Αριθμός Πορείας ζωής 22 - Ο τολμηρός οραματιστής

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 22 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, μπορείτε να βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα που οι άλλοι θεωρούν άλυτα

Αριθμός Πορείας ζωής 22 - Ο τολμηρός οραματιστής

Ο Κυρίαρχος Αριθμός 22 έχει ακόμα υψηλότερη δόνηση από τον κυρίαρχο αριθμό 11 – ας μην ξεχνάμε ότι έχει διπλάσια ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερο δυναμικό και χρειάζεται μεγαλύτερο αγώνα για να διατηρήσει την ισορροπία του.

Το 22 είναι κι αυτός ένας κυρίαρχος αριθμός, και το άτομο που το έχει στο αριθμολογικό του προφίλ μπορεί να το ζήσει ή σαν 22 ή σαν 4, αλλά συνήθως κατά τη διάρκεια της ζωής του, κυμαίνεται ανάμεσα στις δύο.

Τα άτομα που είναι κάτω από τον αριθμό 22 είναι δημιουργικοί και διαισθητικοί όπως και τα άτομα που είναι κάτω από τον αριθμό 11, με τη διαφορά ότι είναι καλύτερα προσαρμοσμένοι στον κόσμο, και ξέρουν πώς να παρουσιάζουν τις ίδιες αλήθειες πιο πρακτικά. Το άτομο 22 δηλαδή μπορεί να δώσει μορφή στις ιδέες που το άτομο11 μπορεί μόνο να ονειρεύεται.

Έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μεγάλα πλούτη και δύναμη σε παγκόσμια κλίμακα. Ένα τέτοιο άτομο έχει μπορεί να γίνει βαθύπλουτο και να συνδέσει το όνομα του με σπουδαία κοινωφελή έργα.

Βρίσκουν λύσεις σε προβλήματα που οι άλλοι θεωρούν άλυτα. Έχουν τη δυνατότητα να δουλεύουν σκληρά αλλά πρέπει να προσέχουν να είναι τίμιοι και ηθικοί στις συναλλαγές τους και να μην χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους για εγωιστικούς σκοπούς.

Πολλές φορές τα άτομα 22 νοιώθουν σαν να ζουν σε δύο κόσμους ή δύο πραγματικότητες – τον αργό καθημερινό κόσμο των λεπτομερειών και των προβλημάτων και τον εμπνευσμένο κόσμο της δημιουργικότητας, όπου τα πάντα είναι δυνατά. Ενδιαφέρονται για τη γη και τους αρέσει να κάνουν χειρονακτικές εργασίες αλλά ταυτόχρονα είναι συνδεδεμένοι με τις πνευματικές αρχές του συμπαντικού νόμου.

Προορισμός του 22, είναι να γίνει ο ηγέτης που θα πραγματοποιήσει υπέροχες μεταρρυθμίσεις και βελτιώσεις και θα συντελέσει στο να διαμορφώσει τη μοίρα του κόσμου.

Οι επαγγελματικές τους επιλογές είναι πολλές, και ανάμεσα τους είναι να γίνουν: πολιτικοί, διπλωμάτες, πρεσβευτές, ή διοικητικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων. Θα λειτουργήσουν όμως άριστα και σε οποιαδήποτε δουλειά τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν το ταλέντο σας στην οργάνωση, την αποδοτική εργασία και την εφαρμογή των πρακτικών τους γνώσεων για την υλοποίηση ενός ονείρου.

Ο αριθμός 22 εμπεριέχει το ριζικό αριθμό 4, που κυβερνά την υγεία. Για αυτό το λόγο τα άτομα αυτά πιθανόν να έχουν αδύναμο οργανισμό και να υποχρεωθούν να προσέξουν την υγεία τους.

Μην ξεχνάτε ότι οι Κυρίαρχοι Αριθμοί έχουν πολύ υψηλή δόνηση και απαιτούν ισορροπία του φυσικού, του συναισθηματικού και του νοητικού σώματος. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, τότε μπορεί να έχουμε ένα άτομο που διαρκώς λογομαχεί, είναι πεισματάρικο, αδρανές, τσιγκούνικο, φαίνεται καλό αλλά δεν είναι ή κάνει καταχρήσεις.

Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας 22:

  • Δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να εξουσιάζει τον κόσμο
  • Πρακτικός και δημιουργικός
  • Δυνατός και σταθερός
  • Ειλικρινής και τίμιος
  • Παραγωγικός και υπεύθυνος
  • Σοβαρός και αποφασιστικός
  • Ανθρωπιστής
  • Αξιόπιστος
  • Γνωρίζει πώς να λύνει προβλήματα
  • Αριστοτέχνης και διπλωμάτης
  • Δίνει την εντύπωση του σούπερμαν ή της σουπεργούμαν

Πηγές: Numerology, Kay Lagerqist, Ph.D & Lisa Lenard

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved