Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/1;

Εκκρεμότητες και θέματα οργάνωσης όχι μόνο ευνοούνται αλλά επιβάλλεται να ασχοληθούμε με αυτά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/1;

Ήλιος τρίγωνο με Δία στις 1.00 πμ

Το πίσω με πάει μπροστά

Η όψη αυτή έχει διάρκεια τέσσερις μέρες ακόμα και είναι ευνοϊκή μόνο για θέματα που έχουν αρχίσει στο παρελθόν και τώρα ανακινούνται ξανά. Επαγγελματικές υποθέσεις και εκκρεμότητες καθώς και θέματα οργάνωσης όχι μόνο ευνοούνται αλλά επιβάλλεται να ασχοληθούμε με αυτά.

STEFANIA 300

Σελήνη στους Ιχθύες τετράγωνο με Αφροδίτη στις 8.54 π.μ.

Αλλού θέλω να πάω και αλλού αναγκάζομαι

Συναισθηματικά ξεκινάει σήμερα η μέρα και μέχρι το μεσημέρι νιώθουμε από τη μία την ανάγκη της ανεξαρτησίας και από την άλλη τον φόβο της απώλειας. Μην εκφράσεις τους δισταγμούς και τις ανησυχίες σου και κράτησε χαμηλούς τόνους.

Ήλιος σύνοδο με Ερμή στις 4.04 μ.μ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ σωστά

Η όψη αυτή είναι η έναρξη ενός μπαράζ μεταβλητών διαθέσεων έως το βράδυ, μέσα από τις οποίες αντιλαμβανόμαστε την αστάθεια που επικρατεί και τη δύσκολη εκπλήρωση των φιλοδοξιών μας.

Σελήνη στους Ιχθύες αντίθεση με Δία στις 5.14 μμ

Η μόνη υπερβολή είναι πως θέλω την ησυχία μου

Η τάση να μη δίνεις σημασία και βαρύτητα στις καταστάσεις είναι έκδηλη, καθώς και η υπερβολή να προσπαθείς να τις περιφρονήσεις έστω και για λίγο. Δεν θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα σοβαρό και προτιμάς να χαλαρώσεις στον δικό σου κόσμο.

Σελήνη στους Ιχθύες εξάγωνο με Ερμή στις 6.10 μμ

Μίλα μου χωρίς υπονοούμενα

Τα αντικρουόμενα συναισθήματα συνεχίζονται, ενώ εξάπτονται συζητήσεις κάτω από φλύαρες διαθέσεις. Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας είναι καλοπροαίρετη αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να καταλήξει κάπου χωρίς κενά.

Σελήνη στους Ιχθύες εξάγωνο με Ήλιο στις 6.32 μμ

Καλοπιάνω τις επιθυμίες μου να μην είναι αδηφάγες

Η όψη αυτή μπορεί να κλείσει το βράδυ μας με καθησυχαστικό τρόπο λόγω της προσμονής που δημιουργεί, για κάτι καλύτερο. Αυτό που επιθυμείς πολύ είναι να λειάνεις τις καταστάσεις που σε απασχολούν, προσεγγίζοντας την αυστηρότητα και τις απαιτήσεις τους με γλυκό και συγκαταβατικό τρόπο.

Ιχθύ και Αιγόκερε, είσαι ο πρωταγωνιστής μιας μέρας που ενώ δεν σου υπόσχεται άμεση εξέλιξη, σε βάζει σε διαδικασία να στρώσεις το έδαφος όσο πιο κατάλληλα μπορείς.

Παρθένε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, νιώθεις καλά και παρόλο που διστάζεις λόγω των εμποδίων του ανάδρομου Ερμή, μπορείς να καταφέρεις κάτι πολύ αξιόλογο σήμερα.

Δίδυμε και Τοξότη, δεν είσαι σε θέση σήμερα να ασχοληθείς με σημαντικά θέματα και με τη σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό σου θα μετρήσεις μόνο λάθη. Απομονώσου.

Ζυγέ, Κριέ, Υδροχόε και Λέοντα, το μυαλό σου δουλεύει ασταμάτητα, κάνεις όμως άδικες συγκρίσεις και δεν μπορείς να κατασταλάξεις κάπου.

Το astrology.gr σου εύχεται να βάλεις σήμερα μια τάξη στη διανοητική αταξία που επικρατεί.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved