Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/12;

Δοκίμασε τις δυνάμεις σου, όχι εις βάρος των άλλων, αλλά υπέρ της δικής σου ολοκλήρωσης.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/12;

Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό στις 4.17 πμ

Ξέφυγε από τα νύχια της συνήθειας

STEFANIA 300

Η θεαματική αυτή όψη θα έχει διάρκεια 4 μέρες ακόμα, προκαλώντας κύματα επιθυμίας για αλλαγή της καθημερινότητας. Κάνε μια προσθήκη στη ζωή σου, ασυνήθιστη, πρωτότυπη και μη συμβατική. Πάρε μια απόφαση τολμηρή, ρισκάρισε και ανάλαβε κάτι, που ως τώρα έβρισκες χίλιες δικαιολογίες για να το αποφύγεις.
Άλλαξε τον τρόπο ζωής σου, φιλοσόφησε και πήγαινε κόντρα σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε σε βάζει σε κουτάκια και προστάζει συμμετρία.
Δοκίμασε τις δυνάμεις σου, όχι εις βάρος των άλλων, αλλά υπέρ της δικής σου ολοκλήρωσης.

Σελήνη στον Σκορπιό εξάγωνο με Δία τις 8.38 πμ

Η τύχη είναι διαθέσιμη σε όποιον την αναζητήσει

Από το πρωί ημέρα δίνει την αίσθηση της επιτυχίας. Ανακίνησε οικονομικές υποθέσεις και προκάλεσε καταστάσεις, ώστε να δεις τι περίπου συμβαίνει. Δοκίμασε να διευθετήσεις διαδικαστικά θέματα και κάνε μια κίνηση προς τον ερωτικό τομέα που θα σου εξασφαλίσει ένα ερωτικότατο βράδυ.

Παρθένε και Σκορπιέ, κάτι ανακινείται για σένα σήμερα προς όφελός σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτή τη μέρα.

Ταύρε, Αιγόκερε, Ιχθύ και Καρκίνε, η σημερινή εύνοια σε όλα τα επίπεδα σε κάνει να αντεπεξέρχεσαι στις αντιξοότητες και να ρυθμίζεις πολλά θέματά σου.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη, δρομολόγησε κάτι που έχεις στο μυαλό σου, κάτι που θα σου αλλάξει τη ροή της καθημερινότητας. Κάνε μια αιφνίδια κίνηση με χάρη και διπλωματία.

Υδροχόε και Λέοντα, κάθε δισταγμός θα σου δημιουργήσει επιπλέον ψυχολογική φόρτιση. Κάθε απότομο ξέσπασμα θα φέρει το ανάλογο από την άλλη πλευρά. Βρες το μέτρο και βάδισε προσεκτικά.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια ξεχωριστή μέρα, όπως το επιβάλλουν οι πλανητικές προσταγές!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved