Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/1;

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, δίνει μια σημαντική ψυχολογική τόνωση

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/1;

Σελήνη στον Υδροχόο κενή πορείας

Πέφτω σε λάθη τι έχω πάθει

Η σημερινή μέρα είναι εντελώς ακατάλληλη για οτιδήποτε καινούργιο στη ζωή μας. Ο συνδυασμός του ανάδρομου Ερμή με τη Σελήνη κενή πορείας, είναι απαγορευτικός για ενάρξεις. Μην κάνεις σήμερα καμία αγορά, μην ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες, μην πάρεις καμία απόφαση και γενικά μην κινηθείς προς καμία κατεύθυνση. Ανάβαλε αν μπορείς σημαντικά ραντεβού και προτίμησε να ασχοληθείς με την προσωπική σου ευεξία και την εσωτερική αναζήτηση. Η επικοινωνία είναι κομμένη γι αυτό όσο μπορείς μην εκτίθεσαι.

STEFANIA 300

Αργά το βράδυ η επιρροή του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται στη 1.58 μετά τα μεσάνυχτα, δίνει το σήμα της επαναφοράς.
Η όψη αυτή έχει διάρκεια 3 ακόμα μέρες και είναι μια σημαντική ψυχολογική τόνωση, εφόσον μας απελευθερώνει και μας κάνει να κινούμαστε άνετα, χωρίς ανασφάλεια και χωρίς τον φόβο να κάνουμε λάθος. Νέες γνωριμίες και επιστροφές προσώπων είναι πολύ πιθανές.

Υδροχόε, το νου σου σήμερα σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Η μέρα κρύβει αιφνιδιασμούς και απρόσμενα γεγονότα. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, γι αυτό προφυλάξου όσο μπορείς.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε, Τοξότη και Λέοντα, ασχολήσου σήμερα με όσα σε γεμίζουν και έχεις παραμελήσει, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε του την πιο όμορφη παρέα.

Ταύρε και Σκορπιέ, είσαι σε μεγάλη σύγχυση. Μείνε ακίνητος και κάνε τα όλα σαν ρομπότ. Μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε παρασύρει.

Αιγόκερε, Ιχθύ, Παρθένε και Καρκίνε, μην επιμείνεις να πας κόντρα στις ενδείξεις και μην ζητάς αποδείξεις. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να επιδείξεις την ισχύ σου.

Το astrology.gr εύχεται να γεμίσεις τις μπαταρίες σου σήμερα, κάνοντας κάτι εποικοδομητικό χωρίς να ανοίγεσαι και χωρίς να ξεκινήσεις κάτι νέο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved