Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/1;

Αξιολόγησε τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου αλλά και αυτούς που έχουν έρθει πρόσφατα στη ζωή σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/1;

Σελήνη στον Ζυγό στις 8.41 πμ

Η αισθητική μου με αναγκάζει να είμαι υπέροχος/η!

Η πρώτη μέρα του χρόνου σε παρακινεί να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να τον κάνεις να αισθανθεί όμορφα, να του χαρίσεις αυτό που έχει ανάγκη. Διακόσμησε το σπίτι σου, δημιούργησε το περιβάλλον που θέλεις εσύ σε συνεννόηση με τους συντρόφους σου, σκέψου την πορεία των συνεργασιών σου και πάνω από όλα να είσαι ευγενής.

STEFANIA 300

Σελήνη εξάγωνο με Αφροδίτη στις 2.06 μμ

Όλα είναι έρωτας

Οι σχέσεις σου με τους άλλους γίνονται σημαντικές. Αξιολόγησε τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου αλλά και αυτούς που έχουν έρθει πρόσφατα στη ζωή σου, διάλεξε με ποιους θα πορευτείς και θα μοιραστείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να μαζέψεις εμπειρίες και αν είσαι μακριά από τον τόπο διαμονής σου, το ταξίδι σου θα μοιάζει με επίσκεψη στον παράδεισο. Εκμεταλλεύσου αυτήν την τόσο αρμονική όψη για να κάνεις και τη ζωή σου αρμονική. Διασκέδασε σήμερα με την καρδιά σου και απελευθέρωσε όλα τα απωθημένα.

Ζυγέ, αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να σου χαλάσει αυτή τη μέρα. Είσαι ο πρωταγωνιστής και δεν αφήνεις τίποτα και κανέναν να σου πάρει το χειροκρότημα.

Κριέ, Δίδυμε, Τοξότη, Υδροχόε και Λέοντα, μια όμορφη μέρα σε περιμένει για να αρχίσει ο χρόνος σου. Πέρασέ την με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Αιγόκερε και Καρκίνε, προσπάθησε να απολαύσεις και όχι να αντισταθείς. Όλα σήμερα για σένα αποκτούν άλλο νόημα. Φρόντισε να έχεις ανοιχτή την αγκαλιά σου.

Ταύρε, Σκορπιέ, Παρθένε και Ιχθύ, ακόμα και αν επιλέξεις να απομονωθείς και να απολαύσεις την ησυχία σου, κάνε τον απολογισμό σου με μεγαλοψυχία.

Το astrology.gr σου εύχεται ο νέος χρόνος, να σου φέρει ότι δεν κατάφερε ο προηγούμενος.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved