Πες μας ποια μέρα του μήνα γεννήθηκες, να σου πούμε πώς είσαι στην ερωτική σου ζωή!

Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει τα γούστα και τις επιθυμίες σου

Πες μας ποια μέρα του μήνα γεννήθηκες, να σου πούμε πώς είσαι στην ερωτική σου ζωή!

Τι είδους σύντροφος είσαι, τι είδους σύντροφο ψάχνεις και το πιο σημαντικό σε τι είδους σχέση θέλεις να είσαι; Τι σου αρέσει και τι όχι; Όλα αυτά μπορούν να φανούν από την ημέρα γέννησής σου.

Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Τρελαίνεσαι για το «κυνηγητό», αλλά θέλεις τον ρομαντισμό και την αγάπη στη ζωή σου. Μπορεί μερικές φορές να είσαι εγωκεντρικός/η ή να βαριέσαι πολύ εύκολα. Επίσης, επιζητάς τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια για να νιώθεις χαρούμενος/η και ανανεωμένος/η. Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για όποιον έχει γεννηθεί αυτές τις μέρες είναι ότι δε διστάζει να πειραματιστεί.

Έχεις την τάση να κάνεις πολλές σχέσεις στην ενήλικη ζωή σου, κάτι που μερικές φορές μπορεί να αποτελέσει πρόκληση όταν πρόκειται να συμβιβαστείς με τον/η «Ένα/Μία και μοναδικό/η». Είστε σεξουαλικά δραστήριος/α και ξέρεις πώς να βάζεις φωτιά στα σεντόνια. Εάν δεν υπάρχει σεξουαλική και πνευματική συμβατότητα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, τότε η σχέση σου είναι καταδικασμένη.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Μπορείς να προσαρμοστείς σε κάθε κατάσταση και να προσφέρεις συναισθηματική ασφάλεια στο ταίρι σου. Επειδή ο αριθμός της ερωτικής σου ζωής συνδέεται με τη Σελήνη, βγάζεις τόσο συναίσθημα, όσο και φροντίδα. Είσαι ένα εξαιρετικά εσωστρεφές άτομο που δεν ανοίγεται στους άλλους εύκολα και προτιμά να παίρνει τον χρόνο του.

Το να έχεις μια σταθερότητα είναι σημαντικό για εσένα και πάντα κοιτάς να υπάρχει κατανόηση και λογική στη σχέση σου. Οι υποσχέσεις και οι όρκοι είναι ιερά και σε καμία περίπτωση δεν θα τα παραβιάσεις ποτέ, ούτε θα ανεχτείτε τον/η σύντροφό σου να παραβεί τα δικά του. Ο σεβασμός, η στοργή και η συναισθηματική συμβατότητα έρχονται πρώτα και το σεξουαλικό πάθος δεύτερο.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Είσαι εξαιρετικά διασκεδαστικός/η, ενθουσιώδης και σου αρέσει να πειραματίζεσαι στον έρωτα. Χρειάζεσαι εξίσου προσωπικό χώρο και την παρέα των ανθρώπων για να νιώσετε χαρούμενος/η και ικανοποιημένος/η. Αν κάποιος/α προσπαθήσει να σε περιορίσει ή να σου κόψει τα φτερά, θα εκνευριστείς. Αλλά αν σου δοθεί αρκετός χώρος και ελευθερία για να ζήσεις τη ζωή σου όπως θέλεις, θα είσαι ο/η καλύτερος/η σύντροφος που υπάρχει.

Το σεξ έχει μεγάλη σημασία για εσένα και χωρίς αυτό, νιώθετε χαμένος/η. Αν ήταν δυνατόν, θα ήθελες να υπάρχει στη ζωή σου κάθε μέρα. Δεν έχεις αναστολές και είσαι πάντα έτοιμος/η για κάτι νέο. Όταν μπαίνεις σε μια νέα σχέση ή παντρεύεσαι, μπορεί στην αρχή να είσαι πολύ ιδεαλιστής, αλλά μετά από λίγο, η μονοτονία μπορεί να το καταστρέψει.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Είσαι σταθερό και αξιόπιστο άτομο και μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι πνιγμένος/η και απογοητευμένος/η, εάν με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθήσει κάποιος να σε αμφισβητήσει. Είσαι πολύ καλός/η στο να λύνεις προβλήματα και αποφεύγεις δύσκολες ή μπλεγμένες καταστάσεις κι αυτό είναι που σε κάνει έναν/μία πραγματικά πιστό/η και ώριμο/η εραστή/ερωμένη. Μπορεί να φαίνεσαι λίγο ψυχρός/η και απρόσιτος/η, αλλά έχετε μια τρυφερή καρδιά μέσα σου.

Το να ερωτεύεσαι και να είσαι σε σχέση δεν είναι αστείο για σένα, καθώς παίρνεις πολύ σοβαρά αυτά τα πράγματα. Αν επιλέξεις να μπεις σε μια σχέση, θα αφοσιωθείς σε αυτήν και δεν θα τα παρατήσεις, αν τα πράγματα στραβώσουν. Το σεξ και ο ρομαντισμός δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα, αλλά θα τα προσφέρεις για να είναι ο/η σύντροφός σας ευτυχισμένος/η.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Είσαι ένα περίεργο, φιλικό, ευχάριστο και ευπροσάρμοστο άτομο, που έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Βαριέσαι πολύ εύκολα, γι' αυτό θέλεις η σχέση σου να είναι διασκεδαστική και συναρπαστική. Η διανοητική διέγερση είναι πιο σημαντική για σένα από την εμφάνιση του άλλου προσώπου και αν δεν υπάρχει, χάνεις κάθε ενδιαφέρον.

Δυσκολεύεσαι λίγο με τη δέσμευση και χρειάζεσαι κάποιο χρόνο για να τη διαχειριστείς. Σου αρέσει να φλερτάρεις σχεδόν με όλους/ες όσους/ες συναντάς, γι' αυτό και κολλάς στο να είσαι αποκλειστικά με κάποιον/α. Υπερισχύει η εκλογικευμένη της συναισθηματικής σου πλευράς, οπότε και η επιτυχία της σχέσης σου εξαρτάται από το αν ο/η σύντροφός σου είναι σε θέση να συμφιλιωθεί ή όχι με αυτή τη φύση σου.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Γενικά, είσαι άτομο που δεν αντέχει τις εντάσεις και τη διχόνοια και προσπαθείς να διατηρήσεις την ηρεμία και την αρμονία σε όλες τις σχέσεις σου. Δίνεις προτεραιότητα στην οικογένειά σου, κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να παραμείνεις αφοσιωμένος/η και πιστός/η στον/η σύντροφό σου και πάντα να κρατάς τις ισορροπίες. Χωρίς γαλήνη και σταθερότητα, νιώθεις χαμένος/η.

Ο έρωτας για σένα είναι το ιδανικό και όχι φυσικό και επόμενο. Σου αρέσει να αφιερώνεις χρόνο και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή με τον/η σύντροφό σου, κάτι που σε κάνει γοητευτικό/η και ελκυστικό/η. Εάν η σχέση σου, στην οποία είχες επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια, δε λειτουργήσει, μπορεί να πικραθείς.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Είσαι ένα άτομο κάπως πιο μοναχικό, που προτιμά την απομόνωση τις περισσότερες φορές και μπορεί να είναι δύσκολο να διαβαστεί και να κατανοηθεί. Έχεις περισσότερο πνευματική κλίση και δεν δείχνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα υλικά αγαθά, κάτι που κινεί το ενδιαφέρον και είναι ελκυστικό από τους άλλους. Έχεις ευαισθησίες και έντονα διαισθητική πλευρά, ενώ η έννοια της οικειότητας δεν μοιάζει με κανενός άλλου. Αφοσιώνεσαι ακόμα και στο λάθος άνθρωπο και θα παραμείνεις δίπλα του, μέχρι όπου πάει.

Οδηγείσαι κυρίως από τα συναισθήματά σου, παρά από τις αισθήσεις σου και αυτό μπορεί μερικές φορές να είναι η αιτία που ραγίζει η καρδιά σου. Οι στόχοι της σχέσης και της αγάπης σου ίσως δεν είναι ρεαλιστικοί, οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες, γι' αυτό απογοητεύεσαι, όταν κάποιος/α δεν ανταποκρίνονται στα υψηλά ιδανικά σου.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Είσαι αρκετά υπεύθυνος/η και σοβαρός/η σε ό,τι αφορά στη ζωή σου. Αρκετά πρακτικός/η και πιστός/η, ως άτομο και αυτό ακριβώς προσφέρεις στον/η σύντροφό σου – ασφάλεια και σταθερότητα. Όταν είσαι ερωτευμένος/η, νιώθεις σαν να κολυμπάς κόντρα στο ρεύμα, και δεν ξέρεις, αν θα αντέξεις.

Κυρίως μονογαμικός/η, με φιλοδοξίες, όταν δεν είσαι εστιασμένος/η στους υψηλούς σου στόχους, χρειάζεσαι έναν ισχυρό και συναισθηματικό δεσμό με ένα ξεχωριστό άτομο. Έχεις έμφυτη δύναμη, αντοχή και προσπαθείς συνεχώς για το καλύτερο. Αν ο/η σύντροφός σου δεν έχει αυτές τις ιδιότητες, απογοητεύεσαι και να τον/ην αφήνεις να φύγει.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Είσαι πάντα πρόθυμος/η να βοηθήσεις και συμπάσχεις. Είσαι ένα συμπαθητικό ον και γι' αυτό μπορείς να θεωρηθείς δεδομένος/η πολύ εύκολα. Συχνά δείχνεις την αγάπη σου, προσφέροντας στήριξη ηθική και υλική στον/η σύντροφό σου και παίρνεις πάνω σου τα προβλήματα και τις ευθύνες του. Τις περισσότερες φορές είσαι ήρεμος/η και υπομονετικός/η, αλλά έχεις τα όριά σου κι αν κάποιος τα ξεπεράσει, θα εκραγείς σαν ηφαίστειο.

Είσαι ενθουσιώδης, εκδηλωτικός/η, χαμογελαστός/η και εξωστρεφής, με έντονο μαγνητισμό, που τραβάει τους ανθρώπους κοντά σου. Έχεις πολλά να δώσεις και λαχταράς να πάρεις αγάπη και στοργή από το ταίρι σου. Μερικές φορές έχεις την τάση να μπερδεύεις το σεξ με τον έρωτα και τη σχέση, γι' αυτό καταλήγεις πληγωμένος/η και απογοητευμένος/η.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved