Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/12;

Θα χρειαστεί να πείσεις τους άλλους για κάθε σου επιδίωξη και αυτό σε κάνει πολύ επίμονο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/12;

Σελήνη στον Κριό τρίγωνο με Κρόνο 4.02 μ.μ.

Αν θελήσω κάτι το μπορώ

Αυτό το Σάββατο ξεκινά με αναγκαστικό φρένο σε ό,τι επιδιώκεις, καθώς καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια να μετριάσεις τις επιθυμίες σου. Θα καταφέρεις να είσαι συνετός και να χαλιναγωγήσεις την παρόρμηση, αν κάνεις παράλληλα αυτό που σου αρέσει και αποφύγεις τα λάθη την τελευταία στιγμή.

STEFANIA 300

Ερμής σύνοδο με Πλούτωνα στις 8.41 μ.μ.

Αγνόησε τα φορτισμένα λόγια των άλλων και μη δημιουργείς δικά σου

Από το απόγευμα και μετά έχεις την αίσθηση πως πρέπει να προσέχεις τι λες και πώς εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι. Θα χρειαστεί να πείσεις τους άλλους για κάθε σου επιδίωξη και αυτό σε κουράζει αλλά παράλληλα σε κάνει πολύ επίμονο. Δεν θέλεις να κάνεις πίσω αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα αποφύγεις δηκτικές και ειρωνικές κουβέντες. Το κλίμα είναι βαρύ και είναι στο χέρι σου πώς θα το διαχειριστείς.
Το βράδυ αυτό υπάρχει έντονη επιρροή από τις μεταμεσονύκτιες όψεις της Σελήνης με Πλούτωνα και Ερμή, 19’ και 41’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα αντίστοιχα.
Η ένταση που αισθάνεσαι μπορεί να εκφραστεί με αιχμηρά λόγια και χειριστικές συμπεριφορές. Πιθανά να ξενυχτήσεις μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου ή να διαπληκτιστείς με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος αν επιλέξεις να βγεις έξω. Πρόσεχε την ανταγωνιστική διάθεση που σε περιβάλλει και τις αλύτρωτες απαιτήσεις σου.

Κριέ, Ζυγέ, Καρκίνε και Αιγόκερε, το Σαββατόβραδο είναι αγχώδες και ανήσυχο καθώς η μέρα αυτή δοκιμάζει την υπομονή σου.

Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, δίνεις ρέστα σήμερα με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Βάζεις όλους στη θέση τους και μόνο η παρουσία σου τους πείθει ακαριαία.

Ιχθύ, Παρθένε, Ταύρε και Σκορπιέ, σκέφτεσαι πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να εκτονώσεις ότι έχει συσσωρευτεί μέσα σου και το κάνεις επιδεικτικά και χωρίς αναστολές.

Το astrology.gr σου εύχεται να μείνεις όσο το δυνατόν ανέπαφος/η από τις εριστικές καταστάσεις και να εκδηλώσεις τη ζωντάνια σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved