστική σας φύση σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε για να λύσετε τα κοινωνικά προβλήματα που βλέπετε γύρω σας.

Ο χαρακτήρας σας εκτός από την ιδεαλιστική διαθέτει και μια πρακτική πλευρά. Αυτή σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε τα χαρίσματα σας έξυπνα και παραγωγικά για να πετύχετε ορατά αποτελέσματα.

Είστε ένα άτομο πρακτικό, έχετε την ικανότητα να εστιάζεστε στον εκάστοτε στόχο σας και μερικές φορές είστε πεισματάρης. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά που να μην πετύχει σε όποιον τομέα και να διαλέξει.

Φίλοι σε υψηλές θέσεις θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Η ενασχόληση σας επίσης με εκπαιδευτικά θέματα θα σας φέρουν πλούτη και κύρος.

Τα αποκτήματα σας συνεχώς πληθαίνουν και θα πάρετε μια σημαντική κληρονομιά. Τα δικαστήρια και τα νομικά επαγγέλματα πιθανώς θα παίξουν κάποιο ρόλο.

Είστε φιλάνθρωπος και γενναιόδωρος και βοηθάτε πρόθυμα τους λιγότερο τυχερούς από σας.

Η κολακεία και η απάτη δεν σας αγγίζουν. Εκτιμάτε την ακεραιότητα και είστε παράδειγμα αφοσίωσης και αξιοπιστίας. Γίνεστε καλός σύζυγος και συνέταιρος και στηρίζετε τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας με κάθε τρόπο.

Οι επαγγελματικές σας συμβουλές χαίρουν εκτίμησης από τους άλλους για την ορθότητα τους.

Η πρόκληση και η δοκιμασία για αυτόν τον Κυρίαρχο αριθμό είναι να πετύχει τον προσωπικό μετασχηματισμό μέσα από τον πόνο και τη θυσία, ώστε η ενέργεια και η αγάπη του να είναι διαθέσιμη για όλους τους ανθρώπους. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχει τη διδασκαλία και την εξάπλωση της σοφίας του.

Αν είστε ένα αρνητικό 66/3, ίσως αρνηθείτε να δεχτείτε τις ευθύνες σας επειδή φοβάστε την αποτυχία. Έτσι καταλήγετε να εξαρτάστε απόλυτα από τους άλλους, και ακόμα περισσότερο αφήνετε τα σπουδαία χαρίσματα σας να μαραθούν και τελικά να σβήσουν.

Πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι οι Κυρίαρχοι αριθμοί δεν είναι ένδειξη τελειότητας, ούτε έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους άλλους αριθμούς.

Όλοι οι κυρίαρχοι αριθμοί αντιμετωπίζουν την πρόκληση να ζήσουν σύμφωνα με πνευματικές αρχές. Οι περισσότεροι θα ζήσουν πολυάριθμες δοκιμασίες και προκλήσεις σε μια προσπάθεια ν’ αναπτύξουν την κυριαρχία τους.

Μερικοί δυσκολεύονται πολύ να χειριστούν την ανώτερη δόνηση και έχοντας τη δυνατότητα της ελεύθερης βούλησης επιλέγουν να μην αντιμετωπίσουν την παραπάνω πρόκληση.

Αυτό όμως δημιουργεί καρμικό χρέος, καταστάσεις από τις οποίες δεν μπορούν να ξεφύγουν αλλά μόνο ν’ αναβάλλουν.

Πηγές:

Numerology, Faith Javane& Dusty Bunker

Numerology, Kay Lagerqist, Ph.D & Lisa Lenard

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved