Βλέπεις συνέχεια το 6, 66, 666 ή 6666; Αυτό το μήνυμα σου στέλνουν οι Άγγελοι!

Οι αριθμοί των Αγγέλων 6, 66, 666 ή 6666 και η ερμηνεία τους!

Βλέπεις συνέχεια το 6, 66, 666 ή 6666; Αυτό το μήνυμα σου στέλνουν οι Άγγελοι!

Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου τον αριθμό 6, 66, 666 ή 6666, όταν κοιτάς το ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι ένα μήνυμα που σου στέλνουν οι Άγγελοι και παρακάτω θα μάθεις τι θέλουν να σου πουν.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 6;

Στην αριθμολογία, το 6 αντιπροσωπεύει την αγάπη και την προστασία. Εκφράζει αρχετυπικά το μητρικό ένστικτο που και την παρόρμηση να φροντίσουμε και να προστατεύσουμε όσους έχουν ανάγκη. Αν βλέπεις τον αριθμό 6 να επαναλαμβάνεται γύρω σου, ενθαρρύνεσαι να γίνεις πιο ενεργητικός στην ζωή σου. Οι Άγγελοι "βλέπουν" ότι υπάρχει μια πλευρά μέσα σου που πρέπει να καλλιεργηθεί, να προστατευτεί και να καθοδηγηθεί προς τα εμπρός. Και τώρα είναι η ώρα. Μπορεί να έχεις μια δεξιότητα ή ταλέντο που καλείσαι να βγάλεις. Το 6, επίσης, είναι ένα μήνυμα ότι πρέπει να γίνεις ο "γονιός" του εαυτού σου και να διαθέσεις χρόνο και προσπάθεια σε όποιο τομέα κρίνεις ότι πάσχεις.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 66;

Ο αριθμός 66 αν γίνει μονοψήφιος βγάζει τον 3 (6 + 6 = 12=> 2 + 1 = 3) που είναι ο αριθμός του παιδιού. Έτσι όταν βλέπεις συχνά το 66, είναι σαφές ότι το παιδί που κρύβεις μέσα σου χρειάζεται προσοχή. Αν υπάρχουν πτυχές της προσωπικότητάς σου που έχουν παραμεληθεί ή έχουν κρατηθεί κρυφές, ειδικά από τη νεαρή σου ηλικία, τότε είναι καιρός να τις βγάλεις προς τα έξω ή να πρέπει να ξεκινήσεις μια θεραπεία που θα σε βοηθήσει. Είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι χρειάζεσαι βοήθεια. Να είσαι ευγενικός και συμπονετικός με τον εαυτό σου και να ξέρεις ότι από όποια διαδικασία κι αν περάσεις, στο τέλος θα βγεις πιο δυνατός.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 666;

Πριν από πάρα πολλά χρόνια, ο αριθμός 666 αποδόθηκε στο σκοτάδι, στους δαίμονες, στον διάβολο. Είναι ένας αριθμός που προκαλεί φόβο, μίσος, καχυποψία ή αποστροφή. Όμως δεν εξετάζεται σύμφωνα με το μύθο ή την θρησκεία αλλά την αριθμολογία, κατά την οποία δεν υπάρχουν καλοί ή κακοί αριθμοί. Όλοι έχουν θετικές και αρνητικές πτυχές, αλλά είναι εκ φύσεως ισορροπημένες. Ο αριθμός 666 αντιπροσωπεύει την αγάπη, τη συμπόνια, την καλλιέργεια, την ομορφιά, τη δημιουργία και την εξυπηρέτηση. Αν γίνει μονοψήφιος δίνει τον 9 (6 + 6 + 6 = 18 => 1 + 8 = 9), τον αριθμό του ανθρωπισμού. Έτσι, η εμφάνισή του στη ζωή σου είναι ένα σημάδι ότι όταν φροντίζεις τον εαυτό σου μπορείς να φροντίσεις και τους άλλους, στην πραγματικότητα, δεν μπορείς να δώσεις το οτιδήποτε, αν δεν καλύψεις πρώτα τις δικές σου ανάγκες. Οι άγγελοι σου ζητούν να αγαπήσεις τον εαυτό σου!

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 6666;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη στο Σύμπαν από την αγάπη και ο αριθμός 6666 αντιπροσωπεύει τη θεϊκή αγάπη που αν γίνει μονοψήφιος βγάζει πάλι τον αριθμό 6. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι για να διασφαλίσεις όλα όσα απέκτησες στη ζωή σου, πρέπει να πιάσεις το κουβάρι από την αρχή. Το 6666 δείχνει, επίσης, μεγάλη δημιουργικότητα. Αν βαδίσεις με οδηγό την αγάπη, αυτό που θα δημιουργήσεις θα φέρει μεγάλη αφθονία τόσο σε σένα όσο και σε εκείνους που είναι δίπλα σου. Θα μπορούσε να είναι μια νέα σταδιοδρομία ή επιχειρηματικό εγχείρημα, ένα σπίτι, ένα έργο τέχνης ή ακόμα και μια καινούργια σχέση. Ό, τι και αν είναι, το να βλέπεις συνεχώς το 6666 σημαίνει ότι πρέπει να καλλιεργήσεις τον εαυτό σου, να βρεις τον Θεό που έχεις μέσα σου και να γίνεις κι εσύ ένας δημιουργός.

Διάβασε επίσης: Κι όμως! Οι Άγγελοι επικοινωνούν μαζί σου! Μάθε πώς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved