Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε ποιο είναι το τυχερό σου μέταλλο

Χρυσός, ασήμι, χαλκός ή πλατίνα;

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε ποιο είναι το τυχερό σου μέταλλο

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να φοράς ένα μέταλλο, πχ ένα κόσμημα χρυσό, από ασήμι, χαλκό κλπ, σύμφωνα με τον αριθμό που προκύπτει από την ημερομηνία γέννησής σου μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις το πεπρωμένο σου. Μια υποσημείωση είναι απαραίτητη: Μπορείς να το φοράς κάθε μέρα, αλλά η πρώτη φορά φρόντισε να είναι η ημέρα που γεννήθηκες, πχ 27, 13 ή 2 του μήνα για να ενεργοποιηθεί.

Διάβασε ποιο σου αντιστοιχεί!

Αριθμός Γέννησης 1

Όσοι γεννήθηκαν την 1η, 10η, 19η ή 28η οποιουδήποτε μήνα έχουν τον αριθμό γέννησης 1 και ο χρυσός είναι το τυχερό τους μέταλλο.

Αριθμός Γέννησης 2

Οι γεννημένοι στις 2, 11 και 20 οποιουδήποτε μήνα έχουν τον αριθμό γέννησης το 2. Το ασήμι είναι το τυχερό μέταλλο για όσους έχουν γεννηθεί τότε.

Αριθμός Γέννησης 3

Όσοι γεννήθηκαν στις 3, 12 και 21, ο αριθμός γέννησής τους είναι 3. Ο κασσίτερος θεωρείται τυχερό μέταλλο για τέτοιους ανθρώπους.

Αριθμός Γέννησης 4

Τα άτομα που γεννήθηκαν στις 4, 13, 22 και 31 έχουν τον αριθμό γέννησής τους ως 4. Τέτοια άτομα θα πρέπει να φορούν ρόδιο.

Αριθμός Γέννησης 5

Όσοι γεννήθηκαν στις 5, 14 ή 23 οποιουδήποτε μήνα έχουν τον αριθμό γέννησης 5. Για όλους όσους γεννήθηκαν τότε, το κοβάλτιο θεωρείται το τυχερό τους μέταλλο.

Αριθμός Γέννησης 6

Όσοι γεννήθηκαν στις 6, 15 και 24 οποιουδήποτε μήνα πρέπει να φορούν χαλκό γιατί είναι το τυχερό τους μέταλλο.

Αριθμός Γέννησης 7

Όσοι γεννήθηκαν στις 7, 16 ή 25 οποιουδήποτε μήνα έχουν τον αριθμό γέννησης 7, οπότε θα έχουν την τύχη με το μέρος τους, αν φορούν ανοξείδωτο ατσάλι.

Αριθμός Γέννησης 8

Ο λευκόχρυσος (πλατίνα) είναι ένα τυχερό μέταλλο για όσους έχουν γεννηθεί στις 8, 17 ή 26 του μήνα.

Αριθμός Γέννησης 9

Ο αριθμός 9 αντιστοιχεί σε άτομα που γεννήθηκαν στις 9, 18 και 27 του μήνα. Τυχερό μέταλλο αυτών των ανθρώπων είναι το τιτάνιο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved