Πρόσθεσε την ημερομηνία και το έτος γέννησής σου και δες τι αποκαλύπτουν για σένα!

Ποιες είναι ικανότητες, τα ταλέντα, τα μαθήματα αλλά και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις;

Πρόσθεσε την ημερομηνία και το έτος γέννησής σου και δες τι αποκαλύπτουν για σένα!

Η ημερομηνία γέννησής μας περιγράφει το ποιοι είμαστε, σε τι είμαστε καλοί και ποιες είναι οι έμφυτες ικανότητές μας. Υποδεικνύει επίσης τι πρέπει να μάθουμε και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας. Δεν σε εμποδίζει να είσαι αυτό που θέλεις να είσαι, απλά θα χρωματίσει διαφορετικά την επιλογή σου. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα καταλάβεις.

Παράδειγμα: Έστω ότι έχεις γεννηθεί 11/5/1995: 11 +5 + 1 + 9 + 9 + 5 = 40 => 4+0=4.

Άρα, ανήκεις στον Αριθμό 4.

Η παρακάτω ανάλυση παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις ικανότητες, τις επιλογές, αλλά και τις προκλήσεις της ζωής μας. Οπότε:

Αριθμός 1: Ο πρωτοπόρος

Το να σου έρχονται νέες ιδέες και να θέλεις να τις κάνεις πράξη είναι απόλυτα φυσιολογικό για σένα. Είσαι εξαιρετικά ειλικρινή, σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και συχνά να ηγείσαι ή να είσαι το αφεντικό, καθώς θέλεις να είσαι ο/η καλύτερος/η. Ωστόσο, πολλές φορές γίνεσαι πεισματάρης/α και αλαζόνας γι' αυτό θα πρέπει να αποκτήσεις κάποιες διπλωματικές δεξιότητες.

Το να είσαι αυτοαπασχολούμενος/η είναι προτιμότερο.

Μάθημα: Οι ιδέες των άλλων μπορεί να είναι εξίσου καλές ή καλύτερες από τις δικές σου γι' αυτό να είσαι ανοιχτόμυαλος/η.

Αριθμός 2: Ο ειρηνοποιός

Είσαι γεννημένος διπλωμάτης. Έχεις επίγνωση των αναγκών και των διαθέσεων των άλλων και συχνά τους βάζεις πριν από τον εαυτό σου. Αναλυτικός/η και πολύ διαισθητικός/η, δεν σου αρέσει να είσαι μόνος/η. Η φιλία και η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντικές έννοιες για σένα και απαραίτητες για να επιτύχεις στη ζωή σου. Προτιμάς να είσαι μόνος/η παρά με... κακιά παρέα.

Μάθημα: Όντας από τη φύση σου ντροπαλός/η, θα πρέπει να μάθεις να τονώνεις την αυτοεκτίμησή σου, να εκφράζεσαι ελεύθερα και να εκμεταλλεύεσαι την στιγμή γιατί συνηθίζεις να αναβάλλεις.

Αριθμός 3: Η ψυχή της παρέας

Είσαι ιδεαλιστής/α. Είσαι δημιουργικός/η, κοινωνικός/η, γοητευτικός/η, ρομαντικός/η και ήρεμος/η. Ξεκινάς πολλά πράγματα, αλλά κάποια από αυτά τα αφήνεις στη μέση. Σου αρέσει να βλέπεις τους γύρω σου ευτυχισμένους και θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις.

Μάθημα: Είσαι πολύ δημοφιλής και καλοπροαίρετος/η, αλλά θα πρέπει να μάθεις να βλέπεις τον κόσμο από μια πιο ρεαλιστική σκοπιά.

Αριθμός 4: Ο συντηρητικός

Εσύ, που ανήκεις στον Αριθμό 4 είσαι λογικός/η και παραδοσιακός/η. Σου αρέσει η τάξη και η ρουτίνα και κάνεις πράγματα μόνο όταν κατανοήσεις πλήρως τι σου ζητούν. Θα σηκώσεις τα μανίκια σου και θα εργαστείς σκληρά. Ελκύεσαι από την ύπαιθρο και νιώθεις συγγένεια με τη φύση.

Μάθημα: Μπορείς να περιμένεις, με στωικότητα και επιμονή. Θα πρέπει να μάθεις να είσαι πιο ευέλικτος/η και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.

Αριθμός 5: Ο ασυμβίβαστος

Η έμφυτή σου περιέργεια, η ανάληψη ρίσκων και ο ενθουσιασμός σου δε σε αφήνουν σε ησυχία. Χρειάζεσαι ποικιλομορφία και δεν σου αρέσει να κολλάς ή να βαλτώνεις. Όλος ο κόσμος είναι ένα σχολείο για σένα, από τον οποίο θα αντλήσεις γνώσεις και εμπειρίες.

Μάθημα: Οι ερωτήσεις σου δεν σταματούν ποτέ, ωστόσο, καλό θα ήταν, πριν αναλάβεις δράση και βγάλεις συμπεράσματα, να βεβαιωθείς ότι έχεις στη διάθεσή σου όλα τα σωστά στοιχεία.

Αριθμός 6: Ο ρομαντικός

Πρέπει να νιώθεις χρήσιμος/η για να είσαι ευτυχισμένος/η. Η ισχυρή οικογενειακή σύνδεση είναι σημαντική για σένα, καθώς οι πράξεις των αγαπημένων σου προσώπων επηρεάζουν τις αποφάσεις σου. Έχεις έντονη την τάση να φροντίσεις τους άλλους και να βοηθήσεις. Είσαι πολύ πιστός/η και θα μπορούσες να γίνεις σπουδαίος/α δάσκαλος/η! Σου αρέσουν οι τέχνες ή η μουσική.

Μάθημα: Παίρνεις τη φιλία στα σοβαρά και είσαι πολύ πιστός/η φίλος/η, ωστόσο, πρέπει να μάθεις να διακρίνεις τι μπορεί να αλλάξει και τι όχι, όσον αφορά στον χαρακτήρα του άλλου ατόμου και να το αποδεχτείς.

Αριθμός 7: Ο διανοητικός

Αναζητώντας πάντα κρυφές πληροφορίες και μηνύματα, δυσκολεύεσαι να αποδεχτείς τα πράγματα ως έχουν. Τα συναισθήματα δεν επηρεάζουν τις αποφάσεις σου. Αμφισβητείς τα πάντα στη ζωή, αλλά δεν σου αρέσει να σε αμφισβητούν. Ποτέ δεν ξεκινάς γρήγορα και το μότο σου είναι "αργά και σταθερά". Έχεις την τάση να φιλοσοφείς, να μαθαίνεις και μερικές φορές είσαι άτομο μοναχικό. Θα μπορούσες να γίνεις σπουδαίος ερευνητής/α ή να δουλεύεις στις μυστικές υπηρεσίες.

Μάθημα: Ζεις σε μια δική σου πραγματικότητα, αλλά πρέπει να μάθεις τι είναι αποδεκτό και τι όχι γενικά στον κόσμο.

Αριθμός 8: Ο φιλόδοξος

Έχεις τις λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Είσαι επαγγελματίας, με όλη την έννοια της λέξης, ειλικρινής και "μέσα στο νόημα", έχεις ορθή κρίση και μεγάλη αποφασιστικότητα. Έχεις μεγάλα σχέδια και σου αρέσει να ζεις μια άνετη ζωή. Αναλαμβάνεις ευθύνες και μπορείς να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Είσαι σίγουρα "το αφεντικό".

Μάθημα: Θα πρέπει να μάθεις να παίρνεις αποφάσεις με βάση τις δικές σου ανάγκες και όχι με το τι θέλουν οι άλλοι.

Αριθμός 9: Ο κοινωνικός

Είσαι πολύ ευαίσθητος/η, γενναιόδωρος/η και θέλεις να βοηθάς ανθρώπους και ζώα. Θα έδινες και το τελευταίο σου ευρώ, αν κάποιος ή κάτι το είχε ανάγκη. Ασκείς τέτοια γοητεία σαν άνθρωπος που σου είναι εύκολο να κάνεις φίλους και κανείς δε σε βλέπει σαν "ξένο". Όμως έχεις τόσες πολλές διαφορετικές προσωπικότητες, που οι άνθρωποι γύρω σου συχνά δυσκολεύονται να σε καταλάβουν. Είσαι σαν χαμαιλέοντας, αλλάζοντας διάθεση και γίνοντας ένα με το περιβάλλον σου. Έχεις τύχη, αλλά πιθανά είναι και κάποια απότομα σκαμπανεβάσματα στη ζωή σου.

Μάθημα: Για να είσαι ικανοποιημένος και ευχαριστημένος, πρέπει να χτίσεις μια σχέση αγάπης γιατί νοιάζεσαι για όλους και όλα, αλλά δε δένεσαι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved