Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/11;

Σήμερα μην ασχοληθείς με πολλά γιατί δεν είναι ώρα να χάνεις στον στόχο σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/11;

Σελήνη στον Ταύρο στις 6.27 μ.μ.

Η αισιοδοξία είναι φάρμακο χωρίς παρενέργειες

Μετά από την ένταση των τελευταίων ημερών, έρχεται το σημερινό πλανητικό διάλειμμα αφού οι πλανήτες κουράστηκαν να συνευρίσκονται με οποιονδήποτε τρόπο.

STEFANIA 300

Η μέρα λοιπόν ξεκινά με την εγρήγορση της Σελήνης στον Κριό και το απόγευμα περνάει στον Ταύρο, αφήνοντάς μας να πορευτούμε ανεπηρέαστοι.

Σήμερα μπορείς να απολαύσεις το γυμναστήριό σου και να βιαστείς να κλείσεις μια εκκρεμότητα με επιτυχία. Μην ασχοληθείς με πολλά γιατί δεν είναι ώρα να χάνεις στον στόχο σου.
Από το απόγευμα ως το βράδυ η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει να θέλεις να αναπαυτείς στον καναπέ σου, να επιδοθείς σε καλλιτεχνικές ασχολίες και να ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου μέσω ερωτικής επαφής.
Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα τρία ή να κάνεις τους συνδυασμούς σου.

Κριέ, Λέοντα και Τοξότη, συνεχίζεις ακούραστος/η ακόμα και όταν σου δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσεις. Καλώς ή κακώς θα φανεί στο τέλος.

Ζυγέ, Δίδυμε και Υδροχόε, κλείσε τα αυτιά σου σε υποδείξεις που σου είναι αδύνατο να ακολουθήσεις και υπέδειξε αυτό που θέλεις εσύ.

Ταύρε και Σκορπιέ, βγάλε στην επιφάνεια τον ερωτισμό σου και έκφρασέ τον όπως επιθυμείς.

Αιγόκερε, Παρθένε, Ιχθύ και Καρκίνε, κάνε μια στάση και κοίτα γύρω σου. Πολλά μπορεί να σε δυσαρεστούν, αλλά σήμερα ευχαριστήσου με κάθε τρόπο. Υπάρχει σίγουρα κάποιος.

Το astrology σου εύχεται να ξεκουραστείς και να απολαύσεις μια ηδονική παύση

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/234318274&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved