Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/12;

Άφησε πίσω τα δυσάρεστα και άνοιξε την καρδιά σου στη χαρά. Κάθε νέος χρόνος είναι μια νέα αρχή.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/12;

Άφησε πίσω τα δυσάρεστα και άνοιξε την καρδιά σου στη χαρά. Κάθε νέος χρόνος είναι μια νέα αρχή.
Σελήνη σύνοδο με Δία στην
Παρθένο στις 6.49 μ.μ.

Η τύχη εμφανίζεται με πολλά πρόσωπα

Παραμονή πρωτοχρονιάς με τη Σελήνη στην Παρθένο να γίνεται πολύτιμος σύμμαχος σε σένα που ανοίγεις το σπίτι σου και ετοιμάζεις ρεβεγιόν. Ψωνίζεις με σύνεση, βρίσκεις τις καλύτερες ευκαιρίες, επιλέγεις σωστά και οργανώνεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο, είτε είσαι οικοδεσπότης είτε καλεσμένος.
Η μέρα αυτή είναι πάνω από όλα τυχερή και η εύνοια της τύχης θα είναι μεγαλύτερη μετά το απόγευμα, ειδικά αν το προσωπικό σου ωροσκόπιο το επιβεβαιώνει.
Διευκολύνεσαι σε όλες τις υποθέσεις και σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί.
Απόφυγε την υπερβολή και απόλαυσε την τελευταία μέρα του χρόνου όπως ακριβώς προστάζουν οι πλανήτες. Με γενναιοδωρία, ανοιχτή καρδιά και σύνεση.

Παρθένε, είσαι ο τυχερός της ημέρας καθώς όλα δείχνουν πως δέχεσαι εύνοια και προστασία. Εκμεταλλεύσου τη μέρα αυτή χωρίς να διογκώνεις ή να συρρικνώνεις τα γεγονότα.

Ταύρε, Αιγόκερε, Ιχθύ, και Καρκίνε δοκίμασε τα τυχερά παιχνίδια σήμερα και άσε τον εαυτό σου να γεμίσει από αισιοδοξία για το νέο χρόνο που έρχεται.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, έλα κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, δείξε τους αγάπη και στήριξη αν το έχουν ανάγκη, προσέγγισε ένα πρόσωπο που επιθυμείς και ξεκαθάρισε το μέλλον μαζί του.

Δίδυμε και Τοξότη, η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία μπορεί να σε κάνει υπερβολικό. Να θυμάσαι πως ακόμα και αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις, μπορεί να είναι για καλό και κάτι άλλο να αντικαταστήσει τη χαμένη σου χαρά.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις ένα υπέροχο πρωτοχρονιάτικο βράδυ και όπως και αν είσαι, ότι διάθεση και αν έχεις, μην αφήνεις το χαμόγελο μακριά από τα χείλη σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved