Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/1;

Η αέρινη διάθεση σε κατακλύζει και η αισιοδοξία φυσά δυνατότερα και από τον άνεμο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/1;

Σελήνη στον Ζυγό τρίγωνο με Ήλιο στις 10.54 π.μ.

Προσφέρω, κατανοώ και ελίσσομαι

Η μέρα λάμπει από αυτοπεποίθηση, σιγουριά και ενθουσιασμό. Η αέρινη διάθεση σε κατακλύζει και η αισιοδοξία φυσά δυνατότερα και από τον άνεμο. Ιδανική μέρα να βρεθείς με φίλους, να επισκεφτείς ένα χώρο ομορφιάς, να κάνεις στον εαυτό σου ένα δώρο και να αφήσεις στην άκρη τους προβληματισμούς. Ανοίξου, διασκέδασε και χαμογέλα.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Ζυγό εξάγωνο με Κρόνο στις 9.12 μ.μ.

Προσπαθώ να είμαι καλά με τον εαυτό μου και τους άλλους

Βρίσκεις την ισορροπία σου, αισθάνεσαι καλά και το πιο σημαντικό είναι πως δίνεις στους άλλους αυτό που τους αξίζει κατά τη δική σου δίκαιη κρίση. Γίνεσαι ο τέλειος μεσολαβητής και προσπαθείς να λύσεις δύσκολους γρίφους.
Αργά το βράδυ όμως, μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις που συντελούνται λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να σε φέρουν μπροστά σε αιφνίδια διλλήματα και να ανατρέψουν όλη την καλή διάθεση που είχες. Το βράδυ αυτό κρύβει πολλές ανατροπές.

Ζυγέ, σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξεις πόσο χαρισματικός είσαι. Η μέρα αυτή ανήκει σε σένα και στις ικανότητές σου.

Κριέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, δώσε μεγάλη προσοχή στο βράδυ και μην επιμείνεις σε αδιέξοδα. Φύλαξε τον εαυτό σου από κόντρες και μην εκτίθεσαι.

Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, μια πολύ ευνοϊκή μέρα σε περιμένει, στην οποία μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Παρθένε, Ιχθύ, Ταύρε και Σκορπιέ, ασχολήσου με θέματα που σε καίνε και αν σου περισσέψει χρόνος τον δίνεις και στους άλλους.

Το astrology.gr σου εύχεται να ανοίξεις τα παράθυρα της καρδιάς σου σήμερα και να αφήσεις τον ήλιο να ζεστάνει τις παγωνιές σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved