Η καρμική συναστρία του αριθμού 8

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Η καρμική συναστρία του αριθμού 8

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πως θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό

Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς

ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 8

ΤΟ 8 ΜΕ ΤΟ 1: Έλξη και ανταγωνισμός. Σ' αυτήν την περίπτωση μέση λύση δεν υπάρχει. Ή θα ενώσετε τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας και θα συνεργαστείτε ή θα καταστρέψετε ο ένας τον άλλο. Το άτομο 1 είναι ιδεαλιστής και υπακούει στους νόμους και το άτομο 8 είναι υλιστής και ανταγωνιστικός. Μπορούν να είναι φίλοι ή να έχουν μια παράνομη ερωτική σχέση, αλλά για συνεργασία ούτε λόγος.

ΤΟ 8 ΜΕ ΤΟ 2: Ένας επωφελής συνδυασμός, αρκεί το τιμόνι να το κρατά στα στιβαρά του χέρια το άτομο 8. Στον επιχειρηματικό χώρο θα πετύχουν αν συνδυάσουν τη διπλωματία του άτομου 2 με το δυναμισμό του άτομου 8. Μπορούν να είναι καλοί φίλοι ή ερωτικοί σύντροφοι, γιατί αν και το άτομο 2 εκνευρίζεται εύκολα, το άτομο 8 είναι ιδιαίτερα ανεκτικό.

ΤΟ 8 ΜΕ ΤΟ 3: Για μια ουσιαστική σχέση πρέπει το άτομο 8 να ακούει τις συμβουλές του ατόμου 3. Μπορούν να κάνουν το αχτύπητο δίδυμο σε μια συνεργασία, αν το άτομο 8 αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι και το άτομο 8 το πρακτικό. Σε μια φιλική ή αισθηματική σχέση το άτομο 3 μπορεί να φέρει χαρά στη μονότονη ζωή του προσώπου 8, αλλά δύσκολα θα υπάρξει αληθινή σύνδεση.

TO 8 ME TO 4: Σταθερότητα και δυναμισμός. Μια συνεργασία θα τους αποφέρει αμοιβαία οφέλη γιατί είναι και οι δύο είναι δυναμικοί και έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης. Υπερασπίζονται με σθένος τα ανθρώπινα δικαιώματα και είναι προστάτες των φτωχών και αδύνατων. Σαν φίλοι ή σύντροφοι συμπληρώνουν και βοηθάνε ο ένας τον άλλο να εξελιχθεί και να ωριμάσει.

ΤΟ 8 ΜΕ ΤΟ 5: Άσπρο – μαύρο. Εκ διαμέτρου αντίθετοι, δύσκολα απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Το άτομο 5 είναι χαρούμενο, έχει χιούμορ και αγαπά τις περιπέτειες και τις χαρές της ζωής ενώ το άτομο 8 είναι σοβαρό, δεν εκτιμά τα αστεία και το ενδιαφέρον του είναι εστιασμένο στον υλικό κόσμο. Καλό θα ήταν να αποφεύγουν να συνάπτουν οποιαδήποτε σχέση.

ΤΟ 8 ΜΕ ΤΟ 6: Μια ιδιαίτερη σχέση. Το άτομο 6 με την αισιόδοξη φύση του κάνει το βαρύ άτομο 8 πιο ανέμελο και πιο εκφραστικό. Σε μια συνεργασία, το άτομο 8 γίνεται πιο δημιουργικό με το άτομο 6 στο πλάι του, και ωφελείται οικονομικά. Σε μια φιλία, το άτομο 8 έλκεται από τους καλούς τρόπους και την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά του ατόμου 6 και γίνεται πιο κοινωνικό. Σαν σύντροφοι, η σχέση τους έχει ημερομηνία λήξης.

ΤΟ 8 ΜΕ ΤΟ 7: Δυο ασυνήθιστες προσωπικότητες. Σε επίπεδο συνεργασίας οι οργανωτικές ικανότητες του ατόμου 8 μπορούν να βοηθήσουν την υλοποίηση των οραμάτων του ατόμου 7. Σε φιλικό επίπεδο το δυναμικό άτομο 8 κουράζει το ήσυχο άτομο 7 το οποίο δεν νοιώθει άνετα μαζί του, και αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Σαν σύντροφοι δεν ενθουσιάζουν και πολύ ο ένας τον άλλο.

ΤΟ 8 ΜΕ ΤΟ 8: Ένας ιδανικός συνδυασμός για υλική επιτυχία. Στον κόσμο των επιχειρήσεων, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, μπορούν να πετύχουν ό, τι και αν επιδιώξουν. Τα πάνε πολύ καλά, όταν είναι φίλοι και προσπαθούν να ευχαριστήσουν ο ένας τον άλλο. Σε μια αισθηματική σχέση, δυναμικοί και εγωιστές και οι δύο, θα μοιράζεστε το πάθος ή την αδιαφορία.

ΤΟ 8 ΜΕ ΤΟ 9: Μια σχέση περιορισμένης διάρκειας. Μια συνεργασία θα ήταν ιδιαίτερα επιτυχής αν δούλευαν πάνω σε ένα βραχυχρόνιο σχέδιο, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα του ατόμου 9 με την πρακτικότητα και εργατικότητα του ατόμου 8. Σαν φίλοι μπορείτε να βοηθήσουν πολύ ο ένας τον άλλο για κάποιο διάστημα. Μια ερωτική σχέση για να διαρκέσει θα χρειαστεί προσπάθεια, εκτός αν είναι σχέση δασκάλου – μαθητή.

Διαβάστε επίσης:


Ο Αριθμός Πορείας Ζωής 8: Ο Ηγέτης

Καρμική Συναστρία με Αριθμούς

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 1

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 2

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 3

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 4

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 5

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 6

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 7

Οι καρμικές σχέσεις του αριθμού 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved