Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/11;

Σκέφτομαι εύστοχα και στοχεύω ψηλά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/11;

Σελήνη στον Αιγόκερω τετράγωνο με Ουρανό στις 10.09 π.μ.

Δώσε τόπο στην οργή

Από το πρωί ως νωρίς το μεσημέρι προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και μην επιτίθεσαι με το παραμικρό. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται εύκολα εντάσεις, που τελικά επιβαρύνουν αυτόν που τις ξεκινά. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε συζητήσεις, να μην υποκινήσεις προστριβές και να κοιτάξεις το συμφέρον σου, που είναι η συσσώρευση του θυμού και η σταδιακή σου αποφόρτιση.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Αιγόκερω τρίγωνο με Δία στις 1.44 μμ

Η τύχη σου γνέφει καταφατικά

Από το μεσημέρι και μετά η μέρα είναι ιδανική για καλές συναναστροφές, αποκατάσταση λαθών και επαφών που θα δώσουν λύσεις και βοήθεια. Ευνοούνται επαγγελματικά σχέδια και προτάσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα και διακανονισμούς. Τυχερά παιχνίδια, δημοσιότητα, αναγνώριση, καταξίωση και ανταμοιβή, περιλαμβάνονται στην εύνοια της ημέρας από το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα.

Σελήνη στον Αιγόκερω τρίγωνο με Ερμή στις 9.59 μμ

Σκέφτομαι εύστοχα και στοχεύω ψηλά

Το βράδυ προβλέπεται ευχάριστο και επικοινωνιακό με συζητήσεις που προωθούν τα θέματά μας, εντοπίζοντας στην ουσία. Ιδανικό βράδυ για να παρθούν σωστές αποφάσεις. Κινητοποιήσου για μια ιδέα απόψε.

Σελήνη στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ήλιο στις 10.52 μμ

Η καλή διάθεση φέρνει καλά αποτελέσματα

Οποιαδήποτε κίνηση αφορά επαγγελματική εξέλιξη, είναι επιθυμητή σήμερα το βράδυ. Κάνε αισθητή την παρουσία σου με κάθε τρόπο, βγες έξω, δέξου προτάσεις και γενικά εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για αυτοπροβολή.

Αιγόκερε και Σκορπιέ, ευνοείσαι σήμερα στο να διεκδικήσεις κάτι σημαντικό ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή.

Κριέ και Ζυγέ και Καρκίνε, μην αφήσεις την πρωινή σου έξαψη να σαμποτάρει τις ευκαιρίες της υπόλοιπης μέρας

Ιχθύ, Παρθένε και Ταύρε, δοκίμασε την τύχη σου σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Παίξε τυχερά παιχνίδια και προκάλεσε εξελίξεις.

Δίδυμε, Λέοντα, Υδροχόε και Τοξότη, αυτό που έχεις στο μυαλό σου χρειάζεται σωστή επεξεργασία καθόλου παρόρμηση και μπόλικη υπομονή.

Το astrology.gr σου εύχεται η αρχή της εβδομάδας να σου φέρει τη χαρά και την ικανοποίηση που υπόσχεται.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/233276670&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved