Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/11;

Πρόσωπα από το παρελθόν ζητάνε τη θέση τους στη ζωή σου, το ίδιο κάνεις και εσύ.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/11;

Αφροδίτη στο Ζυγό τετράγωνο με Πλούτωνα στις 3.46 π.μ.

Μην καταστρέφεις κάτι που έχεις ακόμα περιθώρια να διορθώσεις

STEFANIA 300

Παρόλο που η κορύφωση της όψης αυτής γίνεται σε ώρα που η δραστηριότητα είναι σχεδόν ανύπαρκτη, η επιρροή της έχει μεγάλη διάρκεια και το μέγεθός της είναι αξιοσημείωτο. Χθες σήμερα και αύριο ανακινούνται θέματα σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Ακόμα και αν δεν το δεις άμεσα η λάβα κινείται. Πρόσωπα από το παρελθόν ζητάνε τη θέση τους στη ζωή σου, το ίδιο κάνεις και εσύ. Εκρηκτικά συναισθήματα και επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια, ενώ οι απαιτήσεις και οι χειριστικές συμπεριφορές δίνουν και παίρνουν. Τάσεις αυτοκαταστροφής επικρατούν λόγω των έντονων συναισθημάτων.

Σελήνη στους Ιχθύες τρίγωνο με Ήλιο στις 3.23 μ.μ.

Εκμηδένισε την αυταπάτη

Προς το μεσημέρι νιώθεις την ανάγκη να κατανοήσεις, να συμπάσχεις και να κατευνάσεις τις καταστάσεις. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι πολύ ισχυρό και αυτές τις ώρες αυτό που νιώθεις, είναι το σωστό. Μην καταφύγεις σε λογικές διαδικασίες.

Σελήνη στον Κριό στις 5.13 μμ

Εξαλείφω τους δισταγμούς μου

Με το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό, νιώθεις έτοιμος να δράσεις και όσα έχουν συσσωρευτεί βρίσκουν τη διέξοδο που επιλέγεις, όποια και αν είναι αυτή. Τίποτα δεν κρατάς πια μέσα σου, ενώ τολμάς να διεκδικήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

Σελήνη τρίγωνο με Ερμή στις 7.36 μμ

Λέω ότι σκέφτομαι χωρίς ενδοιασμούς

Η ειλικρινής σου διάθεση και ο ενθουσιασμός σου κάνουν το βράδυ αυτό ευχάριστο, ενώ θέλεις να είσαι πρώτος παντού. Βιάζεσαι να κάνεις τα πάντα, λες και κάποιος άλλος σε ανταγωνίζεται. Απολαμβάνεις μια πικάντικη επικοινωνία και είσαι σε θέση να ψυχαγωγήσεις και να ψυχαγωγηθείς.

Κριέ και Ζυγέ, πολύ ενδιαφέρουσα η μέρα αυτή με πολλές εναλλαγές και διάθεση για δράση.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ιχθύ, Ταύρε, Παρθένε και Σκορπιέ, ειδικά ως το νωρίς το απόγευμα είσαι έτοιμος να δώσεις λύση σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. Φρόντισε να είναι η καλύτερη.

Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, ειδικά από το απόγευμα και μετά, το μυαλό σου αστραποβολεί και είσαι γεμάτος ενέργεια και δημιουργική επιθυμία.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved