Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική σου ζωή

Υπάρχουν αρκετές κρυμμένες ενδείξεις που μαρτυρούν πώς είσαι στη σχέση και τι θέλεις από έναν/μία σύντροφο

Η ημερομηνία γέννησής σου αποκαλύπτει πολλά για την ερωτική σου ζωή

Ο Πυθαγόρας (580 πΧ) υποστήριζε ότι κάθε αριθμός έχει ενέργεια και μας δίδαξε να αξιοποιήσουμε τη δόνηση του για να μάθουμε για τον εαυτό μας, τον σκοπό μας και τον κόσμο γύρω μας. Οι αριθμοί που αντιστοιχούν στην ημερομηνία γέννησής μας θα μπορούσαν να αποκαλύψουν κρυμμένες ενδείξεις για την προσωπικότητά μας και μαρτυρούν πώς είμαστε στη σχέση και τι θέλουμε από έναν/μία σύντροφο. Για να το διαπιστώσεις αρκεί να προσθέσεις ένα-ένα τα ψηφία της ημερομηνίας γέννησής σου, να κάνεις το άθροισμα μονοψήφιο αριθμό και να διαβάσεις την ερμηνεία που σου δίνεται παρακάτω.

Πχ, αν γεννήθηκες 23/5/1980, τότε κάνε την πρόσθεση: 2 + 3 + 5 + 1 + 9 + 8 + 0 = 28. Μετά πρόσθεσε το 2 και το 8= 10, 1+0=1, οπότε διάβασε την ερμηνεία του 1!

Αριθμός 1

Αν ανήκεις στον Αριθμό 1, είσαι ανεξάρτητος, ανταγωνιστικός και φιλόδοξος. Δε χαρίζεις την καρδιά σου εύκολα, αλλά αν το κάνεις, θα είναι για πολύ καιρό. Είσαι πιστός και αληθινός, αρκεί να έχεις ελευθερία και μέσα στη σχέση. Η γκρίνια, η ζήλια και ο έλεγχος θα σε διώξουν μακρίά από ένα πρόσωπο. Εσύ χρειάζεσαι να είσαι με κάποιον που εξίσου δυναμικός και με αυτοπεποίθηση. Εφ 'όσον υπάρχει ανεξαρτησία σε μια σχέση, η ερωτική ζωή σου θα είναι υγιής και ευτυχισμένη.

Αριθμός 2

Αν ανήκεις στον Αριθμό 2, είσαι γεννημένος για να κάνεις σχέση. Το λέει κι ο λαός: 1+1κάνουν 2. Αυτός συμβολίζει το ζευγάρι, την ισορροπία και τη συντροφικότητα. Είσαι πιστός και αφοσιωμένος στο ταίρι σου, μισείς τους καβγάδες και συχνά κάνεις αρκετές παραχωρήσεις ή υποχωρήσεις προκειμένου να τους αποφύγεις. Από τη μία πλευρά, είσαι στοργικός, συμπονετικός και γενναιόδωρος. Από την άλλη όμως, μπορεί να θίγεσαι εύκολα, να έχεις εναλλαγές στη διάθεσή σου, να γίνεσαι επιθετικός και μνησίκακος. Εύκολα θα χωρίσεις, εάν πληγωθείς. Είναι σημαντικό να μάθεις να αγαπάς και να φροντίζεις πρώτα τον εαυτό σου, πριν δώσεις την καρδιά σου σε άλλον/η.

Αριθμός 3

Αν ανήκεις στον Αριθμό 3, σου αρέσει να βρίσκεσαι στο προσκήνιο, είσαι χαμογελαστός και αισιόδοξος. Στην αγάπη, είσαι ανάλαφρος, γενναιόδωρος, αλλά και λίγο αλαζόνας. Επιδιώκεις το ταίρι σου, εκτός του να περνάς καλά μαζί του και να κάνετε διάφορα, να σου τροφοδοτεί και το ενδιαφέρον γιατί βαριέσαι εύκολα. Ο δρόμος προς την καρδιά σου είναι μέσω του μυαλού. Χρειάζεσαι επίσης άφθονο χώρο για να βγάλεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Όπως και ο Αριθμός 1, έτσι κι εσύ δε μπορείς να περιορίζεσαι, ειδικά από τον/η σύντροφό σου. Δε θέλεις πολλές εκδηλώσεις αγάπης και δώρα, απαιτείς όμως μια πραγματική σύνδεση καρδιά-με-καρδιά και νου-με-νου για να αισθάνεσαι δεμένος με την άλλη πλευρά.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Αριθμός 4

Αν ανήκεις στον Αριθμό 4, δε σου αρέσει να παίζεις και να γυρνάς δεξιά-αριστερά, προτιμάς τις μακροχρόνιες σχέσεις από εφήμερες αγάπες. Χρειάζεσαι ηρεμία, ένα σπίτι και σταθερότητα. Συχνά θα παραμείνεις σε μια σχέση, που δεν λειτουργεί απλώς γιατί έχεις την αίσθηση της ασφάλειας. Δεν είναι ότι δε σου αρέσει να είσαι μόνος, όπως ο Αριθμός 2, αλλά την σιγουριά και τη σταθερότητα στην παρέχει μια μακροχρόνια δέσμευση. Είσαι πιστός, ο λόγος σου είναι συμβόλαιο και οποιοσδήποτε ή οποιαδήποτε μπορεί να βασιστεί πάνω σου. Μπορεί να γίνεις πολύ πεισματάρης και να προσπαθείς μερόνυχτα να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Έχεις ανάγκη από έναν ή μια σύντροφο που είναι λογικός/η και προσγειωμένος/η.

Αριθμός 5

Αν ανήκεις στον Αριθμό 5, είσαι πολύ περιπετειώδης. Βαριέσαι εύκολα και χρειάζεσαι έναν/μία σύντροφο αυθόρμητο/η, διασκεδαστικό/η και έτοιμο/η για κάθε καινούργια πρόκληση, σίγουρα όχι κάποιον/α που να είναι απόλυτος/η ή κολλημένος/η. Θέλεις να νιώθεις ελεύθερος κι αν δεις ότι η σχέση δεν περπατά ή νιώσεις παγιδευμένος, θα φύγεις. Μπορεί να αργείς να επιλέξεις, αλλά μόλις πάρεις την απόφασή σου, παραμένεις πιστός στις δεσμεύσεις σου. Όσο σου επιτρέπεται να διατηρείς την ελευθερία και την ατομικότητά σου, όλα θα είναι καλά. Και κάτι τελευταίο: απεχθάνεσαι τα ψέματα. Ζητάς να μάθεις την αλήθεια, πάντα, όσο σκληρή κι αν είναι.

Αριθμός 6

Αν ανήκεις στον Αριθμό 6, είσαι γεννημένος για οικογένεια και παιδιά. Είσαι απίστευτα ευγενικός και στοργικός, κατά κάποιο τρόπο αισθάνεσαι υπεύθυνος για τους άλλους. Είσαι πολύ διαισθητικός και σου αρέσει να φροντίζεις και να κανακεύεις τον/η σύντροφό σου. Μερικές φορές όμως, λειτουργείς σαν "σωτήρας" του/ης γι' αυτό μπορεί να εμπλακείς σε μια σχέση αλληλοεξάρτησης. Πρέπει να αποφεύγεις τα άτομα που έχουν κακές συνήθειες ή προβλήματα εθισμού. Με την ευγενική σου καρδιά και τη συμπονετική σου φύση, θα χαντακωθείς σε μια ανθυγιεινή σχέση, σε μια προσπάθεια να θεραπεύσεις το ταίρι σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι αν δε θέλουν να αλλάξουν από μόνοι τους, κανείς δε θα τους αλλάξει, ούτε καν εσύ.

Αριθμός 7

Αν ανήκεις στον Αριθμό 7, είσαι σοβαρός, έξυπνος και μυστηριώδης. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και λατρεύεις τα μυστήρια. Χρειάζεσαι ένα/μία σύντροφο που να πρωτοτυπεί, να έχει φαντασία και να βρίσκει τρόπους να κρατά το ενδιαφέρον σου, παρά να έχει χρήματα ή να είναι επιτυχημένος/η. Σε μια υγιή σχέση, είσαι πιστός, ειλικρινής και πολύ άμεσος. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να εφράσεις τα συναισθήματά σου και σπάνια θα πεις πρώτος το "Σ' αγαπώ." Προτιμάς να δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις, αντί να λες μεγάλα λόγια ή να δίνεις υποσχέσεις. Έχεις βαθιά αισθήματα, αλλά σπάνια τα εκφράζεις, μόλις όμως δώσεις την καρδιά σου είναι για πάντα. Λες λίγα, αλλά εννοείς κάθε λέξη!

Αριθμός 8

Αν ανήκεις στον Αριθμό 8, είσαι σοβαρός, έξυπνος, αφοσιωμένος, σκληρά εργαζόμενος, αλλά και αρκετά πεισματάρης. Η ζωή σου δεν είναι εύκολη γιατί εσύ προτιμάς τον δύσκολο δρόμο. Μέχρι να βρεις την αληθινή αγάπη, είχες αρκετές αποτυχίες, ίσως σε πλήγωσαν ή σε εξαπάτησαν. Αλλά όταν πάρεις το μάθημά σου, τότε θα δημιουργήσεις μια σχέση αληθινή και ουσιαστική και θα παραμείνεις πιστός στην επιλογή σου. Είσαι πρόθυμος να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να λειτουργήσει, αλλά το πείσμα σου και η μη παραδοχή σου ότι κάνεις λάθος, θα δυσκολέψουν τον/ην σύντροφό σου. Γι' αυτό θέλεις κάποιον/α που να έχει υπομονή και αρκετή ψυχραιμία για να τα βγάλει πέρα μαζί σου.

Αριθμός 9

Αν ανήκεις στον Αριθμό 9, έχεις σοφία αλλά και μεγάλη εσωστρέφεια. Είναι απαραίτητο για σένα να θέτεις σταθερά, υγιή όρια, να οριοθετείς και τον εαυτό σου και να μην αφήνεις κανένα να σε επηρεάζει. Για αυτόν τον λόγο, σέβεσαι την ανεξαρτησία του/ης συντρόφου σου. Συχνά αναλαμβάνεις τις ευθύνες, αλλά μόνο επειδή είσαι "φυσικός ηγέτης" και συνήθως γνωρίζεις τον καλύτερο τρόπο για να γίνουν κάποια πράγματα. Στη σχέση, είσαι αφοσιωμένος, αρκεί να μένεις ορισμένα διαστήματα μόνος σου, αφού έχεις ανάγκη τον προσωπικό χώρο για να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Όσο το ταίρι σου τον παρέχει, θα είσαι πιστός σε αυτό. Θυμάσαι πάντα επετείους και σημαντικές ημερομηνίες και σου αρέσει να κάνεις δώρα. Θέλεις γάμο, οικογένεια και δεσμεύσεις, εφ' όσον είσαι σε μια σχέση που υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, υγιή όρια και χρόνος για να κάνεις όσα επιθυμείς.

Διάβασε επίσης: Ο μήνας γέννησής σου αποκαλύπτει τι είδους γυναίκα είσαι!

Ο μήνας που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα το ιδανικό σου ταίρι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved