Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/12;

Η Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος κοντράρει τη λογική με το συναίσθημα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/12;

Σελήνη στον Καρκίνο στις 7.27 π.μ.

Νιώσε με και ό,τι θες στο προσφέρω

Χριστούγεννα με Σελήνη στον Καρκίνο σημαίνει πως κάθε σπίτι γίνεται ένας συναισθηματικός ναός από τον οποίο αναζητάς γαλήνη. Μην παραλείψεις να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα της οικογένειας, συγγενείς και δικούς σου ανθρώπους.

STEFANIA 300

Σελήνη αντίθεση Ήλιο στις 12.22 μ.μ. – Πανσέληνος

Κάτι αλλάζει μέσα σου και δεν έχει επιστροφή

Αυτή η Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος κοντράρει τη λογική με το συναίσθημα. Ο διχασμός έχει να κάνει με τους ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν στη δουλειά και στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Είσαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος/η και διαχωρίζεις τη θέση σου χωρίς τυμπανοκρουσίες. Λίγο πριν το τέλος του χρόνου κάνεις τον απολογισμό σου και βάζεις όρια.

Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 8.18 μ.μ.

Τι πάθος βυθίζει σε πέλαγα το νου

Θα δείξεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο, θα προσφέρεις σε όσους έχουν ανάγκη ακόμα και από το υστέρημά σου, θα αισθανθείς πως η ζωή έχει βαθύτερο νόημα και θα επιδιώξεις το ουσιαστικό. Μια βαθιά συγκίνηση μπορεί να σε περιβάλλει, να μετανιώσεις για κάτι που δεν έκανες, ενώ αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφραστείς. Ιδανικό βράδυ για να απολαύσεις την αγαπημένη σου παράσταση, ταινία ή μουσική και να βρεθείς σε καλλιτεχνικούς χώρους.

Ερμής τρίγωνο με Δία στις 10.15 μ.μ.

Αποκατάσταση σχέσεων και εποικοδομητικές συζητήσεις

Το βράδυ των Χριστουγέννων σφύζει από επικοινωνιακή διάθεση, ενώ έχεις ευκαιρία να αντλήσεις κάποιες πολύτιμες πληροφορίες που θα καθοδηγήσουν τα βήματά σου ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Ειδήσεις και ευχάριστες επαφές σε περιμένουν, ενώ μην παραλείψεις να ευχηθείς και να στηρίξεις ανθρώπους που έχουν ανάγκη, κάνοντας και μια κίνηση καλής θέλησης με όσους τυχόν έχεις απομακρυνθεί.

Καρκίνε και Αιγόκερε, βιώνεις ιδιαίτερα Χριστούγεννα, που γίνονται σταθμός για τις μελλοντικές σου αποφάσεις.

Ιχθύ, Σκορπιέ, Ταύρε και Παρθένε, τύχη, χαρά, ρομαντισμός και αισιοδοξία σερβίρονται μαζί με τα γλυκά στο πιάτο σου. Καλή σου όρεξη.

Κριέ, Ζυγέ, Λέοντα, Δίδυμε, Τοξότη και Υδροχόε, προτιμάς την ησυχία και νιώθεις την ανάγκη να ηρεμήσεις, παρέα με τους αγαπημένους σου. Μείνε μακριά από αρνητικές σκέψεις.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις υπέροχα Χριστούγεννα, κάθε λύπη να ξεχαστεί και κάθε αντιξοότητα να ξεπεραστεί.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved