Αριθμός Πορείας ζωής 55: Ο εμπνευσμένος νους!

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 55 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, είστε πνευματικά εφοδιασμένοι να κατακτήσετε οποιονδήποτε τομέα διαλέξετε

Αριθμός Πορείας ζωής 55: Ο εμπνευσμένος νους!

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 55 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, είστε πνευματικά εφοδιασμένοι να κατακτήσετε οποιονδήποτε τομέα διαλέξετε.

Εσείς λοιπόν, που στο αριθμολογικό σας προφίλ έχετε τον Κυρίαρχο Αριθμό 55 (1) το μυαλό σας είναι το σπουδαιότερο όπλο και εργαλείο σας. Αυτό τελικά θα σας ανεβάσει σε θέσεις από όπου θα πρέπει να διατηρείτε την ισορροπία εφαρμόζοντας τη δικαιοσύνη. Είστε πρωτοπόροι στον τομέα της σκέψης και οι άλλοι θα απευθύνονται σε εσάς, ζητώντας τις ιδέες σας.

Με την ειλικρίνεια και τις ηθικές ιδέες σας εμπνέεται τους άλλους να σας ακολουθήσουν.

Είστε γεννημένοι να ηγείστε και μπορείτε να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να πραγματοποιήσετε ότι σας απασχολεί.

Είστε υπέρμαχοι του δικαίου και προσπαθείτε να αποδοθεί η δικαιοσύνη και ν' αποκατασταθεί η ισορροπία. Πιστεύετε στο νόμο και την τάξη και εφαρμόζετε τόσο την επιείκεια όσο και την αυστηρότητα.

Κάτω από αυτόν τον Αριθμό βρίσκουμε ανθρώπους που ασχολούνται με τα ήθη, το νόμο ή τη θρησκεία, γιατί αυτοί οι τομείς είναι κατάλληλοι για να εκφράσετε το αίσθημα της δικαιοσύνης αλλά και της επιείκειας που σας διακατέχει.

Είστε από τη φύση σας ερευνητές και θα μπορούσατε ν' ανακαλύψετε πληροφορίες που οι άλλοι έχουν παραβλέψει.

Ο τρόπος γραφής σας γοητεύει, και η συγγραφή είναι ένας άλλος τομέας στον οποίο θα μπορούσατε να εκπληρώσετε τη βασική σας ανάγκη να εξερευνήσετε και να αποκαλύψετε τα μυστικά της ζωής. Τα εμπνευσμένα συγγράμματα σας θα έχουν μεγάλη αξία για τους άλλους.

Μέσα από την αγάπη σας για επικοινωνία, θα συναντήσετε στη ζωή πολλούς τύπους ανθρώπων.

Θα αποκτήσετε πολλά παιδιά φυσικά ή πνευματικά που θα ωφεληθούν από τις συμβουλές σας και θα διακριθούν σε όποιον τομέα επιλέξουν.

Η πρόκλησή σας είναι να διευρύνετε την πνευματική σας συνειδητότητα με νέες πνευματικές ενοράσεις που προέρχονται από νέα πρότυπα σκέψης. Αυτά τα πρότυπα σκέψης περιλαμβάνουν νοητικές δραστηριότητες όπως είναι η θεραπεία, η αστρική προβολή, η τηλεπάθεια, η διόραση και η προφητεία.

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οι Κυρίαρχοι Αριθμοί δεν είναι ένδειξη τελειότητας, ούτε έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους άλλους αριθμούς. Όλοι οι άνθρωποι με Κυρίαρχους αριθμούς έχουν έρθει στη Γη για να μάθουν την κυριαρχία σε κάποιο τομέα και ταυτόχρονα να βοηθήσουν την ανθρωπότητα.

Τα άτομα με Κυρίαρχους Αριθμούς για να επιτελέσουν το σκοπό τους, δηλαδή να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα, είναι απαραίτητο να διέπονται από πνευματικές αρχές, διαφορετικά ο αριθμός θα γυρίσει στη μείωση του και πιο συχνά από ποτέ στα αρνητικά χαρακτηριστικά της μείωσης.

Αν είστε ένα αρνητικό 55/1, η εξαιρετική σας ικανότητα να παίρνετε αποφάσεις εκφυλίζεται σε ένα χαοτικό τρόπο ζωής. Οι λανθασμένες σας ενέργειες προκαλούν εμπόδια στη ζωή σας και σας αποξενώνουν από τους φίλους σας. Σαν αποτέλεσμα αυτής της μοναξιάς, η στάση σας γίνεται υπερβολικά αυστηρή και άκαμπτη.

Πηγές:

Numerology, Faith Javane& Dusty Bunker

Numerology, Kay Lagerqist, Ph.D & Lisa Lenard

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved