Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου

Δες, πώς μπορείς να εντοπίσεις τα δικά σου.

Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου

Όταν γεννήθηκες, ο Ήλιος βρισκόταν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι βρισκόταν και σε έναν Αριθμό. Αυτός ο Αριθμός που βγαίνει από την ημερομηνία και το μήνα της γέννησής σου, δείχνει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά σου και ονομάζεται Αριθμός του Ήλιου.

Δες παρακάτω, πώς μπορείς να βρεις τον Αριθμό του Ήλιου σου:

Πχ: Έστω ότι γεννήθηκες 29 Δεκεμβρίου
- Πρόσθεσε τον μήνα (12ος) στην ημερομηνία (29) = 41
- Στη συνέχεια, κάνε τον συγκεκριμένο Αριθμό μονοψήφιο: 4 + 1 = 5
- Άρα, ο Αριθμός του Ήλιου σου είναι το 5

Αριθμός Ήλιου 1

Ο 1 είναι ο Αριθμός της ηγεσίας και της φιλοδοξίας. Είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς αριθμούς και συμβολίζει τη «φύτευση του πρώτου σπόρου».

Σαν άνθρωπος είσαι ανεξάρτητος, πρωτοποριακός, αποφασιστικός, πρωτότυπος και εξαιρετικά φιλόδοξος. Όσον αφορά στα ελαττώματά σου, είσαι συχνά αλαζονικός, ανταγωνιστικός, πεισματάρης κι εγωκεντρικός.

Ο Αριθμός 1 συνδέεται αστρολογικά με τον Κριό, τον Λέοντα, τον Ήλιο και τον Άρη

Αριθμός Ήλιου 2

Ο 2 είναι ο Αριθμός της αρμονίας, της ενότητας, της συμπόνιας και της θεραπείας. Εάν ο 1 συμβολίζει τη φύτευση του πρώτου σπόρου, αυτός συμβολίζει την φροντίδα και την ανάπτυξη του σπόρου, ώστε να μπορέσει να ανθίσει και να γίνει ένα υγιές φυτό ή λουλούδι.

Σαν άνθρωπος, είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός, με έντονη διαίσθηση και τάση να παρέχεις φροντίδα και προστασία. Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, μπορεί να είσαι υπερβολικά εξαρτώμενος από άλλους, χειραγωγημένος, σε άμυνα, κυκλοθυμικός και με έντονες εναλλαγές στη διάθεσή σου.

Ο Αριθμός 2 συνδέεται αστρολογικά με τον Καρκίνο και τη Σελήνη

Αριθμός Ήλιου 3

Ο 3 είναι ο Αριθμός της περιπέτειας, του παιχνιδιού και της μάθησης. Αν 2 συμβολίζει τη φροντίδα του λουλουδιού, ο Αριθμός 3 συμβολίζει το ανθισμένο λουλούδι.

Σαν άνθρωπος είσαι ενθουσιώδης, κοινωνικός, περίεργος για τη ζωή και τους διαφορετικούς πολιτισμούς, αισιόδοξος, με την ανάγκη να εκφράσεις ό, τι βλέπεις, ακούς και βιώνεις. Ωστόσο, εύκολα αποσπάται η προσοχή σου, βαριέσαι και χάνεις το ενδιαφέρον σου, γίνεσαι αμελής και επιπόλαιος.

Ο Αριθμός 3 συνδέεται αστρολογικά με τον Τοξότη και τον Δία

Αριθμός Ήλιου 4

Ο Αριθμός 4 συμβολίζει την εξέλιξη, την αλλαγή, την εκπλήρωση του σκοπού και την αφοσίωση σε αυτόν.

Σαν άνθρωπος είσαι εξαιρετικά ψύχραιμος στις κρίσεις, βρίσκεις λύσεις τα προβλήματα, είσαι εφευρετικός και βλέπεις «μακριά», βάζοντας μελλοντικούς στόχους. Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, ωστόσο, μπορεί να γίνεις αντιδραστικός, ανυπόμονος, προκλητικός και επίμονος.

Ο Αριθμός 4 συνδέεται αστρολογικά με τον Υδροχόο και τον Ουρανό

Αριθμός Ήλιου 5

Ο Αριθμός 5 συμβολίζει τη δημιουργικότητα και τη διάνοια.

Σαν άνθρωπος είσαι εξαιρετικά προσαρμοστικός σε κάθε κατάσταση, έχεις ευκολία στην επικοινωνία, έξυπνες ιδέες και εμπνεύσεις. Ωστόσο, όσον αφορά στα ελαττώματά σου, συχνά χαρακτηρίζεσαι από αναξιοπιστία, ανικανότητα δέσμευσης, άγχος, νευρικότητα, υπέρ-ανάλυση και αναλώνεσαι σε ανούσια θέματα.

Ο Αριθμός 5 συνδέεται αστρολογικά με τους Διδύμους, την Παρθένο και τον Ερμή

Αριθμός Ήλιου 6

Ο Αριθμός 6 είναι ισορροπημένος, σταθερός και συγκεντρωμένος. Εάν ο Αριθμός 5 συμβολίζει τις ιδέες, ο Αριθμός 6 φροντίζει, ώστε αυτές να γίνουν πραγματικότητα.

Σαν άνθρωπος είσαι συμπαθής, αξιόπιστος και έλκεσαι από οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά, την αρμονία και τον καλλωπισμό. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει ισορροπία, μπορεί να γίνεις τεμπέλης, ωραιοπαθής, κολλημένος, απρόθυμος να αλλάξεις και ζηλεύεις την επιτυχία άλλων.

Ο Αριθμός 6 συνδέεται αστρολογικά με τον Ταύρο, τον Ζυγό και την Αφροδίτη

Αριθμός Ήλιου 7

Ο Αριθμός 7 συμβολίζει την πνευματικότητα, τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Εάν ο Αριθμός 6 αντιπροσωπεύει την πραγματοποίηση ιδεών ο 7 αντιπροσωπεύει το βαθύτερο νόημα πίσω από αυτές.

Σαν άνθρωπος, είσαι ευαίσθητος, συμπονετικός, οραματιστής, με δημιουργική έμπνευση και φαντασία, ιδιαίτερα στις τέχνες και έντονη διαίσθηση. Ωστόσο, αν δεν «εξελιχθείς» σαν προσωπικότητα μπορεί να είσαι ευεπηρέαστος, στον κόσμο σου, χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, να λες ψέματα, να χειραγωγείσαι εύκολα, να έχεις εμμονές ή τάση σε εθισμούς.

Ο Αριθμός 7 συνδέεται αστρολογικά με τους Ιχθύς και τον Ποσειδώνα.

Αριθμός Ήλιου 8

Ο Αριθμός 8 συμβολίζει την επιτυχία, τη δύναμη, την καριέρα και την εξουσία.

Σαν άνθρωπος, είσαι ευσυνείδητος, υπεύθυνος, μετρημένος, έξυπνος, κυρίως σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά και τους στόχους σου, υπομονετικός και εργατικός. Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, είσαι εγωιστής, αυστηρός, ψυχρός, υλιστής, με κόμπλεξ και ανασφάλειες.

Ο Αριθμός 8 συνδέεται αστρολογικά με τον Αιγόκερω και τον Κρόνο.

Αριθμός Ήλιου 9

Ο Αριθμός 9 συμβολίζει την έρευνα και την αναζήτηση.

Σαν άνθρωπος, είσαι οξυδερκής, διερευνητικός, παρατηρητικός, επίμονος, καθοδηγούμενος από ισχυρό ένστικτο, με βαθιά σκέψη και συναισθήματα. Όταν δεν υπάρχει ισορροπία, μπορεί να γίνεις σκληρός, καυστικός, αυταρχικός, εκδικητικός, απόλυτος και θέλεις να ελέγχεις τους άλλους.

Ο Αριθμός 9 συνδέεται αστρολογικά με τον Σκορπιό και τον Πλούτωνα

Διάβασε περισσότερα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved