Βλέπεις συνέχεια το 1, 11, 111 ή 1111; Αυτό το μήνυμα σου στέλνουν οι Άγγελοι!

Οι αριθμοί των Αγγέλων 1, 11, 111, 1111 και η ερμηνεία τους!

Βλέπεις συνέχεια το 1, 11, 111 ή 1111; Αυτό το μήνυμα σου στέλνουν οι Άγγελοι!

Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου τον αριθμό 1, 11, 111 ή 1111, όταν κοιτάς το ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι ένα μήνυμα που σου στέλνουν οι Άγγελοι και παρακάτω θα μάθεις τι θέλουν να σου πουν.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 1;

Ο Αριθμός 1 είναι ο πρώτος από τους «αρσενικούς» αριθμούς και συμβολίζει τον Θεό, το Όλον. Αντιπροσωπεύει την έναρξη, την πρωτοποριακή δράση και το θάρρος.

Εάν τον βλέπεις συνέχεια μπροστά σου είναι μια υπενθύμιση ότι πρέπει να είσαι ισχυρός και να πιστεύεις στην κυριαρχία σου! Οι Άγγελοι σου ενισχύουν την εμπιστοσύνη, επιτρέποντας έτσι στην καρδιά σου να γεμίσει με αγάπη και αυτοπεποίθηση! Αυτός ο Αριθμός Αγγέλου είναι ένα σημάδι ότι είσαι σε καλό δρόμο!

Ένα άλλο μήνυμα που συνδέεται με τον αριθμό 1 είναι αυτό των καινούργιων αρχών, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο έργο ή μια φάση της ζωής σου. Δώσε προσοχή στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, ειδικά λίγο πριν εμφανιστεί ο συγκεκριμένος αριθμός γιατί αυτά είναι που θα τροφοδοτήσουν αυτό το νέο ξεκίνημα.

Είναι σημάδι για να εμπιστευτείτε το ένστικτό σου και να προχωρήσεις στις εμπνεύσεις σου. Η διαίσθησή σου είναι η εσωτερική πυξίδα σου και θα σε οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση, γι 'αυτό ακολούθησέ την. Υποστηρίζεσαι από το Θεό, οπότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 11;

Στην αριθμολογία, οι διπλοί αριθμοί όπως ο 11 και ο 22 θεωρούνται κυρίαρχοι αριθμοί με μεγάλη ισχύ. Ο αριθμός 11 είναι ένας βαθιά ψυχικός, διαισθητικός και ευαίσθητος, οπότε είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου, να ακολουθείς την καρδιά σου και να μην αφήνεις το Εγώ σου να σε κουμαντάρει καθώς είναι αρκετά ισχυρό και ενδέχεται να πιαστείς στην παγίδα του.

Μπορεί να γίνεις ένα λαμπρό παράδειγμα, να ηγηθείς ή να σπρώξεις τους κοντινούς σου ανθρώπους στο σωστό μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά σου. Άκουσε τη φωνή της διαίσθησής σου και δράσε ανάλογα.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 111;

Ο Αγγελικός Αριθμός 111 συμβολίζει την γρήγορη εκδήλωση, οπότε αν εμφανίζεται συνέχεια μπροστά σου, σου υπενθυμίζει ότι έχεις τη δύναμη του δημιουργού και δεν πρέπει να αμφιταλαντεύεσαι. Σταμάτα να υπεραναλύεις τα "πώς" και τα "γιατί" και αφήσου στα χέρια του σύμπαντος, που θα κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες για να υλοποιηθούν όλα όσα σκέφτεσαι ή εύχεσαι. Το τι ιδέα ή σκέψη είχες λίγο πριν δεις αυτόν τον αριθμό δείχνει και το πού πρέπει να ρίξεις την ενέργειά σου για να πετύχεις. Πρόθεσή σου πρέπει να είναι το γενικότερο καλό, γι' αυτό θυμήσου ότι σε ό, τι εστιάζεις (καλό ή κακό, θετικό ή αρνητικό, επιθυμητό ή ανεπιθύμητο), αυτό και θα συμβεί. Να είσαι λοιπόν προσεκτικός/η γιατι βρίσκεσαι σε... ευθυγράμμιση με το σύμπαν και έχεις τη δύναμη να συν-δημιουργήσεις ό, τι επιλέξεις, οπότε επίλεξε με σύνεση.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 1111;

Ο αριθμός 1111 δηλώνει έντονη πνευματική σύνδεση και -όπως πιστεύεται από πολλούς- άμεση επικοινωνία από τον Μεγάλο Δάσκαλο. Επομένως, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις σκέψεις, τα συναισθήματα ή τα γεγονότα πριν ή αφού δεις το 1111 μπροστά σου γιατί θα έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Μια καλή ιδέα είναι να καταγράφεις με λεπτομέρειες το τι συνέβη. Ενδεχομένως να διαπιστώσεις ότι κάτι που έγινε και το θεώρησες τυχαίο ήταν "σχεδιασμένο" από το σύμπαν!

Ο συγκεκριμένος αριθμός θεωρείται, επίσης, από πολλούς ως ο αριθμός της άμεσης πραγματοποίησης επιθυμιών. Άρα, είσαι ο δημιουργός της πραγματικότητάς σου και αυτό που επιθυμείς μπορεί να γίνει δικός σου! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το ότι, όταν το ρολόι δείχνει 11:11, κάνουν όλοι μια ευχή! Έτσι, εάν το δεις για πρώτη φορά ή εμφανίζεται συνέχεια μπροστά σου, θεώρησέ το σαν υπενθύμιση για να θέσεις σαφείς στόχους στη ζωή σου. Μην την αφήνεις να κυλά άσκοπα, αφού μπορείς να την κάνεις πολύ καλύτερη.

Διάβασε επίσης: Κι όμως! Οι Άγγελοι επικοινωνούν μαζί σου! Μάθε πώς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved