Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/1;

Το θέμα του προγραμματισμού είναι καθοριστικό αυτό το διάστημα γι αυτό φρόντισε να οργανώσεις την καθημερινότητά σου.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/1;

Σελήνη στην Παρθένο τετράγωνο με Κρόνο στις 8.32 π.μ.

Να είσαι επιφυλακτικός/η αλλά όχι αρνητικός/η

Θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές δραστηριότητες νωρίς το πρωί, καθώς η απαισιοδοξία σου δεν είναι καλή παρέα. Ενώ έχεις όλη τη διάθεση να είσαι συνεπής και αξιόπιστος, οι αμφιβολίες και το άγχος δεν θα σε αφήσουν να αποδώσεις και μπορεί να σου στερήσουν κάτι που σε άλλη περίπτωση θα κατάφερνες.

STEFANIA 300

Σελήνη στην Παρθένο τρίγωνο με Ερμή στις 11.10 π.μ.

Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Εξαιρετική όψη για να οργανωθείς, να επαναφέρεις θέματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσεις γύρω από αυτά. Ιδανική ώρα για ραντεβού πάσης φύσεως, τώρα που τα λόγια είναι κατανοητά και βρίσκουν το στόχο τους. Αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις ένα κατοικίδιο είναι ιδανικό διάστημα να το διαλέξεις.

Σελήνη στην Παρθένο τρίγωνο με Πλούτωνα στις 12.58 μ.μ.

Νομίζω πως το προδιαγεγραμμένο είναι με το μέρος μου

Η συνέχεια της προηγούμενης όψης είναι το ίδιο ευνοϊκή και ακόμα παραπάνω, δίνοντάς σου έως και νωρίς το απόγευμα την ευκαιρία να κλείσεις μια συμφωνία ή να ωφεληθείς από μια προσφορά. Το θέμα του προγραμματισμού είναι καθοριστικό αυτό το διάστημα γι αυτό φρόντισε να οργανώσεις την καθημερινότητά σου.

Παρθένε, είναι άλλη μια μέρα που έχεις την ευκαιρία να καθοδηγήσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες και να τις δεις να δρομολογούνται εν σειρά.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ, Ιχθύ και Καρκίνε, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις όλα όσα έχεις μέσα σου χωρίς το φόβο να πάνε στράφι, ενώ παράλληλα βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ.

Δίδυμε και Τοξότη, κάνε υπομονή και μην κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις. Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια και μην αφήνεις στα χέρια των άλλων τις αποφάσεις για το μέλλον σου.

Λέοντα, Υδροχόε, Ζυγέ και Κριέ, προχώρα σταθερά και μην εκδηλώνεις όλες σου τις προσδοκίες. Κάνε ανιχνευτικά βήματα και διερεύνησε όσο μπορείς.

Το astrology.gr σου εύχεται να επιτύχεις σήμερα ένα στόχο ή να οργανώσεις έτσι τα πράγματα ώστε η επιτυχία να έρθει σύντομα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved