Αριθμός Πορείας ζωής 44: Ο πειθαρχημένος δημιουργός

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 44 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε ό, τι εμπόδια κι αν σας παρουσιαστούν μέσα από ακούραστη προσπάθεια

Αριθμός Πορείας ζωής 44: Ο πειθαρχημένος δημιουργός

Το 44 είναι και αυτός ένας κυρίαρχος αριθμός και σαν τέτοιος είναι πανίσχυρος και απαιτεί από εσάς ν' αναπτύξετε αυτοέλεγχο και πειθαρχία.

Η πρόκληση σας είναι να οργανώσετε το χρόνο και τα ταλέντα σας.

Έχετε την ικανότητα ν' αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες της ζωής και τη δύναμη να ξεπεράσετε ό, τι εμπόδια κι αν σας παρουσιαστούν μέσα από ακούραστη προσπάθεια.

Επιμένετε στο στόχο που έχετε επιλέξει, και προσπαθείτε πάντα να πετύχετε το καλύτερο. Είστε πολυμήχανοι και εξετάζετε εκ των προτέρων όλες σας τις ενέργειες. Η αυτοπειθαρχία και η σκοπιμότητα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σας.

Αγαπάτε την τάξη και τη σταθερότητα και προσεγγίζετε τη ζωή συντηρητικά. Είστε αρκετά υλιστές, αλλά προσέξτε μην παρασυρθείτε από τη μεγάλη επιθυμία σας για φήμη και αποκτήματα, γιατί αυτό θα έχει σαν συνέπεια τόσο υλικές απώλειες όσο και προβλήματα στην υγεία σας.

Εξετάστε κάθε καινούργια ευκαιρία που σας παρουσιάζεται και πλατύνετε τους ορίζοντες σας. Αφήστε χώρο στη ζωή σας για απρόβλεπτες καταστάσεις.

Έχετε έναν καλά αναπτυγμένο συναισθηματικό και πνευματικό φορέα, αλλά σας λείπει η διαίσθηση. Με την πάροδο του χρόνου όμως θα σας δοθούν ευκαιρίες ν' αναπτύξετε και αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σας.

Προσπαθήστε ν' αντιληφθείτε όσα δεν αντιλαμβάνεστε με τις αισθήσεις σας. Συντονιστείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Όταν καταφέρετε αυτή τη συνειδητότητα, θα μπορέσετε να εκφράσετε τις απαιτήσεις αυτού του κυρίαρχου αριθμού.

Η δοκιμασία σας είναι να διαχειριστείτε με έναν καλύτερο και πιο πνευματικό τρόπο την υλική αφθονία που έρχεται με φυσικό τρόπο από αυτό τον αριθμό.

Η πνευματική ουσία που κυβερνά αυτό τον αριθμό είναι ο νόμος του κάρμα: θα θερίσεις αυτό που έσπειρες. Δεσμεύεστε από το νόμο του κάρμα και αντιμετωπίζετε την πρόκληση να βιώσετε τη ζωή σας χωρίς ν' αποφεύγετε τα προηγούμενα καρμικά χρέη.

Αν οι προσπάθειες του παρελθόντος ήταν δημιουργικές, θα καλυτερεύσει η θέση και τα οικονομικά σας. Οι άλλοι θα σας αντιμετωπίζουν με καλοσύνη και οι φίλοι σας θα πολλαπλασιαστούν.

Αν πάλι οι προσπάθειες σας φέρνουν μόνο επιπρόσθετα βάρη και σας περιορίζουν, αν νοιώθετε ανικανοποίητοι και πιεσμένοι, χρειάζεται να δώσετε νέες προτεραιότητες και αξιόλογους στόχους στη ζωή σας.

Το μυαλό σας μπορεί ν' αναρωτιέται, αν υπάρχει κάτι άλλο από αυτό που βλέπετε γύρω σας. Εκείνη τη στιγμή αναζητήστε θεϊκή βοήθεια, με υπομονή και περισυλλογή και θα σας δοθεί ή αποταθείτε στη διαισθητική πλευρά της φύσης σας.

Αν ψάχνετε απαντήσεις για τον κόσμο, αυτές θα τις βρείτε μόνο μέσα σας.

Είστε ευαίσθητοι στις δονήσεις που εκπέμπουν αυτοί που έρχονται σε επαφή μαζί σας. Είστε ευγενικοί, φιλόξενοι και συμπονετικοί και μπορεί να σας έλξει η καριέρα κοινωνικού λειτουργού. Μια ζωή προσφοράς και υπηρεσίας σας ταιριάζει.

Τα ιδανικά σας είναι υψηλά, αλλά πρέπει να έχετε και πρακτικές ιδέες και να μην ονειροβατείτε υπερβολικά.

Πνευματικά είστε επιφορτισμένοι με την ευθύνη να δουλέψετε με ακεραιότητα για να κτίσετε έναν μελλοντικό κόσμο που είναι ευθυγραμμισμένος με την ανώτερη συνειδητότητα και υπηρετεί όλη την ανθρωπότητα και όχι μόνο το προσωπικό κέρδος ή την αναγνώριση.

Σκοπός σας μπορεί να είναι η υλοποίηση του πλούτου και ο δρόμος της δύναμης, των επιτευγμάτων και της επιτυχίας, αλλά η ανταμοιβή σας τελικά είναι η ικανοποίηση για μια δουλειά που έγινε καλά.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας προσφέρει η ζωή με άλλους. Οι συμβουλές και η σοφία σας θα τους βοηθήσουν να σταθούν στα πόδια τους.

Πηγές: Numerology, Kay Lagerqist, Ph.D & Lisa Lenard

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved