Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/12;

Ο ενθουσιασμός τονίζει πάντα τη διαφορά ανάμεσα στη μετριότητα και στην ικανότητα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/12;

Σελήνη στον Κριό αντίθεση με Άρη στις 12.51 μ.μ.

Ψάξε για συμμάχους και όχι για αντίπαλους

Μια έντονη Κυριακή σε περιμένει γεμάτη δυναμισμό, ασυγκράτητο ενθουσιασμό και περίσσια ενέργεια. Η μέρα αυτή είναι δύσκολη, από την άποψη πως θα χρειαστεί να σπαταλήσεις μεγάλα αποθέματα ενέργειας για να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν αυτό που θέλεις να κάνεις.

STEFANIA 300

Θα πρέπει να προσέξεις στις συναναστροφές σου γιατί θα υπάρχουν διαφωνίες ακόμα και σε ποια καρέκλα θα καθίσετε, ενώ η ατμόσφαιρα μπορεί εύκολα να γίνει εκρηκτική. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπορεί να γίνουν θυελλώδεις, από μια και μόνο κίνηση.
Ιδανική μέρα για να καταπιαστείς με βαριές εργασίες αποφορτίζοντας την ένταση αλλά και με οποιαδήποτε ασχολία ή επαφή που θα ελαφρώσει την ένταση μέσα σου.
Φλογερά συναισθήματα ψάχνουν ενθουσιώδεις και παθιασμένους αποδέκτες.

Κριέ, Ζυγέ, Καρκίνε και Αιγόκερε, ενθουσιάσου, παθιάσου, διεκδίκησε, αλλά μην γίνεσαι επιθετικός αν συναντήσεις εμπόδια. Η μέρα σου ανήκει αρκεί να την εκμεταλλευτείς σωστά.

Υδροχόε, Λέοντα, Δίδυμε και Τοξότη, μπορείς να απολαύσεις τη χαρά και τον ενθουσιασμό σου κάνοντας πράγματα που θέλεις χωρίς να διακινδυνεύσεις τίποτα.

Παρθένε, Ιχθύ, Σκορπιέ και Ταύρε, ενοχλείσαι σήμερα από πολλά και πολλούς χωρίς να προλαβαίνεις τους ρυθμούς τους. Ακολούθησε το δικό σου ρυθμό αλλά δράσε οπωσδήποτε.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια συναρπαστική Κυριακή, χωρίς τα επακόλουθα του άκρατου ενθουσιασμού σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved