Αριθμός Πορείας Ζωής 7 - Ο Αναλυτής

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 7 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, δοκιμάζετε και αναλύετε τα πάντα

Αριθμός Πορείας Ζωής 7 - Ο Αναλυτής

Αν, προσθέτοντας τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησής σας, προκύψει ο αριθμός 7 τότε, σύμφωνα με την αριθμολογία, ο δρόμος σας θα σας οδηγήσει να δοκιμάζετε και να αναλύετε τα πάντα.

Μοναχικοί από τη φύση σας, αναζητάτε έναν απόμερο χώρο για να σκεφτείτε και να μελετήσετε. Δύσκολα κάποιος μπορεί να σας καταλάβει, γιατί ο τρόπος που λειτουργείτε είναι ασυνήθιστος και από πολλούς θεωρήστε εκκεντρικός.

Δεν σας ικανοποιεί ό,τι είναι επιφανειακό και ψάχνετε αδιάκοπα να βρείτε το βαθύτερο νόημα πίσω από το κάθε τι. Έτσι, περνάτε ώρες με τα βιβλία, το κομπιούτερ ή με δραστηριότητες που χρειάζονται έρευνα, ανάλυση ή φιλοσοφική μελέτη.

Η εσωστρέφεια και τελειομανία σας μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει στην απομόνωση. Οι φυσιολογικές ανθρώπινες σχέσεις είναι μια πρόκληση για σας και πρέπει να τις αντιμετωπίσετε. Μόνο αν μάθετε να επικοινωνείτε με τους άλλους, θα βρείτε αγάπη και τρυφερότητα.

Επιφυλακτικοί από τη φύση σας, δεν νοιώθετε άνετα με πολύ κόσμο και ιδίως με άτομα που δεν γνωρίζετε. Στην επικοινωνία τα πηγαίνετε καλύτερα, όταν μιλάτε με μεμονωμένα άτομα παρά με ομάδες.

Δεν είστε άτομα που μπορούν να σας εξαπατήσουν εύκολα γιατί έχετε την ικανότητα να διαβάζετε το νου των άλλων. Δεν τα καταφέρνετε όμως το ίδιο καλά και με το δικό σας νου και ορισμένες φορές εξαπατάστε από τις φαντασιώσεις και τις ουτοπικές ιδέες σας.

Το 7 είναι ο αριθμός της εξειδίκευσης και της ενόρασης. Ερευνάτε σε βάθος τομείς που σας ενδιαφέρουν και είστε ειδικός στην εξερεύνηση του αγνώστου. Αυτή η εξειδίκευση κάνει τους άλλους να στρέφονται σε σας αναζητώντας λύσεις.

Μπορείτε να ασχοληθείτε:

-Με επαγγέλματα που έχουν σχέση με την τεχνολογία, σαν προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή οποιαδήποτε εργασία απαιτεί έρευνα και ανάλυση.

-Να γίνετε εξειδικευμένοι δάσκαλοι και καθηγητές σε οποιανδήποτε τομέα. Δίνεστε με όλη τη ψυχή σας σε ένα έργο που πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο.

-Με θεραπευτικές τέχνες, όπως εναλλακτικές θεραπείες, ψυχικές θεραπείες, θεραπείες με βότανα και ηχητικούς κραδασμούς είναι επίσης κατάλληλες ενασχολήσεις για σας.

-Είστε πολύ καλοί ομιλητές και αφηγητές και μπορείτε να κινητοποιείτε με τα επιχειρήματα σας τους άλλους που αναγκάζονται στο τέλος να συμφωνήσουν μαζί σας.

-Λόγω των πνευματικών σας κλίσεων προοδεύετε γρήγορα και μπορείτε να ασχοληθείτε με τη γιόγκα ή να γίνετε μοναχός ή μοναχή ή ακόμα και πνευματικός ηγέτης.

-Να θυμάστε ότι δεν είστε ομαδικοί «παίχτες» και κυρίως ότι δεν μπορείτε να συνεργάζεστε με ανόητα άτομα.

*Διάβασε εδώ τι σημαίνει ο αριθμός Πορείας Ζωής και την καρμική του σημασία*

Λέξεις κλειδιά: Εσωστρέφεια, εκκεντρικότητα, επιφυλακτικότητα, αποκρυφισμός, τεχνολογία, διδασκαλία.

Πλανήτης: Κυβερνήτης σας είναι ο Κετού – η ουρά του δράκου – δηλ. ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης. Σας χαρίζει σοφία, διάκριση και ψυχικές ικανότητες.

Ζώδιο: Οι Ιχθύες

Κάρτες Ταρό: Ο Ερημίτης και τα Επτά όλων των σειρών της Μικρής Αρκάνα.

Χρώματα: Βιολετί, ανοιχτό πράσινο και ανοιχτό γαλάζιο. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε το μαύρο χρώμα. Το γαλάζιο και το πράσινο είναι τα κατάλληλα χρώματα για να ηρεμήσουν τον ανήσυχο νου σας, γι' αυτό ενδείκνυται να τα έχετε στο περιβάλλον σας.

Πολύτιμοι λίθοι: Ο χαλαζίας, ο ακουαμαρίνης, ο βήρυλλος και ο αμέθυστος είναι οι λίθοι που λειτουργούν θεραπευτικά για σας.

Υγεία και ασθένειες: Είστε επιρρεπείς και καλό θα ήταν να προσέχετε:

- Μολυσματικές ασθένειες

- Στομαχικά προβλήματα

- Αρθρίτιδα και ουρική αρθρίτιδα

- Ασθένειες των γεννητικών οργάνων

- Προβλήματα με το αίμα

Για να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα εμπλουτίστε τη διατροφή σας με βιταμίνες Β και Ε, φυσικούς χυμούς και αποφύγετε το κάπνισμα. Μην τρώτε βιαστικά και μην παραγεμίζετε το στομάχι σας.

Οι περίπατοι στην εξοχή και ιδίως σε μέρη που υπάρχει τρεχούμενο νερό θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από το στρες.

Διαλογισμός: Μπορείτε να διαλογίζεστε σε ένα από τους παραπάνω λίθους ή να κοιτάτε τη φλόγα ενός κεριού μέχρι να δακρύσετε. Κατόπιν μπορείτε να διαλογιστείτε στο είδωλο της φλόγας. Αυτό θα σας ηρεμήσει, θα αυξήσει τη διαίσθηση σας και τις ενορατικές σας ικανότητες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved