Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/11;

Μείνε μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αγκάλιασέ τα και δείξε τους το ενδιαφέρον σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/11;

Σελήνη στον Καρκίνο στις 9.27 μμ

Στάσου πλάι μου!

Από το πρωί ως το μεσημέρι η Σελήνη στους Διδύμους μας βάζει σε μια απαιτητική επικοινωνία με τους άλλους. Ζητάμε σε όλες μας τις συνδιαλλαγές κάτι παραπάνω, ενώ αισθανόμαστε καλύτερα με το να ξεχνάμε τα ζόρια μας και να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων.

STEFANIA 300

Η προσοχή αποσπάται εύκολα αλλά οι απορίες παραμένουν. Λόγω της μεταβλητής διάθεσης θα είναι καλύτερα ως το μεσημέρι να μην πάρεις μια σημαντική απόφαση και να αφήσεις τις ώρες αυτές να κυλήσουν ανέμελα. Μην εμπιστευτείς μυστικά σου και μην μεταφέρεις μυστικά άλλων.

Το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο κι αναζητούμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας και την οικογενειακή ασφάλεια.
Μείνε μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αγκάλιασε τα και δείξε τους το ενδιαφέρον που δεν μπορείς να δείξεις λόγω της έντονης καθημερινότητας.
Χαλάρωσε στον καναπέ σου και ξεκουράσου, διατηρώντας μέσα σου την ηρεμία που χρειάζεσαι.

Δίδυμε, Παρθένε, Τοξότη και Ιχθύ, μιλάς πολύ χωρίς να καταλήγεις κάπου. Τουλάχιστον πρόσεχε μην εκθέσεις ή μην εκτεθείς.

Καρκίνε, Ταύρε και Σκορπιέ και Αιγόκερε, το βράδυ φτιάξε μια φωλιά για να κουρνιάσουν οι επιδιώξεις σου και έλα κοντά στους αγαπημένους σου.

Λέοντα, Υδροχόε, Κριέ και Ζυγέ, οι πιθανότητες να βρεις μια άκρη σήμερα, εκεί που δεν το περιμένεις είναι πολλές. Επίσης, ρίξε άδεια και θα πιάσεις γεμάτα.

Το astrology σου εύχεται μια επικοινωνιακή μέρα χωρίς παγίδες και ένα χαλαρωτικό βράδυ!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved