Αυτό το «δώρο» σου δόθηκε, σύμφωνα με την ημερομηνία των γενεθλίων σου!

Αν το μάθεις, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να το εκμεταλλευτείς και να αυξήσεις τις δυνατότητές σου

Αυτό το «δώρο» σου δόθηκε, σύμφωνα με την ημερομηνία των γενεθλίων σου!

Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις στις ενέργειες. Ούτε και αν γνωρίζεις ποιος είναι ο αριθμός που αντιστοιχεί στα γενέθλιά σου. Το «δώρο» σου έχει δοθεί, είτε το γνωρίζεις είτε όχι. Ωστόσο, αν το μάθεις, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να το εκμεταλλευτείς και να αυξήσεις τις δυνατότητές σου.

Πρόσθεσε τα ψηφία της ημερομηνίας, του μήνα και του έτους γέννησής σου. Κάνε το άθροισμα μονοψήφιο αριθμό και μετά διάβασε την ερμηνεία που σου δίνουμε.

Για παράδειγμα, εάν γεννηθήκες την 1η Σεπτεμβρίου 1975, το μονοψήφιο άθροισμα θα είναι 5. (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5)

Μαθαίνοντας ποιος είναι ο αριθμός γέννησής σου, θα βρεθείς πιο κοντά στον σκοπό της ζωής σου.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Ο πρώτος αριθμός είναι ο αριθμός της Δημιουργίας. Πιστεύεται ότι αυτοί που γεννιούνται υπό την επιρροή του έχουν τη δύναμη να διεκδικήσουν ό,τι θελήσουν σε αυτόν τον κόσμο. Και εσύ έχεις μια ισχυρή θέληση. Ωστόσο, δεν πρέπει να προσπαθήσεις να χειριστείς και να ελέγξεις αυτούς που βρίσκονται γύρω σου.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Είσαι πολύ ευαίσθητος με τα vibes των γύρω σου. Μεγάλωσες, έχοντας συναίσθηση και δείχνοντας κατανόηση, γι' αυτό είσαι τόσο συμπονετικός/η. Το μαγικό σου δώρο είναι στην καρδιά σου. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου για να ανακουφίσεις τον πόνο των άλλων, αλλά για να την ξαναμαζέψεις, είναι απαραίτητο να έρχεσαι συχνά σε επαφή με τη φύση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Αυτός ο αριθμός ενσωματώνει τις τρεις φάσεις της Σελήνης. Μέσα σου βρίσκονται οι δυνάμεις της δημιουργίας και της καταστροφής. Το ρητό «προσέξε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να το αποκτήσεις» ισχύει για σένα, καθώς το δώρο σου είναι ότι οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου θα γίνουν γρήγορα πραγματικότητα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

Ο αριθμός 4 σχετίζεται με τα 4 στοιχεία της Γης: Φωτιά, Νερό, Αέρας και Γη. Υπάρχει μια ισορροπία μέσα σου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είσαι πολύ λογικός, με δυνατό μυαλό. Καθώς αντλείς συνεχώς ενέργεια από τα στοιχεία γύρω σου, είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να σε καταβάλλει, καθώς η φωτιά, το νερό, ο αέρας και η γη δημιουργούν ένα πεδίο σχεδόν μαγικό που σε περιβάλλει και δεν αγγίζεται από την αρνητικότητα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Ενώ ο αριθμός 4 συμβολίζει τα τέσσερα στοιχεία της Φύσης (Φωτιά, Αέρας, Νερό και Γη), ο αριθμός 5 συμβολίζει το πέμπτο στοιχείο: το Πνεύμα (τον αιθέρα, που οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν, ως το πέμπτο στοιχείο, την πεμπτουσία). Εκείνοι που γεννιούνται υπό την επιρροή του συγκεκριμένου αριθμού έρχονται σε επαφή με το πνευματικό βασίλειο και μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν δυνάμεις υπερπέραν. Γι' αυτό θεωρούνται πνευματικοί άνθρωποι.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Ο αριθμός 6 συμβολίζει τον Ήλιο και όλα όσα προέρχονται από την πηγή του φωτός μας. Επομένως, έχεις μια ισχυρή ροή ενέργειας μέσα σου και το δώρο σου προέρχεται από αυτόν. Ως εκ τούτου, ενσωματώνει όλες τις ευλογίες της ζωής και τη δύναμή τους. Είσαι θεραπευτής/α και ηγέτης. Αλλά με τη μεγάλη δύναμη έρχεται και η μεγάλη ευθύνη, γι' αυτό πρέπει να την χρησιμοποιείς με τον πιο ηθικό τρόπο.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Ο αριθμός 7 συμβολίζει τη Σελήνη, τη Μεγάλη Κυρία της Νύχτας. Το μαγικό σου δώρο έρχεται από αυτήν. Πάντα κι ενστικτωδώς γνωρίζεις τι να κάνεις και συνήθως δεν κάνεις την ίδια σκέψη δύο φορές. Αυτοσχεδιάζεις λόγω της έντονης διαίσθησής σου. Δεν αποκλείεται να βλέπεις και προφητικά όνειρα. Εάν τα ερμηνεύσεις σωστά και τα εμπιστευτείς, μπορείς να επιτύχεις θαύματα!

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Αυτός ο αριθμός θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς. Έχεις μια πολύ ακριβή εσωτερική πυξίδα και γι' αυτό μπορείς να διακρίνεις το σωστό από το λάθος και να χειριστείς ανάλογα πρόσωπα και καταστάσεις. Θέλεις να καθοδηγείς και να ηγείσαι, αλλά είσαι και δίκαιος. Δε φοβάσαι τη δουλειά, έχεις ισχυρή θέληση κι αν επιμείνεις σε έναν στόχο, θα τον πετύχεις.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Ο τελευταίος αριθμός συμβολίζει την ένωση όλων των παραπάνω. Είναι η πύλη από την οποία όλα τελειώνουν και όλα ξεκινούν ξανά. Γι 'αυτό, αν ανήκεις σε αυτόν τον αριθμό, βλέπεις τα πράγματα όπως κανένας άλλος. Το δώρο σου είναι η καλλιτεχνική και δημιουργική σου φύση και ότι συχνά αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις με τελείως διαφορετική προοπτική. Μπορείς να γίνεις ένας πολύ καλός θεραπευτής. Ο αριθμός αντιστοιχεί στο θάνατο και την αναγέννηση, οπότε πρέπει να μάθεις να ξεπερνάς τα βάσανα του κόσμου και να αναγεννιέσαι από τις στάχτες σου.

Διάβασε επίσης: Αυτοί είναι οι τυχεροί σου αριθμοί σύμφωνα με τον μήνα που γεννήθηκες

Κι όμως, οι Άγγελοι επικοινωνούν μαζί σου! Μάθε πώς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved